Η ιστορία των αντρικών και γυναικείων ρολογιών Skagen

Το SKAGEN είναι ένα μικρό και γραφικό ψαροχώρι στην καρδιά της Σκανδιναβίας, κοντά στο βορειότερο άκρο της δανικής χερσονήσου, γνωστή ως Γιουτλάνδη. Εδώ η τέλεια αγνότητα και ομορφιά εξηγούν πού βρήκε το δανέζικο σχέδιο τις μοναδικές του ιδιότητες και πού βρήκε το όνομά του η διεθνής εταιρεία Skagen Designs.

 

Το μικρό χωριό στην άκρη της θάλασσας συνεχίζει να είναι η έμπνευση για όλα τα ρολόγια Skagen. Το 1987, ο Henrik και η Charlotte Jorst πήγαν στις Ηνωμένες Πολιτείες από την πατρίδα τους τη Δανία για να ακολουθήσουν ένα όνειρο. Και αυτό το όνειρο ήταν να κατέχουν και να διευθύνουν τη δική τους επιχείρηση. Η Skagen Designs ήταν η επιχείρηση που αναπτύχθηκε και ιδρύθηκε από αυτούς τους δύο ντόπιους της Κοπεγχάγης με βάση την αρχή ότι τα όμορφα σχεδιασμένα, υψηλής ποιότητας αντικείμενα μπορούν να δημιουργηθούν σε λογικές τιμές. Η συλλογή ρολογιών Skagen αντικατοπτρίζει το δημιουργικό δανέζικο πνεύμα του Jorsts με καθαρά, κομψά σχέδια, επιδέξια δεξιοτεχνία και τεχνική αρτιότητα. Όταν αγοράζετε ένα κομμάτι από τη συλλογή Skagen, γίνεστε μέλος μιας διεθνούς κοινότητας ιδιοκτητών της Skagen που πιστεύουν σε μια φιλοσοφία σχεδιαστικής και κατασκευαστικής αριστείας. Μια κοινότητα που μοιράζεται αυτές τις βασικές αξίες πάνω στις οποίες ιδρύθηκε η επωνυμία Skagen.

 

Τα τυπικά εμβληματικά ρολόγια Skagen είναι η σειρά 233 σχεδίων από ανοξείδωτο χάλυβα ή τιτάνιο. Με τα μεταλλικά διχτυωτά βραχιόλια τους, περικλείουν την ομορφιά των ρολογιών Skagen. Με τα εξαιρετικά λεπτά σχέδια τους, τυπικά πάχους μόνο 4 mm, τα ρολόγια Skagen προσφέρουν μια κομψή και προσιτή εναλλακτική λύση σε άλλα υπερτιμημένα ρολόγια επώνυμων σχεδιαστών. Τα ρολόγια Skagen έχουν μοναδική εμφάνιση και προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Σχολιάστε