Αγορά νέων ρολογιών Citizen

Το να φοράτε ένα όμορφο ρολόι στον καρπό μπορεί πραγματικά να τραβήξει την προσοχή. Η Citizen είναι μια σπουδαία εταιρεία που κατασκευάζει ρολόγια από το 1918, και πλέον έχουν παγκόσμια επιτυχία. Έχουν μια τεράστια ποικιλία ρολογιών για να διαλέξετε. Αυτό θα εξερευνήσει μια λίστα ρολογιών που είναι τώρα σε προσφορά.

Ένα από τα πρώτα στυλ που μπορεί κανείς να δει στον ιστότοπό τους είναι το Stiletto. Είναι μια συλλογή ρολογιών με ομοιότητες, αλλά με αισθητές παραλλαγές. Η τρέχουσα τιμή για αυτό το ρολόι είναι 350 δολάρια. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, το οποίο είναι επίσης αδιάβροχο. Υπάρχουν κρύσταλλοι από ζαφείρι και αυτό το ρολόι δεν χρειάζεται μπαταρία. Ένα παράδειγμα άλλου ρολογιού αυτής της συλλογής είναι ένα με δίχρωμο μέταλλο που φαίνεται χρυσαφί και ασημί. Υπάρχουν επίσης ρολόγια Stiletto που έχουν πιο αδύνατο σχέδιο.

Το Caliber 8700 είναι η επόμενη διαθέσιμη συλλογή που φαίνεται πιο σπορ επειδή έχει πιο φαρδύ, στρογγυλό πρόσωπο. Τα σημεία πώλησης για αυτό το ρολόι είναι τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του με ένα ανάδρομο, διαρκές ημερολόγιο. Υπάρχει συναγερμός και οθόνη διπλής ώρας. Ο μήνας και η ημέρα φαίνονται και οι δύο και υπάρχει μια εικοσιτετράωρη οθόνη. Το ρολόι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και με αντοχή στο νερό. Η τιμή αυτού του ρολογιού και του καθενός στη συλλογή είναι κάπου στα 500 δολάρια. Μια άλλη παραλλαγή αυτού του ρολογιού είναι αυτή με μαύρη επίστρωση ιόντων. Ένα άλλο έχει ένα δερμάτινο λουράκι που το κάνει να φαίνεται πιο κομψό και casual.

Η τρίτη συλλογή που πρέπει να περιγραφεί είναι το Riva Diamond. Αυτό είναι ένα πολύ πιο κομψό ρολόι από τα προηγούμενα σχέδια και είναι ένα υπέροχο ρολόι για γυναίκες. Έχει στιλ αρ ντεκό και υπάρχει στέμμα Cabochon. Είναι παρόμοιο με άλλα ρολόγια με το ανοξείδωτο ατσάλι και την αντοχή του στο νερό.

Η επόμενη συλλογή ρολογιών Citizen είναι η συλλογή Palidoro Diamond. Αυτά πωλούνται σε μια σειρά από 400 έως 500 δολάρια. Το μεγάλο τους χαρακτηριστικό είναι ότι έχουν μέσα στο ρολόι είκοσι διαμάντια. Του δίνει ένα πολύ όμορφο στυλ, ειδικά με το χρυσό ανοξείδωτο ατσάλι.

Μια άλλη υπέροχη συλλογή ρολογιών είναι η Elektra. Αυτά φέρνουν ακόμα περισσότερη ομορφιά και στυλ με τα 28 διαμάντια τους. Διαθέτει βιδωτή θήκη και είναι επίσης από ανοξείδωτο ατσάλι. Αυτό έχει ένα πιο στρογγυλό πρόσωπο, που κάνει το χρόνο ανάγνωσης παιχνιδάκι. Αυτή είναι μια διαφορά με τις δύο προηγούμενες συλλογές, που έχουν πιο λεπτές, πιο ορθογώνιες όψεις.

Τέλος, έχουμε ένα από τα πιο κομψά ρολόγια της συλλογής που ονομάζεται Lucca. Πρόκειται για ρολόγια με 40 διαμάντια και καντράν από φίλντισι. Πολλά μοντέλα διαθέτουν ένδειξη χαμηλής φόρτισης και υπάρχει συμβουλή επαναφοράς χρόνου. Αυτά τα ρολόγια θα είναι εύλογα στα 550 δολάρια. Αυτά τα ρολόγια έχουν επίσης το στέμμα Cabochon.

-B

Σχολιάστε