Βρείτε το θάρρος να ανανεώσετε το σπίτι σας

«Δεν έχει σημασία τι σου συμβαίνει, αλλά πώς αντιδράς σε αυτό». Παράθεση από – Επίκτητος, ο Έλληνας φιλόσοφος του 1ου αιώνα

Το θάρρος είναι να τολμάς να είσαι γενναίος και τολμηρός ενώ μένεις στο σπίτι. Εφόσον η ζωή σας στο σπίτι έχει αλλάξει δραματικά, πόσο συχνά αμφισβητείτε τις σκέψεις, τις πράξεις σας ή τα κίνητρά σας να κάνετε κάτι διαφορετικό; Όταν δεν ασκείτε την ικανότητα να δοκιμάζετε τον εαυτό σας, μπορεί να χάσετε όχι μόνο την αυτοπεποίθησή σας, αλλά το πιο σημαντικό μπορεί να χάσετε την ικανότητα να λαμβάνετε τις απαραίτητες αποφάσεις.

Γνωρίστε τον εαυτό σας και πώς επηρεάζει την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους σας. Δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που βιώνουν τη ζωή όπως θέλουν να είναι. Ως εκ τούτου, εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλετε, μην βρείτε κάποιον άλλο να κατηγορήσετε. Θάρρος είναι να ξέρεις τι θέλεις και μετά να ανακαλύψεις τι πρέπει να κάνεις για να το πραγματοποιήσεις.

Κάντε ερωτήσεις στον εαυτό σας σχετικά με τις διακοσμητικές σας δεξιότητες. Στη συνέχεια, συγκρίνετε τις ιδέες σας για το τι θέλετε να αλλάξετε, με τον προϋπολογισμό σας για την πραγματοποίηση τυχόν αλλαγών. Εξάλλου, το να έχεις ένα σπίτι γεμάτο με αντικείμενα που σου δίνουν ικανοποίηση ή χαρά, απαιτεί να γνωρίζεις τον εαυτό σου και τι φαίνεται καλύτερο για σένα.

Εάν θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας σε αυτές τις περιόδους άγχους και ανησυχίας, το θάρρος είναι πολύ σημαντικό. Τώρα πρέπει να μάθετε να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις που έχουν συμβεί τώρα χωρίς να φταίει κανείς. Όταν αντιμετωπίζετε αυτή τη νέα πρόκληση, βρείτε την εσωτερική σας δύναμη. Οι προκλήσεις σάς δίνουν ένα καλό εργαλείο για να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με αυτοπεποίθηση και μια νέα αίσθηση αυτοεκτίμησης.

Εσείς και το σπίτι στο οποίο ζείτε είστε σημαντικοί. Εάν θέλετε να ανακαινίσετε τη διακόσμηση, μην αφήσετε τις αρνητικές σκέψεις να εμποδίσουν την πρόοδό σας στο να κάνετε ακριβώς αυτό. Υπάρχει κάτι μέσα στον καθένα μας που τροφοδοτεί το κίνητρό μας, το πάθος μας και τον λόγο μας να ζούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Συνεχίστε να ενθαρρύνετε τον εαυτό σας να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Αυτό είναι σημαντικό. Αυτό είναι που χρειάζεται τώρα.

Κάντε μια λίστα με αυτά που θέλετε να διακοσμήσετε ξανά. Χρειάζεστε νέα ράφια αποθήκευσης; Θέλετε να τονίσετε ένα δωμάτιο συμπεριλαμβάνοντας ένα σετ κρεμαστών απλίκων για κεριά; Τι γίνεται με την προσθήκη ενός διακοσμητικού καθρέφτη ή ενός ρολογιού τοίχου; Οποιοσδήποτε αριθμός νέων διακοσμητικών αντικειμένων για το σπίτι θα εξυπηρετήσει τις επιθυμίες σας και θα καλύψει τις προκλήσεις σας για την ανανέωση της διακόσμησης. Και ενώ βρίσκεστε στη μέση της αναδόμησης, εξασκηθείτε στην ειρηνική σκέψη. Με λίγη αυτοπεποίθηση και ένα καλό μέτρο ευγνωμοσύνης, τότε θα εργαστείτε για να γεμίσετε τη ζωή σας με θάρρος. Θυμηθείτε, εσείς είστε σημαντικοί και όλοι οι άλλοι είναι εξίσου σημαντικοί.

Σχολιάστε