Διώξτε το άγχος από τα εκθεσιακά σας περίπτερα

Οι εκθέσεις αποτελούν ουσιαστικό μέρος των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ μιας εταιρείας. Είτε είναι τοπικές, περιφερειακές, εθνικές ή διεθνείς, μπορούν να βοηθήσουν μια εταιρεία να βρει νέους αγοραστές και να βρει το δρόμο της σε νέες αγορές. Εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε ένα εκθεσιακό περίπτερο, θα χρειαστεί να έχετε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να διώξετε το άγχος από αυτά τα περίπτερα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν θέλετε να κατασκευάσετε εκθεσιακά περίπτερα είναι το μέγεθος των περιπτέρων. Το μέγεθος θα καθοριστεί από τα προϊόντα σας. Για παράδειγμα, εάν η επιχείρησή σας ασχολείται με κοσμήματα, θα χρειαστείτε μικρότερα περίπτερα από ό,τι αν είχατε να κάνετε με ηλεκτρονικά είδη. Το μέγεθος της βάσης πρέπει να είναι αρκετό για να εμφανιστεί ένα δείγμα από κάθε προϊόν σας.

Η αντοχή της δομής των εκθεσιακών περιπτέρων είναι πολύ σημαντική. Η αντοχή θα καθοριστεί από τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε για την κατασκευή της βάσης. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε μεταλλικά υλικά, αυτές οι βάσεις θα τείνουν να είναι πιο δυνατές από αυτές που κατασκευάζονται από ξύλο ή πλαστικό. Ωστόσο, οι ξύλινες βάσεις είναι πιο εύκολο να σχεδιαστούν και να κατασκευαστούν από τις μεταλλικές βάσεις. Επιπλέον, το κόστος των μεταλλικών υλικών είναι οριακά υψηλότερο από τα ξύλινα υλικά.

Τα περίπτερα της έκθεσης πρέπει να σχεδιαστούν σύμφωνα με τα αντικείμενα που πρόκειται να εκτεθούν. Ο εσωτερικός και εξωτερικός σχεδιασμός του περιπτέρου θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στη δομή. Για παράδειγμα, το εσωτερικό θα πρέπει να είναι ισχυρό ώστε να μπορεί να συγκρατεί τα στοιχεία που εμφανίζετε. Όσο πιο βαριά είναι τα αντικείμενα που θα εκθέσετε, τόσο πιο δυνατή θα χρειαστείτε μια δομή για να είστε.

Εάν πρόκειται να εκθέσετε ελαφριά αντικείμενα, όπως κοσμήματα ή προϊόντα ομορφιάς, δεν χρειάζεστε μια πολύ σταθερή δομή. Στην πραγματικότητα, μια ξύλινη ή πλαστική κατασκευή μπορεί να κάνει μια χαρά. Το εσωτερικό για την εμφάνιση τέτοιων προϊόντων θα πρέπει να είναι γυάλινο για να φαίνεται ελκυστικό.

Από την άλλη πλευρά, εάν σκοπεύετε να εκθέσετε εργαλεία ή ηλεκτρονικά είδη, ίσως χρειαστεί να έχετε μια πολύ καλή δομή. Μια στιβαρή δομή θα χωρέσει το βάρος των προϊόντων σας, ειδικά αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ράφια για να τα εκθέσετε.

Η περίοπτη σήμανση είναι ζωτικής σημασίας για το εκθεσιακό σας περίπτερο. Τοποθετήστε μεγάλες πινακίδες και σημαίες πανό με το όνομα της εταιρείας σας και την ιστοσελίδα της σε κάθε πλευρά του περιπτέρου. Βεβαιωθείτε ότι η σήμανση είναι στερεωμένη και ευανάγνωστη χωρίς άλλα αντικείμενα να εμποδίζουν το όνομά σας. Οι άνθρωποι θα έχουν την τάση να συνεχίζουν να περπατούν όταν περνούν από το περίπτερο σας και δεν βλέπουν ποιος είστε.

Σκεφτείτε επίσης ένα αρθρωτό σύστημα εκθεσιακών περιπτέρων που έχει καλή ευελιξία σε σύγκριση με ένα εντελώς προσαρμοσμένο αυτό το περίπτερο. Ειδικά κατασκευασμένα αυτά τα περίπτερα είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν μόνο για την 1 παράσταση.

Μπορεί να σας φανεί πολύ κουραστικό και χρονοβόρο όλο αυτό. Εάν δεν έχετε τον χρόνο και την ενέργεια να εργαστείτε σε ένα εκθεσιακό περίπτερο, ίσως είναι συνετό να προσλάβετε τις υπηρεσίες ενός κατασκευαστή περιπτέρων. Επιλέξτε κάποιον που έχει τεράστια εμπειρία σε εμπορικές εκθέσεις και εκθέσεις. Ένας καλός κατασκευαστής θα πρέπει να μπορεί να διαχειριστεί την κατασκευή της έκθεσης, τη διευθέτηση των προϊόντων, τη διαφήμιση της επιχείρησης και την αποξήλωση του περιπτέρου όταν τελειώσει η έκθεση. Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις σας θα καθορίσουν εάν θα κατασκευάσετε το περίπτερο μόνοι σας ή θα ζητήσετε τις υπηρεσίες ενός κατασκευαστή περιπτέρων.

Σχολιάστε