Ανδρικά κουτιά ρολογιών – Ιδέες δώρων για άνδρες

Αν ψάχνετε για προσεγμένα και πρακτικά δώρα για τους άντρες της ζωής σας, για την Ημέρα του Πατέρα, αποφοίτηση ή γάμους, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε να αγοράσετε ένα ανδρικό κουτί ρολογιών. Αυτά τα κουτιά χωρούν περισσότερα από ρολόγια καθώς οργανώνουν με στυλ κοσμήματα, ρολόγια, κλειδιά, νομίσματα, μανικετόκουμπα, γυαλιά και προσωπικά ηλεκτρονικά είδη.

Μια περιγραφή μερικών από τα πιο δημοφιλή ανδρικά κουτιά ρολογιών θα σας δώσει μια ιδέα για το εύρος των δυνατοτήτων που μπορείτε να επιλέξετε. Εάν ο ιδιαίτερος άντρας σας είναι σοβαρός συλλέκτης ρολογιών, τότε το πολυτελές συλλεκτικό κουτί σφενδάμου 12 ρολογιών της RaGar είναι ένα δώρο που πρέπει να σκεφτείτε.

Ο λεπτός κόκκος από ξύλο σφενδάμου αυτού του κουτιού ταιριάζει με κάθε διακόσμηση και τα 12 μαξιλάρια για ρολόγια όλων των μεγεθών θα επιτρέψουν σε έναν λάτρη του ρολογιού να αποθηκεύσει και να εμφανίσει τα ρολόγια του σε ένα μέρος. Το κουτί κατασκευάζεται από την RaGar, κορυφαίο κατασκευαστή στον τομέα των ειδών δώρου πολυτελείας και διατίθεται προς 248,00 $. Αν ο «μπαμπάς» στη ζωή σας είναι συλλέκτης ρολογιών, τότε αυτό είναι το τέλειο δώρο για εκείνον.

Εάν ο παραλήπτης του δώρου σας θέλει να εμφανίσει τα ρολόγια του για να τα θαυμάσουν οι άλλοι, τότε μια εξαιρετική επιλογή θα ήταν το κουτί κοσμημάτων πολλαπλών ρολογιών από ξύλο βελανιδιάς με γυάλινη οροφή. Αυτό το κουτί, κατασκευασμένο από την Mele Jewelry Box Company, χωρά 10 ρολόγια, πέντε στο επάνω μέρος κάτω από την οθόνη και άλλα πέντε σε ένα συρόμενο συρτάρι. Αναφέρεται στα 105 $ και η ειδική τιμή έκπτωσης των 79,95 $ το καθιστά εξαιρετική αξία για τις ανάγκες σας για δώρα.

Για τους μοντέρνους νέους πτυχιούχους στη λίστα δώρων σας, ίσως θέλετε επίσης να δοκιμάσετε ένα ανδρικό μαύρη ξύλινη φόρτιση java και κοσμηματοπωλείο σταθμού ηλεκτρονικών ειδών. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το κουτί παρέχει χώρο αποθήκευσης και σταθμό φόρτισης για ηλεκτρονικές συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα, Blackberry ή iPod. Χωράει τρεις ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και κοσμήματα και αξεσουάρ σε πτυσσόμενο συρτάρι με ρολά κρίκους. Τα καλώδια τροφοδοσίας τροφοδοτούνται από το πίσω μέρος και κρύβονται σε ένα κάτω διαμέρισμα. Είναι σίγουρα ένας όμορφος τρόπος για τους αποφοίτους να παραμείνουν οργανωμένοι και με τιμή καταλόγου 100 $ και τιμή πώλησης 69,95 $ θα σας επιτρέψει να παραμείνετε εντός ενός δημοφιλούς προϋπολογισμού δώρων.

Ως εναλλακτική του ξύλου, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα δερμάτινο ρολόι και κουτί κοσμημάτων. Το RaGar προσφέρει ένα όμορφο λεπτό δερμάτινο κουτί με έξι μαξιλάρια ρολογιών και μια θήκη αποθήκευσης για μανικετόκουμπα, ένα κινητό τηλέφωνο και άλλα κοσμήματα και αξεσουάρ. Έχει διαστάσεις 11 x 8 1/4 x 3 1/4 και θα ήταν μια αριστοκρατική προσθήκη σε κάθε ανδρική μπλούζα. Με τιμή καταλόγου 145 $ και τιμή πώλησης 119,95 $, θα ήταν το τέλειο δώρο για κάθε άντρα που ασχολείται ιδιαίτερα με τα ρολόγια και τα αξεσουάρ του.

Εάν κάνετε δώρο σε έναν συχνό ταξιδιώτη, τότε ίσως θέλετε να επιλέξετε μια μαύρη δερμάτινη κοσμηματοθήκη πέντε ρολογιών. Αυτό είναι ένα άλλο προϊόν RaGar και διαθέτει λεπτό δέρμα σε μαύρο ή καφέ με διαστάσεις 10 4 3/8 x 3 1/2 που χωράνε εύκολα σε οποιαδήποτε βαλίτσα. Διαθέτει πέντε μαξιλάρια ρολογιών, κλείσιμο με κούμπωμα και έχει γενναιόδωρο μέγεθος για να μαλακώνει και να προστατεύει έως και πέντε ρολόγια. Η τιμή έκπτωσης των 79,95 $ το καθιστά ένα ελκυστικό δώρο για την Ημέρα του Πατέρα, τα δώρα αποφοίτησης ή τις γιορτές γάμου και επετείου.

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα κουτιά ανδρικών ρολογιών από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε όταν επιλέγετε τα δώρα για την Ημέρα του Πατέρα, την αποφοίτηση και το γάμο για τους άνδρες.

-B

Σχολιάστε