Ανδρικά κοσμήματα – Ένας γρήγορος οδηγός για το πόσο και πότε

Τα κοσμήματα ανά τους αιώνες δεν ήταν ποτέ αποκλειστικό κτήμα των γυναικών. Είναι αλήθεια ότι οι γυναίκες συνήθιζαν να φορούν τις προίκες τους (ως κοσμήματα) τόσα πολλά χρυσά και κοσμήματα γίνονταν για αυτόν τον σκοπό.

Ωστόσο, οι άνδρες και τα κοσμήματα έχουν επίσης μια φυσική συγγένεια. Εδώ είναι ένας γρήγορος οδηγός για το πόσο πρέπει να φοράει ένας άντρας και πότε.

Μαθήματα Ανδρικών Κοσμημάτων

Οι άντρες όπως και οι γυναίκες έχουν κάποιες βασικές κατηγορίες κοσμημάτων. Ανήκουν στις παρακάτω ομάδες

o Ρολόγια

o Δαχτυλίδια

o Αλυσίδες

o Δακτύλιοι αυτιών

o Βραχιόλια

o Καρφίτσες

Ανδρικά ρολόγια

Σήμερα το ανδρικό ρολόι μπορεί να είναι ένα πολύτιμο κόσμημα. Οι τιμές είναι αστρονομικές μέχρι λογικές.

Πολλοί άντρες έχουν περισσότερα από ένα ρολόγια και αν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ως κόσμημα, ο καλύτερος κανόνας είναι να ταιριάξετε το ρολόι με το στυλ του ντυσίματος.

Τα ακριβά αλλά ακόμα casual ρούχα μπορούν να βρουν την τέλεια έμφαση σε ένα φίνο χρυσό ρολόι με λευκό χρυσό αντί για κίτρινο.

Το κλασικό κοστούμι τονίζεται καλύτερα από ένα λεπτό και σοβαρό ρολόι, αλλά μπορεί επίσης να επωφεληθεί από τα νεότερα στυλ ρολογιών επώνυμων σχεδιαστών.

Αυτό που δεν πρέπει να φορέσετε είναι πολύ casual και φθηνά ρούχα με ένα ακριβό ρολόι. Αυτό είναι υπερβολή και υπερβολή.

Δαχτυλίδια

Το δαχτυλίδι ενός άνδρα μπορεί να είναι με ή χωρίς πέτρα.

Το κλασικό ροζ δαχτυλίδι είναι πραγματικά εκτός μόδας και ένα δαχτυλίδι που φοριέται στο δεύτερο ή το τρίτο δάχτυλο είναι αποδεκτό. Εκτός αν για ειδικούς λόγους, κρατήστε τον λευκό χρυσό. Ένα φανταχτερό κίτρινο δαχτυλίδι δεν είναι πλέον της μόδας/

Αλυσίδες

Ο τύπος της αλυσίδας που σήμαινε να φαίνεται και να φορεθεί έξω από τα ρούχα πρέπει να είναι μόνο από λευκό χρυσό. Οι αλυσίδες από κίτρινο χρυσό είναι χρονολογημένες και θα κάνουν μια αρνητική δήλωση μόδας. Η παχιά αλυσίδα δεν πρέπει να είναι πάνω από 10 cm κάτω από το λαιμό. Εάν η αλυσίδα έχει μενταγιόν και το μενταγιόν προορίζεται να φαίνεται, φροντίστε και τηρήστε τον κανόνα των 10 cm/

Δαχτυλίδια αυτιών

Το δαχτυλίδι ενός αυτιού για έναν άνδρα πρέπει να είναι μικρό και διακριτικό. Εάν ένας άντρας επιθυμεί ένα αυτί σε κάθε αυτί, θα πρέπει να είναι πολύ μικρό. Τα δαχτυλίδια αυτιών με πέτρα επιτρέπονται, αλλά οι χρωματιστές πέτρες που ταιριάζουν με τα μάτια ή τα ρούχα σας είναι καλύτερες από τα διαμάντια.

Ανδρικά βραχιόλια

Όπως η αλυσίδα του λαιμού, το βραχιόλι πρέπει να είναι ουσιαστικό. Ένα λεπτό και πολύ θηλυκό βραχιόλι θα κάνει μια αρνητική δήλωση. Να είστε τολμηροί και να φοράτε μια αλυσίδα που είναι ογκώδης και δυνατή. Μείνετε μακριά από τον κίτρινο χρυσό και πάλι, είναι πολύ ντεμοντέ.

Καρφίτσες

Συνήθως επαγγελματικού χαρακτήρα, οι καρφίτσες συνήθως φοριούνται στο πέτο ενός άνδρα. Εάν δεν είναι επαγγελματικό ή από οργανισμό, μην το φοράτε. Οι σημαίες και οι άλλες statement καρφίτσες δεν είναι της μόδας και δεν είναι κοσμήματα.

Σχολιάστε