Δώρα για άντρες – Τι να δώσετε στον άντρα σας για την επέτειό σας

Θα μπορούσατε να παραδεχτείτε ειλικρινά ότι είναι δύσκολο να βρείτε ένα δώρο επετείου για τον άνθρωπό σας; Είστε κι εσείς μια από τις γυναίκες που αδυνατίζουν τόσο πολύ στα γόνατα προσπαθώντας να καταλάβουν τι να δώσετε στον άντρα σας; Εύχεστε με κάποιο τρόπο κρυφά να θέλουν απλώς μπόξερ ως δώρο; Η αγορά δώρων για αγόρια μπορεί να είναι δύσκολη. Θα υπήρχαν εκατομμύρια ερωτήσεις που θα περνούσαν από το μυαλό σας καθώς αγοράζετε ένα δώρο. Θα αναρωτιέστε αν του αρέσει το δώρο. Πρέπει επίσης να σκεφτείς αν του ταιριάζει αυτό που έδωσες. Άντρες, είναι πολύ δύσκολο να τα ψωνίσεις.

Εδώ είναι μερικές ιδέες για το τι να δώσετε στον άντρα σας την επέτειό σας. Η επιλογή δώρων για αγόρια μπορεί πλέον να είναι ευκολότερη χάρη σε αυτόν τον οδηγό.

Πρόταση δώρου # 1 Ξαπλώστρα Home Theatre

Θέλεις να ξεφτιλιστείς σε κάτι που θα ήθελε; Ένα πολυτελές ανάκλιντρο οικιακού κινηματογράφου θα ήταν ένα καλό δώρο γι ‘αυτόν. Είναι μια άνετη, τεράστια καρέκλα home theater. Διαθέτει ενσωματωμένο ασύρματο σύστημα και στερεοφωνικό ήχο 2.1. Αυτό θα βοηθήσει τον άνθρωπό σας να αποκτήσει την καλύτερη εμπειρία home theater ποτέ. Είναι πραγματικά κομψό και είναι ντυμένο με μαύρο και ασημί δέρμα. Αυτό είναι ένα δώρο για το οποίο ο άντρας σας σίγουρα θα είναι ευγνώμων.

Πρόταση δώρου # 2 Θήκη ρολογιού

Οι περισσότεροι άντρες λατρεύουν να συλλέγουν ρολόγια. Εάν ο άντρας σας είναι ένας από αυτούς, μπορείτε να του δώσετε ένα κουτί ρολογιού από δέρμα. Επιλέξτε ένα κουτί που μπορεί να χωρέσει έως και 10 ή 15 ρολόγια. Το κουτί ρολογιού από την Personal Creations είναι μια εξαιρετική επιλογή. Διαθέτει πρόσθετη βελούδινη επένδυση. Το ξύλο είναι επίσης από μαόνι. Επιπλέον, η Personal Creations θα χαρεί να χαράξει το καπάκι με μονόγραμμα 3 γραμμάτων.

Πρόταση δώρου # 3 Μαθήματα γκολφ με PGA Pro

Αγαπάει ο άντρας σας να παίζει γκολφ; Αντί να του δώσετε όλο το απόγευμα να παίξει γκολφ, μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο, κάτι πολύ ιδιαίτερο. Μπορείτε να πληρώσετε για μαθήματα γκολφ με ένα PGA Pro. Ο άνθρωπός σας έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ιδιαίτερα μαθήματα από έναν επαγγελματία της PGA. Ο άνθρωπός σας θα μπορεί να μάθει νέες τεχνικές και στρατηγικές για να βελτιωθεί. Αυτό το δώρο μπορεί να μην αξίζει να το κρατήσετε, αλλά οι αναμνήσεις σίγουρα θα διαρκέσουν για μια ζωή.

Πρόταση δώρου # 4 Ανδρικά Ρολόγια Φόρεμα

Συνήθως, στους άντρες δεν αρέσει να φορούν κοσμήματα. Θα μπορούσατε να του αγοράσετε ένα καλό ρολόι. Δοκιμάστε να του δώσετε ένα ρολόι TechnoMarine ή Tissot. Θα μπορούσατε επίσης να τον ρωτήσετε τι μάρκα ρολογιού του αρέσει για να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Εάν ο άντρας σας δεν μπορεί να σας πει μια μάρκα που του αρέσει, επιλέξτε ένα ρολόι που έχει κλασική εμφάνιση. Οι περισσότεροι άνδρες προτιμούν να έχουν ένα κλασικό ρολόι αντί να έχουν ένα ψηφιακό ρολόι.

Πρόταση δώρου # 5 Μια ρομαντική απόδραση

Εάν ο άντρας σας δεν ασχολείται με κάτι υλικό, μπορείτε να του κάνετε έκπληξη με μια απόδραση το Σαββατοκύριακο. Μπορείτε να κατευθυνθείτε προς τα βουνά, να κάνετε μια μικρή πεζοπορία και να απολαύσετε ένα ρομαντικό πικνίκ. Μπορείτε να φέρετε ένα σετ σακιδίου πλάτης που μπορεί να μεταφέρει το ποτήρι κρασιού, το φαγητό, το κρασί και άλλα πράγματα.

Σχολιάστε