Εναλλακτικές λύσεις εμπνευσμένες από κοσμήματα και σχεδιαστές David Yurman

David Yurman Σύντομη Ιστορία

Ο Ντέιβιντ Γιούρμαν ξεκίνησε την καλλιτεχνική του καριέρα ως γλύπτης τη δεκαετία του 1960. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η σύζυγός του τον ενθάρρυνε να μεταμορφώσει τα γλυπτικά του σχέδια σε χάλκινες πόρπες ζωνών και αυτή ήταν η αρχή των πραγμάτων που θα έρθουν.

Στη συνέχεια εργάστηκε για μια σύντομη περίοδο με την Cartier και προσπάθησε να επεκτείνει την εμπειρία του με την Tiffany, αλλά απορρίφθηκε. Αυτή η απόρριψη τον ενθάρρυνε να σχεδιάσει και να πλασάρει τα δικά του μοναδικά σχέδια κοσμημάτων που οδήγησαν στη δημιουργία της David Yurman Inc το 1979.

Εκείνη την εποχή η τάση των κοσμημάτων ήταν οι χρυσές αλυσίδες και τα φανταχτερά μενταγιόν και αποφάσισε να ανατρέψει την τάση με στριφτό ασήμι και το στοίχημα απέδωσε. Μέσα σε τέσσερα χρόνια ο David Yurman έλαβε το InterGold Award το 1983 που του έδωσε τελικά τη διεθνή αναγνώριση που του άξιζε. Η χαρακτηριστική του συλλογή περιλαμβάνει στριμμένα ασημένια σχοινιά ή “καλώδια”, διαμορφωμένα σε περιδέραια, βραχιόλια και δαχτυλίδια.

Συνέχισε να σχεδιάζει και να δημιουργεί μια μεγάλη γκάμα κομματιών με τεράστια ποικιλία στυλ. Η πειραματική του φύση απέδωσε πολύ καλά και σύντομα έγινε αναγνωρισμένο όνομα στον κλάδο του κοσμήματος. Ο κόσμος άρχισε να φωνάζει για τα σχέδιά του.

Κοσμήματα David Yurman

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τα πιο δημοφιλή κομμάτια είναι τα κοσμήματα καλωδίων που γίνονται σε ασημένια σχοινιά που είναι στριμμένα σε διαφορετικά σχήματα. Στη συνέχεια στήνονται με πέτρες και διατίθενται στην αγορά.

Υπάρχουν επίσης καθαρόαιμα αυτόματα ρολόγια που είναι πολύ δημοφιλή στους άνδρες. Φαίνονται επίσημα και πλούσια, και συνδυάζονται με οποιοδήποτε ντύσιμο. Υπάρχουν εξίσου εκθαμβωτικά ρολόγια για γυναίκες και παιδιά.

Μπορείτε να προμηθευτείτε βραχιόλια και απλές αλυσίδες για νεογέννητα παιδιά, εντυπωσιακά σκουλαρίκια για έφηβες και μια επιλογή από κοσμήματα γάμου, συμπεριλαμβανομένων γαμπρών και παράνυμφων.

Κοσμήματα εμπνευσμένα από τον David Yurman

Ο David Yurman δημιουργεί κοσμήματα υψηλής ποιότητας, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι τα βρίσκουν αρκετά ακριβά. Η λύση ήρθε με τη μορφή κοσμημάτων εμπνευσμένα από σχεδιαστές. Οι επαγγελματίες εξετάζουν τις τάσεις που θέτουν οι μεγάλοι παίκτες και δημιουργούν κομμάτια εμπνευσμένα από σχεδιαστές χρησιμοποιώντας λιγότερο ακριβά υλικά. Μπορεί να μην χρησιμοποιούν ακριβώς το ίδιο υλικό με το πρωτότυπο, αλλά σίγουρα φαίνονται σαν να το κάνουν.

Μπορείτε να έχετε μια εικόνα σχεδιαστή με πολύ λιγότερα χρήματα, εάν φοράτε κοσμήματα εμπνευσμένα από την ποιότητα, ΚΑΙ θα φαίνεται εξίσου εντυπωσιακό. Ακόμη και ένα εκπαιδευμένο μάτι θα δυσκολευτεί να διακρίνει τη διαφορά.

Μπορείτε να αγοράσετε κομμάτια εμπνευσμένα από σχεδιαστές για μόλις το ένα δέκατο της πραγματικής τιμής ενός αυθεντικού κομματιού και κανείς δεν θα καταλάβει τη διαφορά… εκτός αν του το πείτε.

Πολλοί από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη φορούν εμπνευσμένα κοσμήματα γιατί είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή συλλογή και να συμβαδίσετε με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες τάσεις της μόδας.

Γιατί να πληρώσετε τιμές στον David Yurman όταν τα κοσμήματα σε προσιτές τιμές, εμπνευσμένα από σχεδιαστές, θα κάνουν την ίδια εντύπωση;

Σχολιάστε