Ανδρικό ρολόι ψαρέματος Casio Pathfinder Forester PAS400B-5V Review

Δεν θα ήταν πιο εύκολο αν είχατε ένα ρολόι που θα μπορούσατε να φέρετε κατά τη διάρκεια πεζοπορικών εκδρομών; Πηγαίνω πεζοπορία τουλάχιστον μια φορά κάθε 2-3 μήνες με φίλους. Σε όλες τις εξόδους που έχω παρακολουθήσει, πάντα φαίνεται να μου σπάνε το ρολόι χωρίς να το παρατηρώ. Συνήθως συμβαίνει όταν κινούμαι πολύ και περνάω από πολύ δύσκολο έδαφος. Ένας βασικός λόγος είναι ότι τα ρολόγια που αγοράζω δεν είναι κατασκευασμένα για πεζοπορία και όταν οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι είναι, εξακολουθούν να μην είναι.

Χρειαζόμουν κάτι που δεν ήταν υψηλή συντήρηση. Στη συνέχεια χρησιμοποίησα το διαδίκτυο για να βρω πιθανούς υποψήφιους για την αντικατάσταση των σπασμένων ρολογιών μου. Τότε διάβασα για το ανδρικό ρολόι ψαρέματος Casio Pathfinder Forester PAS400B-5V. Φαινόταν ότι χτίστηκε με μοναδικό σκοπό τις υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής. Οι κριτικές του λένε το ίδιο πράγμα και είναι επαινετικά. Λένε ότι είναι σκληρό και ότι η δύναμή του είναι μακροχρόνια. Ήμουν τόσο ευχαριστημένος που παρήγγειλα ένα αμέσως. Έπρεπε να το φορέσω αμέσως και μέχρι στιγμής, φαινόταν εντάξει.

Το ρολόι δεν ήταν βαρύ και ήταν στιβαρό. Επέζησε από την πιο πρόσφατη πεζοπορία που σχεδιάζαμε. Περπάτησα μέσα από χωμάτινα μονοπάτια, σκαρφάλωσα σε τοίχους βράχων και έπεσα ακόμη και σε σωρούς βρωμιάς και σε υδάτινα σώματα που περάσαμε. Θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω ακόμη και όταν το φεγγάρι ήταν ανοιχτό λόγω του οπίσθιου φωτισμού του. Χάρηκα πολύ όταν γύρισα σπίτι για αλλαγή. Επιπλέον, ακόμα και με το γεγονός ότι δεν είχα προγραμματίσει πεζοπορικές εκδρομές, το φορούσα παντού. Κάθε άνθρωπος σε εξωτερικούς χώρους εκεί έξω πρέπει να δοκιμάσει αυτό το ανδρικό ρολόι ψαρέματος Casio Pathfinder Forester PAS400B-5V.

Σχολιάστε