Γιατί να αγοράσετε ένα Vintage ρολόι;

Τα συλλεκτικά ρολόγια αντίκες είναι μια επένδυση στην ιστορία. Σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από το μεγαλείο της δεξιοτεχνίας του παλιού κόσμου και την ομορφιά που συνδέεται με τη δουλειά τους. Ένα σύγχρονο ψηφιακό ρολόι στο νυχτερινό σας σταντ παίζει ραδιόφωνο για να σας ξυπνήσει. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί με τον απαλό ήχο ή το κουδούνι που ακούγεται από το σαλόνι σας, ειδοποιώντας σας για την ώρα με χαλαρωτικό μουσικό τρόπο. Αυτό σημαίνει ένα ρολόι αντίκα. Διαφέρουν στον κόσμο των αντίκες, καθώς αποτελούν ένα πραγματικό κομμάτι τέχνης. Τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι, μιας και είναι ρολόι αλλά και επίδειξη.

Τα ρολόγια αντίκες είναι έπιπλα. Στολίζουν το σπίτι σας με ιδιαίτερο τρόπο. Το ρολόι μακριάς θήκης στην πραγματικότητα προήλθε από ένα επιτοίχιο ρολόι εκκρεμούς, με τη θήκη να προστίθεται για να κλείνει στο εκκρεμές. Από τότε, το ρολόι με μακριά θήκη έχει γίνει από μόνο του μια μορφή τέχνης και είναι ιδιαίτερα περιζήτητο από τους συλλέκτες αντίκες και τους λάτρεις των ρολογιών. Όπως συμβαίνει με κάθε τύπο επίπλου, υπάρχουν πολλά πράγματα που καθορίζουν την αξία και την ελκυστικότητά τους. ιδιαίτερα τη ζωή, την κατασκευή και την εμφάνισή του. Τα ρολόγια μακράς θήκης κορυφαίας ποιότητας από το 1700 είναι γνωστό ότι έχουν αξία περίπου 500.000,00 $.

Στο παρελθόν, το ρολόι του παππού ή το ρολόι μακράς γραφής όπως αποκαλείται μερικές φορές ήταν παντού. Εκείνες τις μέρες, τα σπίτια είχαν πολύ ψηλά ταβάνια, οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα να το στήσω στο σαλόνι ή στο διάδρομο. Ωστόσο, σήμερα, τα ανώτατα όρια είναι πολύ χαμηλότερα. Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα ρολόι με μακριά θήκη, φροντίστε να ελέγξετε το ύψος της οροφής σας και τις μετρήσεις της εξώπορτας σας. Θέλετε να μπορείτε να το φέρετε χωρίς ζημιά.

Ωστόσο, εάν θέλετε ένα μικρότερο συλλεκτικό κομμάτι, ένα vintage ρολόι με μανδύα θα εμπλουτίσει αναμφίβολα το νοικοκυριό σας τόσο σε κομψότητα όσο και σε αξία. Φανταστείτε ένα μικρό ρολόι που μπορεί να χωρέσει στο κομμάτι του μανδύα ή στο ράφι, προσθέτοντας γοητεία στο σπίτι σας και αυξάνοντας την αξία με τα χρόνια. Είναι το τέλειο οικογενειακό κειμήλιο.

Τα ρολόγια κορνίζας τοποθετούνται συνήθως σε ένα ράφι ή πάνω από ένα τζάκι, και ως εκ τούτου, είναι αρκετά μικρά και ελαφριά. Το ρολόι αντίκα μαντελ είναι διαφορετικό από το vintage ρολόι τοίχου, του οποίου οι κινήσεις είναι ανοδικές στην πίσω σανίδα. Οι κινήσεις του ρολογιού του μαντελ ήταν τοποθετημένες σε μια σανίδα καθίσματος. Μερικά παλιομοδίτικα ρολόγια mantel, ιδιαίτερα τα γαλλικά στυλ, είναι περίτεχνα διακοσμημένα κομμάτια. Τυλίγονται από ένα κλειδί και έχουν επίσης ένα αιωρούμενο εκκρεμές. Το vintage γαλλικό ρολόι μαντέλ είναι πολύ περίτεχνο, με πολλά από αυτά να διαθέτουν μικρές αγγελικές φιγούρες.

Συμπερασματικά, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι vintage ρολογιών για να διαλέξετε. Οποιοδήποτε στυλ θα ήταν μια υπέροχη προσθήκη στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Ωστόσο, εάν ένα πραγματικό vintage ρολόι βρίσκεται εκτός του εύρους τιμών σας, μπορείτε πάντα να αγοράσετε ένα ωραίο αντίγραφο ρολογιού αντίκα.

Σχολιάστε