Δωρεάν οδηγός πόκερ για την τεχνική Easy SMART Card Eliminate Losers

Παίζω “σωστό” σοβαρό πόκερ και διασκεδαστικό πόκερ χωρίς χρήματα για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου αλλά κυρίως δωρεάν πόκερ τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Στην αρχή ήταν εύκολο, αλλά όσο περνούσε ο καιρός δυσκολεύτηκα να κερδίσω καθώς με έπιασε ο κόσμος που είναι γνωστός ως “Easy Play Trap”.

Το πόκερ “Easy Play Trap” είναι όταν νομίζεις ότι πρέπει να παίξεις κάθε χέρι για να κερδίσεις. Δημοσιεύετε και παίζετε κάθε χέρι προσεύχοντας το flop με το give you a hand.

Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι χάνεις περισσότερα και ακόμα χειρότερα όποιος έχει οποιαδήποτε ικανότητα μαθαίνει πώς παίζεις πολύ εύκολα, κάτι που κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

Αυτό είναι ιδιαίτερα ένα πρόβλημα σε ιστοσελίδες δωρεάν πόκερ όπου είναι εύκολο να αδιαφορήσετε. Δεν υπάρχει πρόβλημα είναι ότι είναι απλώς για διασκέδαση, αλλά μια πολύ κακή συνήθεια αν θέλετε να παίξετε ζωντανό ή διαδικτυακό πόκερ για χρήματα αργότερα.

Μετά πέρυσι άρχισα να παίζω αυτό που ονομάζω «SMART». Οι παίκτες “SMART” σκέφτονται τις πιθανότητες να παίξετε κάθε χέρι με βάση το αρχικό σας χέρι. Τα δύο φύλλα στο χέρι σας δίνουν μια ιδέα για το πόσες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε πριν το flop.

Το “SMART” πόκερ σημαίνει τα εξής:

Μονά – A – K – Q – J

Έγγαμος – AK – AQ – AJ – A10

Μέσος όρος – 10 10 – 9 9 – 8 8 – 7 7 – 6 6

Σπάνια – AA – KK – QQ – JJ

Τρομερό – 2 7 – 2 8 – 2 9 – 2 10 – 3 8 – 3 9 – 3 10 -4 9 – 4 10 -5 10

Τα μονόκλινα πρέπει να χρησιμοποιούνται κάρτες από την ίδια σουίτα.

Παίζοντας single με low off σουίτες είναι γενικά επικίνδυνο γιατί μερικές φορές είναι το kicker που σημαίνει νίκη. Παρακολουθήστε τα φλοπ για να δείτε πώς πέφτουν τα φύλλα σαν να υπάρχουν περισσότερες μικρές σουίτες που χτυπούν με ένα μόνο που ίσως θέλετε να δοκιμάσετε.

Παντρεμένα και Σπάνια χέρια είναι τα καλύτερα δυνατά αρχικά χέρια σας πριν από το flop και απαιτεί να σκεφτείτε πρώτα. Το να μπεις all in με ένα Married ή Rare χέρι πριν το flop είναι καλό, αλλά μπορεί επίσης να είναι και δολοφόνο. Παρακολουθήστε τους άλλους παίκτες για λίγο για να πάρετε μια ιδέα για το τι παίζουν προτού τους αντιμετωπίσετε.

Τα μέσα χέρια πόκερ είναι καλά για αρχή αλλά το flop παρέχει πραγματικά μια εικόνα του πώς θα παίξετε το χέρι σας. Κατά μέσο όρο, το ένα τρίτο θα πέσει με το flop όταν κρατάτε ένα μικρό ζευγάρι. Αν όχι, και υπάρχει ένα μικρό στοίχημα, δοκιμάστε το turn αλλά ποτέ το river καθώς οι πιθανότητες είναι εναντίον σας.

Τρομερά είναι τα χέρια του πόκερ Προσπαθώ να μην παίζω γιατί κανονικά χάνουν χέρια. Είναι αλήθεια ότι μπορεί να σταθείς τυχερός, αλλά αν δεν έχεις χρήματα στο pot γιατί να σπαταλάς χρόνο και χρήματα σε μια ευκαιρία. High blind και δεν υπάρχει raise, ναι παίξτε, όσο low blind, ξεχάστε το και περιμένετε καλύτερο χέρι.

Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ζωντανού παιχνιδιού έπεσα στους 80 σε μάρκες με τα blinds στο 10 – 20. Δεν έπαιρνα χέρι και ήμασταν τρεις παίκτες. Όντας «SMART» επέστρεψα και κέρδισα τα χρήματα.

Σχολιάστε