Επισκόπηση ρολογιών Revue Thommen – Ιστορία μιας διάσημης επωνυμίας, τα προεδρικά ρολόγια της και πολλά άλλα

Μία από τις πιο διάσημες εταιρείες ρολογιών είναι η Revue Thommen. Ιδρύθηκε το 1800, η ​​εταιρεία κατασκευάζει ρολόγια που μπορεί να εκτιμήσει ο καθένας – ακόμη και οι παγκόσμιοι ηγέτες. Πολλοί πρόεδροι των ΗΠΑ, ξεκινώντας από τον Τρούμαν, έχουν φορέσει ρολόγια Revue Thommen.

Η προέλευση της μάρκας μπορεί να εντοπιστεί στη μικρή γερμανική πόλη Waldenburg. Στη δεκαετία του 1850, η πόλη είχε μια οικονομική κρίση καθώς πολλοί από τους πολίτες άρχισαν να μεταναστεύουν στη Βόρεια Αμερική. Σε μια προσπάθεια να τονώσουν την οικονομία και να καταπολεμήσουν τη φτώχεια, ορισμένοι από τους κατοίκους της πόλης εισήγαγαν τεχνολογία ωρολογοποιίας στο Waldenburg και στις γύρω περιοχές. Το 1959, ο Gedeon Thommen ανέλαβε τη βιομηχανία. Από εκείνη την ημέρα, η επιχείρηση άρχισε να αναπτύσσεται. Μια προσπάθεια μικρής πόλης μετατράπηκε σε μια παγκόσμια επιχείρηση.

Υπήρξαν πολλές συλλογές όλα αυτά τα χρόνια. Σήμερα, τα ρολόγια Revue Thommen έχουν το ίδιο κύρος όσο ποτέ. Αυτές οι συλλογές κυμαίνονται από ρολόγια αεροσκαφών έως απλά, casual ρολόγια. Ορισμένα μοντέλα είναι unisex και μπορούν να φορεθούν τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες.

Τα lifestyle ρολόγια είναι δημοφιλή στη σημερινή αγορά. Μια σειρά συγκεκριμένα, το Date Pointer, αποτελείται από ρολόγια που κάνουν εξαιρετικά δώρα. Απολαμβάνουν μια ποικιλία γεύσεων. Τείνουν να έχουν δερμάτινα βραχιόλια είτε σε μαύρο είτε σε καφέ.

Η θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι ταιριάζει πολύ με το μαύρο ή καφέ δέρμα. Το στρογγυλό καντράν έχει ανοιχτό ασημί τόνο. Υπάρχουν αραβικοί αριθμοί για τους ζυγούς αριθμούς και κομψοί δείκτες για τους περιττούς αριθμούς. Οι δείκτες έχουν σκούρο ασημί τόνο που έρχεται σε καλή αντίθεση με το χρώμα του καντράν.

Ο δείκτης ημερομηνίας είναι επίσης διαθέσιμος σε XL. Μερικά από τα μοντέλα XL έχουν ταινίες από ανοξείδωτο χάλυβα και διαφανή πλάτη.

Η συλλογή lifestyle, γενικά, συμβολίζει την ανθρώπινη προσπάθεια και τα επιτεύγματα. Ενώ όλα τα ρολόγια έχουν το ίδιο θέμα, κάθε μεμονωμένο κομμάτι είναι μοναδικό. Το Date Pointer και άλλα ρολόγια lifestyle είναι ιδανικά για τον επιχειρηματία ή τη γυναίκα που θέλει να παρακολουθεί τον χρόνο σε αυτόν τον πολυάσχολο κόσμο.

Όσο για τους προέδρους που φορούσαν ρολόγια Revue Thommen, το μοντέλο Cricket ήταν πάντα μια δημοφιλής επιλογή. Είναι μοναδικό στο ότι το ηχητικό κουτί του κάνει ήχους κρίκετ κάθε φορά που χτυπάει ο συναγερμός. Ο συναγερμός κρίκετ έχει έναν ευχάριστο ήχο για ένα ρολόι χειρός. Ο ηχητικός μηχανισμός επιτεύχθηκε συνδυάζοντας μηχανισμό συναγερμού με ακουστική μεμβράνη και ηχητικό κουτί.

Σήμερα, τα ρολόγια Revue Thommen διατίθενται σε διάφορους τύπους. Εκτός από ρολόγια lifestyle, η μάρκα προσφέρει επίσης στυλ αεροπορίας, κλασικά, σπορ και ειδικότητας. Πρόεδροι, αθλητές, πιλότοι, επιχειρηματίες, καθημερινοί καταναλωτές: αυτή είναι μια μάρκα που κάνει αξιόπιστα ρολόγια για όλους.

-B

Σχολιάστε