Γιατί να αγοράσετε ένα ρολόι καταιγίδας;

Η μάρκα Storm έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα αρχή γιατί ιδρύθηκε στο Λονδίνο από έναν άνδρα που ονομάζεται Steve Sun και τη σύζυγό του. Συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούσαν πάντα να αγοράσουν τον τύπο ρολογιού που ήθελαν στην τιμή που μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά. Ο Steve ίδρυσε τα ρολόγια Storm και αποφάσισε ότι θα δημιουργήσει μια θέση στην αγορά που δεν είχε αξιοποιηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και αυτή ήταν να σχεδιάσει και να δημιουργήσει ένα καλοφτιαγμένο ρολόι με μοντέρνα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά σε προσιτή τιμή. Αυτό μπορεί να φαίνεται αρκετά συνηθισμένο πράγμα στη σημερινή αγορά, αλλά η Storm Watches ήταν μια από τις πρώτες εταιρείες που το πέτυχε και έθεσε τα θεμέλια για πολλές άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν.

Όταν η Storm δημιούργησε για πρώτη φορά τα αρχικά σκίτσα για τα σχέδια ρολογιών τους και τα πήρε για να τα εξετάσουν οι κατασκευαστές, οι κατασκευαστές απάντησαν ότι σχεδιάζουν μόνο ρολόγια. Αυτό ήταν μια απόδειξη του πόσο νέα και πρωτότυπα ήταν πραγματικά τα σχέδια που παρήγαγαν τα ρολόγια Storm, τα οποία στη συνέχεια οδήγησαν τη Storm να εξετάσει τις δικές της τεχνικές παραγωγής και κατασκευής. Τα σχέδια στο τέλος συνδέθηκαν πλήρως με τη Storm ως επωνυμία και αυτό προσπαθούν ακόμα να κάνουν σήμερα, δηλαδή να κρατήσουν το σχέδιο εξαιρετικά «εκεί έξω» και πρωτότυπο από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία τριγύρω.

Έτσι, όταν κάποιος σκέφτεται να αγοράσει ένα ρολόι Storm, θυμηθείτε ότι θα είναι ένα πραγματικά πρωτότυπο ρολόι και εντελώς καλά σχεδιασμένο και κατασκευασμένο. Ένα πολύ καλό σημείο όταν αποφασίζετε αν θα αγοράσετε ένα ρολόι Storm είναι ότι δεν θα μοιάζει με άλλα ρολόγια που μπορεί να έχουν φίλοι ή κολέγια, είναι εντελώς πρωτότυπο. Επίσης, με πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και την κατασκευή ρολογιών, ένα άτομο μπορεί να είναι πολύ σίγουρο ότι το ρολόι είναι ένα καλοφτιαγμένο χρονοκομμάτι.

Τώρα ξέρουμε ότι τα σχέδια των ρολογιών Storm είναι πολύ μοναδικά και ότι εργάζονται διαρκώς για να τα διατηρήσουν έτσι, χρησιμοποιώντας σχεδιαστές αιχμής και χρησιμοποιώντας διαφορετικές κουλτούρες ως έμπνευση για να διατηρήσουν τα σχέδια μοναδικά και πρωτότυπα. Αυτό που έχουν επίσης τα ρολόγια Storm μπροστά από τον ανταγωνισμό είναι ότι οι τιμές τους είναι πολύ προσιτές, πράγμα που σημαίνει ότι όταν κάποιος ψάχνει να αγοράσει ένα ρολόι Storm ξέρει ότι έχει εξαιρετική τιμή και ένα πραγματικά καλά σχεδιασμένο ρολόι.

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον γεγονός που συνοψίζει το πόσο δημιουργική είναι η ομάδα της Storm είναι όταν ήταν καθ’ οδόν για να παραδώσουν το τελικό δείγμα των πρώτων τους σχεδίων και παρόλα αυτά δεν είχαν όνομα για τη μάρκα των ρολογιών. Έτσι ο Steve σκεφτόταν ότι θα επέλεγε ένα όνομα για ένα από τα δρομολόγια του αεροπλάνου ή κάτι τέτοιο, όταν η πτήση βρισκόταν κάτω από έντονες αναταράξεις. Ο καπετάνιος του αεροπλάνου χτύπησε όταν είχαν καθαρίσει όλες τις αναταράξεις και ζήτησε συγγνώμη από τους επιβάτες λέγοντας, «ότι μόλις είχαν πετάξει μέσα από μια καταιγίδα». Αυτό έπληξε αμέσως τον Steve ότι η Storm ήταν πολύ καλό όνομα και ταίριαζε τέλεια στη μάρκα. Η επωνυμία Storm συνοψίζεται σε συναρπαστικά ντιζάιν, καλοφτιαγμένα ρολόγια και εξαιρετικές προσιτές τιμές.

-B

Σχολιάστε