Η ιστορία των ρολογιών Armand Nicolet

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα ελάχιστα γνωστό όνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα ρολόγια Armand Nicolet διατηρούν μια διαχρονική παράδοση που είναι τόσο καθαρή όσο την ημέρα που ξεκίνησε στη μικρή πόλη Tramelan της Ελβετίας. Η τέλεια ακρίβεια, η αξιόπιστη απόδοση και η απαράμιλλη ομορφιά ήταν από τα υψηλά ιδανικά που επηρέασαν τη δημιουργία των ρολογιών Armand Nicolet. Ήταν το όνειρο ενός ανθρώπου, του γιου ενός ωρολογοποιού, του οποίου το πάθος για τη τέχνη του πατέρα του ήταν έντονο το 1875. Και μετά από περισσότερο από έναν αιώνα ασύγκριτου σχεδιασμού, αυτά τα μοναδικά ρολόγια συνεχίζουν να εμπνέουν πάθος στους έμπειρους λάτρεις που τα φορούν.

Υπάρχει ένα κίνημα σε εξέλιξη, σταθερό και ειλικρινές, που γιορτάζει την εκλεπτυσμένη εσωτερική λειτουργία των ρολογιών Armand Nicolet. Οι πραγματικοί γνώστες ελκύονται από την πρωτοτυπία και την τεχνολογική τους καινοτομία όπως φαίνεται στο ρολόι τσέπης του 1902 του Armand Nicolet. Με θήκη από ροζ χρυσό “guilloche”, χρονογραφική λειτουργία με ένα κουμπί, πλήρες ημερολόγιο, επαναλαμβανόμενες ώρες, τέταρτο και λεπτά, ήταν ένα αριστούργημα στην εποχή του που επέδειξε την ωριμότητα της ικανότητας του Armand και έθεσε τα πρότυπα για όλα τα ρολόγια Armand Nicolet που θα έρθουν. . Ένα αξιοσημείωτο κίνημα που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1950 περιείχε το πατενταρισμένο “Adjuster”. Ήταν ένα εφευρετικό σύστημα που επέτρεπε τη ρύθμιση της κίνησης χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει το ρολόι. Αυτή η εφευρετικότητα είναι που προσελκύει τους συλλέκτες σε όλο τον κόσμο σε κάθε συλλογή αυτών των μοναδικών ρολογιών.

Από έναν χρονογράφο και ένα πλήρες ημερολόγιο έως τη φάση και την ημερομηνία της σελήνης, καθεμία από τις οκτώ συλλογές ρολογιών Armand Nicolet διαθέτει ένα μοναδικό σύνολο επιπλοκών που καταδεικνύουν μια μαεστρία στο σχεδιασμό. Πάρτε τη συλλογή TM7. Αυτά τα ρολόγια, με δυνατότητα επιλογής μεταξύ στρογγυλών σχημάτων και θηκών tonneau, απευθύνονται σε άντρες που απολαμβάνουν να ξεχωρίζουν μέσα στο πλήθος. Είναι τόσο εντυπωσιακά μοντέρνα για τους άνδρες όσο η συλλογή TL7 για τις γυναίκες. Με κυριολεκτικά εκατοντάδες παραλλαγές, από χρώματα καντράν έως ρυθμίσεις διαμαντιών και μια τεράστια γκάμα επιπλοκών, τα ρολόγια αυτής της συλλογής βοηθούν τις γυναίκες να εκφράσουν τη δική τους μοναδική αίσθηση στυλ. Και καθώς και τα δύο φύλα απολαμβάνουν την εγγενή ομορφιά κάθε ρολογιού, θα είναι ακόμα πιο ικανοποιημένα από αυτό που υπάρχει μέσα. μια εντυπωσιακά περίπλοκη μηχανή που δουλεύει σκληρά στα παρασκήνια.

Ρολόγια Armand Nicolet είναι μια αληθινή απόδειξη για τα σπουδαία πράγματα που μπορεί να επιτύχει η ανθρωπότητα με μεγάλο πάθος. Η απίστευτη προσοχή στη λεπτομέρεια και η αφοσίωση που προκαλεί δέος στην παράδοση τα κάνει τίποτα λιγότερο από εκπληκτικά. Έχουν μια ασυνήθιστη δύναμη να συνδέονται με όσους κατανοούν την επίπονη διαδικασία που οδηγεί στη χαρά της δημιουργίας τους, καθιστώντας αυτά τα ρολόγια πιο κατάλληλα για όσους γνωρίζουν. μια πολυτέλεια που πρέπει να γευτείς.

Σχολιάστε