Επώνυμα ρολόγια – Δεν είναι καιρός να συμμετάσχουν στην καμπάνια μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων;

Ο έξυπνος επιχειρηματίας συνειδητοποιεί ότι κάτι τόσο απλό και απλό όσο ένα επώνυμο ρολόι μπορεί, όταν ληφθεί ως δώρο, να αλλάξει τις εντυπώσεις και την εικόνα του πελάτη για μια εταιρεία – και να κάνει αυτόν τον πελάτη πιο πιθανό να συναλλάσσεται με αυτήν την εταιρεία. Για τον ικανό επιχειρηματία του σήμερα, κάθε στρατηγική που μπορεί να αυξήσει την αναγνώριση της επωνυμίας και τις πωλήσεις είναι μια στρατηγική που αξίζει να διερευνηθεί.

Ο ανταγωνισμός είναι αναπόσπαστο μέρος της επιχείρησης, καθώς κάθε μεμονωμένη εταιρεία και οργανισμός αγωνίζεται να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, αξίζει να εξετάσετε οποιαδήποτε στρατηγική που μπορεί να σας δώσει πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας. Η διανομή διαφημιστικών επώνυμων προϊόντων αποτελεί εδώ και καιρό μια εταιρική στρατηγική για την αύξηση της αναγνώρισης της επωνυμίας και της συνολικής θέσης της εταιρείας.

Για παράδειγμα, το να μοιράζετε ένα επώνυμο ρολόι σε βασικούς ανθρώπους είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να χτίσετε σχέσεις και να αυξήσετε σημαντικά την εικόνα και τη θέση της εταιρείας σας. Ένα ρολόι είναι ένα premium δώρο – ένα δώρο που είναι πολύ χρήσιμο για τον ιδιοκτήτη. Η προσφορά ενός τέτοιου δώρου τείνει να αποφέρει τις μεγαλύτερες αποδόσεις σε εκτίμηση από τους παραλήπτες. Στη συνέχεια, σκεφτείτε ότι υπάρχει μια μεγάλη γκάμα ρολογιών διαθέσιμη, από φθηνότερα σπορ μοντέλα μέχρι το πιο ακριβό επάργυρο executive ρολόι.

Σκεφτείτε την επίδραση ενός τέτοιου δώρου σε διάφορα άτομα με τα οποία έρχεστε σε επαφή. Μοιράζετε ένα ποιοτικό ρολόι σε έναν πωλητή λιανικής και κάθε φορά που το κοιτάζει θα βλέπει το λογότυπο της εταιρείας σας, θα σκέφτεται την εταιρεία, θα το εκτιμά και θα είναι πιο πιθανό να ασχοληθεί μαζί του στο μέλλον. Αυτό αυξάνει άμεσα τις πωλήσεις και βοηθά στην καταπολέμηση των ανταγωνιστών που δεν έχουν την προνοητικότητα να παρακολουθήσουν αυτές τις λεπτομέρειες.

Ή δώστε ένα όμορφο επώνυμο ρολόι στους συνεργάτες σας, τους επιχειρηματικούς συνεργάτες σας ή ακόμα και τους πολύτιμους υπαλλήλους σας και αντ’ αυτού δημιουργήστε σχέσεις. Κάθε φορά που κοιτάζουν το δώρο σας, αυτοί οι άνδρες και οι γυναίκες θα σας σκέφτονται με καλοσύνη και θα εκτιμούν τη στοχαστικότητα σας. Ακόμα καλύτερα, χαρίστε ένα όμορφα συσκευασμένο δώρο, εξαίσια, εξαιρετικής ποιότητας προσαρμοσμένο ρολόι στο αφεντικό σας και δείξτε τόσο την πίστη και την αφοσίωσή σας στην εταιρεία όσο και την εκτίμησή σας για αυτόν. Γιατί το απλό γεγονός είναι ότι, στο εσωτερικό, ο επιχειρηματικός κόσμος είναι οι σχέσεις και οι άνθρωποι – αυτοί οι στενοί προσωπικοί δεσμοί, η εμπιστοσύνη που χτίζει κανείς με τους ανθρώπους με τους οποίους έχει συνεργαστεί για χρόνια.

Μια άλλη πιθανή στρατηγική είναι να μοιράσετε ή να δωρίσετε μια απλούστερη μάρκα επώνυμων ρολογιών σε πελάτες και πιθανούς πελάτες σε εμπορικές εκθέσεις, εκθέσεις και παρουσιάσεις και να επεκτείνετε την εμβέλεια της εταιρείας σας.

Θυμηθείτε, αυτοί οι άνθρωποι θα κοιτάζουν το ρολόι σας όποτε θέλουν να μάθουν την ώρα – και κάθε φορά που το κάνουν αυτό θα τους υπενθυμίζεται η εταιρεία σας, το μήνυμα και το εταιρικό πνεύμα, και ίσως το πιο σημαντικό από όλα, είναι οι υπηρεσίες. Θα είναι χίλιες φορές πιο πιθανό να αναγνωρίσουν και να θυμηθούν την επωνυμία σας όταν χρειάζονται αυτές τις υπηρεσίες στο μέλλον. Αυτός είναι τελικά ο στόχος σας – αυτή η πολύτιμη συνείδηση ​​που πρέπει να έχει ένας υποψήφιος πελάτης για την εταιρεία σας, την αποκτά τόσο εύκολα.

Σκεφτείτε ότι έχετε δύο στόχους να επιτύχετε – αφενός θέλετε να βελτιώσετε τη φήμη, την εικόνα, τη θέση και, τελικά, τις πωλήσεις της εταιρείας σας. Από την άλλη, θέλετε επίσης να κάνετε τους πελάτες, τους επιχειρηματικούς συνεργάτες και τους συνεργάτες σας να αισθάνονται ότι εκτιμώνται σε πολύ προσωπικό επίπεδο.

Μελετήστε αυτούς τους δύο στόχους και θα καταλάβετε ότι δύσκολα μπορεί να υπάρξει καλύτερη στρατηγική για την πραγματοποίησή τους από τη χρήση του επώνυμου ρολογιού ως εργαλείο προώθησης. Ένα τέτοιο δώρο δείχνει τη στοχαστικότητα και το καλό γούστο σας, δείχνει το λογότυπο της εταιρείας σας και ακόμη δείχνει ότι γνωρίζετε πραγματικά την αξία του χρόνου.

Σχολιάστε