Εξετάζεται ο μελλοντικός υπολογιστής έξυπνου τηλεφώνου καρπού σας και το δυναμικό ζάπινγκ

Μπορείτε να φανταστείτε ένα μέλλον όπου όλοι φορούν το έξυπνο τηλέφωνό τους; Θα μοιάζει περισσότερο με ένα αξεσουάρ παρά με μια προσωπική συσκευή τεχνολογίας – όπου τα κοσμήματα συναντούν την τεχνολογία να το πούμε έτσι. Ξέρω ότι είναι κάπως δύσκολο να το πιστέψω γιατί φαίνεται ότι κανείς δεν φορά πια ρολόι. Στην πραγματικότητα, οι τιμές για ένα ωραίο ελβετικό ρολόι, αυθεντική έκδοση, έχουν μειωθεί σημαντικά στο Craigslist, ελέγξτε το σε περίπτωση που θέλατε ποτέ ένα από αυτά τα εξαίσια κομμάτια χρόνου. Εντάξει, αλλά τι άλλο θα μπορεί να κάνει το μελλοντικό σας ρολόι έξυπνου τηλεφώνου; Ας τα πούμε;

Τώρα, τότε, η Coast-to-Coast AM είχε έναν ενδιαφέροντα καλεσμένο, τον Tyrel Ventura του Buzzsaw, να υπογράψει για μια συνέντευξη το βράδυ της 27ης προς την 28η Σεπτεμβρίου 2013, ο οποίος ήταν πράγματι ο θεωρητικός συνωμοσίας, ειδικά όταν δήλωσε με τόσες πολλές λέξεις , ενώ συζητούσαμε ένα πρόσφατο χαμένο επεισόδιο της θεωρίας συνωμοσίας. “Σχετικά με το μέλλον της TSA (Διεύθυνση Ασφάλειας Μεταφορών) και μερικών τρομακτικών περικάρπιων taser που είναι έτοιμοι να αναπτύξουν.”

Λοιπόν, αυτές οι συσκευές μπορεί να αποτρέψουν τις φυλακές, για παράδειγμα, αντί να πηγαίνετε στη φυλακή, τα δικαστήρια μπορεί απλώς να σας αναθέσουν έναν σφιγκτήρα στη συσκευή έξυπνου τηλεφώνου, έναν που δεν μπορείτε να αφαιρέσετε και έναν που είναι αδιάβροχο, ναι, έχουμε αυτές τις τεχνολογίες ήδη. Θα παρακολουθούσε την πρόσληψη ναρκωτικών ή αλκοόλ, κάθε λέξη που ρωτάτε και παρακολουθείτε για να βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε τίποτα παράνομο. Σε παρακολουθούν. Εάν κάνετε κάτι λάθος, θα σας σοκάρει ακριβώς όπως ένα κολάρο που σοκάρει το σκυλί που εμποδίζει τον σκύλο να φύγει από την αυλή.

Μπορεί να πείτε «ναι, το καταλαβαίνω», είδα και αυτή την ταινία επιστημονικής φαντασίας. Σωστά, και τώρα όλη η τεχνολογία είναι διαθέσιμη. Το βράδυ αναμένεται να συνδέσετε τον τοίχο ενώ κοιμάστε για να επαναφορτίσετε τη συσκευή και βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετή ισχύς για παλμούς taser σε περίπτωση που κάνετε κάτι λάθος. Όταν τελειώσει η ποινή της φυλάκισής σας, θα μπορούσατε να αφαιρέσετε τη συσκευή και να φορέσετε μια κανονική προσωπική συσκευή τεχνολογίας καρπού όπως όλοι οι άλλοι. Ίσως, οι αρχές βλέπουν ήδη αυτό το μέλλον – εννοώ τι υπέροχος τρόπος για να ελέγξετε όλους εσάς τους ανθρώπους έξω στην κοινωνία για να υπηρετήσετε τη θέλησή τους – τέλεια σωστά;

Ναι, φροντίστε λοιπόν να αγοράσετε ένα ρολόι χειρός έξυπνου τηλεφώνου με όλα τα τελευταία χαρακτηριστικά και να το φοράτε όπου κι αν πάτε, ώστε οι αρχές μας να το γνωρίζουν πάντα. Ωχ! Σκεφτείτε όλα αυτά και σκεφτείτε πώς το μέλλον αυτής της τεχνολογίας μπορεί να πάει πολύ στραβά στο μέλλον.

Σχολιάστε