Είναι Diesel

Το ρολόι Diesel δεν έχει μακρά ιστορία. Ξεκίνησε το 1978. Και δεν ξεκίνησε ως μάρκα ρολογιών με ιδιαίτερη έμφαση στην ακρίβεια και την ποιότητα και την καινοτομία των κινήσεων. Ξεκίνησε ως μια μάρκα που αναζητούσε ένα είδος hip-niche ή hip-hop. Όχι ότι το ρολόι θεωρείται νόμιμο bling με οποιοδήποτε τρόπο. αλλά έχει μια άφθονη στάση-είδος-σου-πρόσωπο, αυτός είμαι εγώ, κωμωδία.

Ο Ιταλός ιδρυτής (αλλά όχι πλήρης ιδιοκτήτης μέχρι αργότερα) Renzo Russo δεν ενδιαφερόταν μόνο για τα ρολόγια. ήθελε να δημιουργήσει μια ολόκληρη αισθητική εμφάνισης: ρούχα για άνδρες και γυναίκες, αξεσουάρ, ρολόγια. Περπατήστε σε οποιοδήποτε εμπορικό κέντρο αξιοπρεπούς μεγέθους αυτές τις μέρες και η επιτυχία του είναι προφανής. Το ντίζελ είναι το σκληρό σώμα-αρσενικό και θηλυκό-παραβιάζει τη σύμβαση. Το ντίζελ είναι για το άτομο, το άτομο αυτό είναι συνήθως μεταξύ 14 και, και το εξωτερικό, 30 ετών.

Με κινήσεις χαλαζία, τα ρολόγια Diesel είναι φυσικά ακριβή – αυτό δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Αλλά η εμφάνισή τους πραγματικά πιέζει το περίβλημα της μοντέρνας σχεδίασης για τους μετα-έφηβους που ενδιαφέρονται αρκετά για την ώρα της ημέρας ακόμη και για να φορέσουν ένα ρολόι: έτσι μπορεί να είναι ντίζελ και ντίζελ. Ο Ρούσο το ονόμασε «Η Υψηλή Ραπτική του Casual». Και αυτό ακούγεται πολύ σωστό.

Το να κοιτάξετε το Diesel 5 Bar σημαίνει να κοιτάξετε ένα αντικείμενο που μοιάζει με ρολόι, το οποίο είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακό και εντυπωσιακά άσχημο στην αρχή. Ένα ρολόι που είναι geeky και ρετρό-cool ταυτόχρονα. ένα ρολόι που κάνει μια δήλωση, αν και η αποκρυπτογράφηση του δεν είναι τόσο εύκολη, επειδή δεν έρχεται από την καλή – αν είναι αυτό – με άμεσο τρόπο. Πρέπει να συνεχίσετε να ψάχνετε και να μαντεύετε, κάτι που είναι πολύ πιθανό να είναι το θέμα στην αρχή.

Μερικά ρολόγια Diesel είναι πιο λουράκια καρπού, με ένα ένθετο ρολόι σαν μια μεταγενέστερη σκέψη. Ένα άλλο, το λεγόμενο ρολόι με ζώνη εργαλείων, αψηφά την περιγραφή: όσο τίποτα άλλο είναι ο πίνακας οργάνων ενός αεροπλάνου συμπυκνωμένος σε μια ασύμμετρη πρόσοψη ρολογιού: chic geek, βασικά.

Το πρότυπο σχεδίασης του Russo ήταν να μην έχει καθόλου πρότυπο σχεδίασης: να μην υπάρχουν θέσεις στις οποίες θα προσπαθούσε να προσαρμόσει στυλ. Η πρώτη του σημαντική απόφαση ήταν να απορρίψει ακόμη και την αναζήτηση εξειδικευμένων, αντιπροσωπευτικών υπαλλήλων. Μπορεί να μην ταιριάζεις με το μοντέλο Diesel, με το πώς φαίνεσαι ή ενεργούσες, αλλά αν ήσουν εικονομάχος και είχες ένα είδος επιθετικού σχεδιαστικού ταλέντου, η δουλειά στη Diesel ήταν εκεί που ήθελες να είσαι.

Ο δεύτερος εκδημοκρατισμός της κίνησης του ρολογιού-χαλαζία δημιούργησε τον τρόπο για να έρθουν όλοι οι ντίζελ του κόσμου και να επικεντρωθούν στο στυλ, το πλεονέκτημα, την εικόνα και μερικές φορές το σοκ. Χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε ή να νοιάζεστε για τις κινήσεις ακριβείας, το ρολόι Diesel απλώς ασχολήθηκε με το σχεδιασμό, τη σχεδίαση και περισσότερο σχεδιασμό. (Ο πρώτος εκδημοκρατισμός του ρολογιού ήταν η τάση του ρολογιού καρπού που αναπτύχθηκε από τον πόλεμο χαρακωμάτων στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.)

Αν και δεν είναι για όλους, τα ρολόγια Diesel είναι για οποιονδήποτε θέλει να γίνει αντιληπτός και να σημειωθεί.

Σχολιάστε