Διατήρηση έξυπνης τηλεόρασης μέσω δορυφορικής τηλεόρασης

Η τηλεόραση μπορεί να είναι βαρετή πολλές φορές και μπορεί να είναι γεμάτη από ενοχλητικούς και γελοίους προγραμματισμούς συχνά. Μεταξύ των εκπομπών που δεν θέλουμε να παρακολουθούμε και των διαφημίσεων που θέλουμε να βλέπουμε ακόμη λιγότερο, ο σωλήνας έχει απλώς χάσει πολύ από τον καπλαμά του με τα χρόνια. ή το έχει; Αν και το τηλεοπτικό σήμα καλωδιακής και εκπομπής που λαμβάνεται σε πολλά σπίτια μπορεί πραγματικά να είναι δύσκολο, όσοι έχουν τη φωτεινότητα και τη διορατικότητα να παραγγείλουν μια συνδρομή δορυφορικής τηλεόρασης επωφελούνται πολύ περισσότερο από την τηλεόρασή τους και ως αποτέλεσμα την απολαμβάνουν πολύ περισσότερο!

Η πραγματικότητα είναι ότι η δορυφορική προσφέρει περισσότερα από κάθε άλλο πάροχο, αναμφίβολα. Για αρχή, υπάρχει το γεγονός ότι τα περισσότερα κανάλια HD βρίσκονται στο δορυφόρο: 130+! Αυτό είναι περισσότερα κανάλια από ό,τι οι περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν συνολικά στο σπίτι τους, ενώ με μια δορυφορική σύνδεση είναι μόνο ένα μικρό (αλλά πολυπόθητο) κλάσμα του συνολικού προγραμματισμού. Και ο ίδιος ο προγραμματισμός είναι θαυμάσια παραλλαγή, παρουσιάζοντας κάτι για όλους, καλύπτοντας όλα τα πιθανά γούστα. Υπάρχουν τόσα πολλά κανάλια που μπορείτε να έχετε στο δορυφόρο που κανείς δεν μένει να τα θέλει, και ανεξάρτητα από το αν τα ενδιαφέροντά σας είναι ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικές σειρές, ταινίες (δράση, δράμα, κωμωδία, οτιδήποτε) ή αθλητικά, θα έχετε περισσότερα από το δίκαιο μερίδιό σας.

Μιλώντας για τον αθλητισμό, κανείς δεν εξυπηρετεί καλύτερα τον αθλητικό κόσμο από τον δορυφόρο. Με πολλά πακέτα αποκλειστικού προγραμματισμού ειδικά σχεδιασμένα για τους απόλυτους φανατικούς (όπως εσείς;), ο δορυφόρος προσφέρει περισσότερα ζωντανά παιχνίδια, περισσότερες εκπομπές πριν και μετά το παιχνίδι, μεγαλύτερη ποικιλία παιχνιδιών (από όλα τα είδη των διαφορετικών τοπικών, περιφερειακών, εθνικών, και διεθνή πρωταθλήματα), και περισσότερες διαδραστικές επιλογές προβολής από οποιονδήποτε. Φανταστείτε να μπορείτε να βλέπετε πολλά παιχνίδια, ζωντανά, στην ίδια οθόνη την ίδια στιγμή, να λαμβάνετε όλα τα είδη ενημερώσεων και στατιστικών στοιχείων ταυτόχρονα, και θα φαντάζεστε τι θα είχατε αν είχατε δορυφόρο.

Με όλες αυτές τις εκπληκτικές επιλογές, υπάρχει πραγματικά μόνο ένα άλλο πράγμα που πρέπει να ρίξετε στη μίξη για να βελτιώσετε πραγματικά την υπηρεσία της τηλεόρασής σας: ένα DVR. Σήμερα, πολλά DVR έχουν υψηλή ικανότητα εγγραφής υψηλής ευκρίνειας, αν και φυσικά οι συνολικές ώρες διαθέσιμης μνήμης είναι λιγότερες για προγραμματισμό υψηλής ευκρίνειας απ’ ό,τι στην περίπτωση της τυπικής ευκρίνειας. Με το DVR σας, θα μπορείτε να πείτε αντίο σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές που δεν σας ένοιαζαν ποτέ και να παρακολουθήσετε ατελείωτες ώρες από όλα τα αγαπημένα σας προγράμματα, χάρη στις άφθονες και ευέλικτες επιλογές εγγραφής που έχετε στη διάθεσή σας. Πάρτε για παράδειγμα τη δυνατότητα εγγραφής δύο προγραμμάτων ταυτόχρονα! Επαναστατικό για όσους είναι ακόμα εξοικειωμένοι με τα μέσα βίντεο της δεκαετίας του 1990. Ή τι θα λέγατε να διακόψετε τη ζωντανή τηλεόραση, παρόλο που δεν έχετε προγραμματίσει ηχογράφηση; Ή τι θα λέγατε να μπορείτε να ηχογραφήσετε μια ολόκληρη σειρά μιας σειράς με ένα απλό κλικ ή να μπορείτε να αναζητήσετε ηχογραφήσεις με βάση τις λέξεις-κλειδιά και τα ονόματα των ηθοποιών. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές όμορφες επιλογές που θα έχετε με το DVR και την δορυφορική σας υπηρεσία, οι οποίες θα σας εγγυηθούν την πιο έξυπνη και γλυκιά υπηρεσία τηλεόρασης που μπορείτε να φανταστείτε.

Σχολιάστε