Κάντε την πρώτη εντύπωση με έπιπλα γραφείου σχεδιαστών

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, τα έπιπλα γραφείου και η διακόσμηση κάνουν μια τεράστια πρώτη εντύπωση για κάθε επιχείρηση, είτε είστε σύμβουλος επιχειρήσεων, είτε είστε μεσαίου μεγέθους πρακτορείο είτε ένα τεράστιο τηλεφωνικό κέντρο.

Σκεφτείτε όλους τους διαφορετικούς ανθρώπους που έρχονται να επισκεφθούν την επιχείρησή σας από πελάτες έως υπαλλήλους προσλήψεων, υπαλλήλους, υποψηφίους και ακόμη και τον λογιστή σας.

Τώρα σκεφτείτε όλες τις φορές που έχετε παρακολουθήσει συνεντεύξεις, έχετε πάει σε γραφεία στρατολόγησης ή έχετε πάει να δείτε πελάτες στα γραφεία τους.

Όλες οι πρώτες εντυπώσεις που είχατε για κάποιον ή κάπου ως επισκέπτης είναι ακριβώς οι ίδιες για όλα τα άτομα που έχουν έρθει να επισκεφθούν την επιχείρησή σας.

Ποιότητα Όχι Ποσότητα

Έτσι, αν ο χώρος του γραφείου σας είναι γεμάτος με φθηνά, ξεχαρβαλωμένα παλιά έπιπλα, καρέκλες που έχουν δει καλύτερες μέρες και έπιπλα επίπεδης συσκευασίας από το οικονομικό τέλος του ΙΚΕΑ, τότε νομίζω ότι είναι δίκαιο να πούμε ότι δεν κάνετε μεγάλη εντύπωση.

Φανταστείτε να πηγαίνατε να δείτε έναν πελάτη και το γραφείο του ήταν γεμάτο παλιά ξύλινα θρανία και πλαστικές σχολικές καρέκλες. Δεν δίνει μια ιδιαίτερα επαγγελματική πρώτη εντύπωση τώρα έτσι;

Τι θα γινόταν όμως αν σας καλωσόρισαν στο γραφείο ενός πελάτη και σας έβαζαν σε μια άνετη μαύρη δερμάτινη καρέκλα τοποθετημένη δίπλα σε ένα καθαρό λευκό γραφείο σε ένα σαρωτικό οργανικό σχήμα με άφθονο αποθηκευτικό χώρο από κάτω; Σίγουρα δεν θα κοιτούσατε ψηλά στο ρολόι τοίχου σε στυλ funky τουρμπίνας για να μετράτε αντίστροφα τα λεπτά μέχρι να τελειώσει η συνάντησή σας, σωστά;

Το σπουδαίο με τα επώνυμα έπιπλα γραφείου, είναι πώς μερικά μόνο καλά τοποθετημένα κομμάτια μπορούν να κάνουν τόσο μεγάλη διαφορά. Είναι όλα θέμα ποιότητας παρά ποσότητας.

Αναδιαμόρφωση του γραφείου σας

Ας υποθέσουμε ότι αποφασίσατε να ενημερώσετε τον χώρο του γραφείου σας για να δώσετε μια καλύτερη πρώτη εντύπωση για την επιχείρησή σας, την εταιρική σας κουλτούρα και να τον κάνετε πιο ελκυστικό για τους επισκέπτες, όποιοι κι αν είναι.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε τίποτα πέρα ​​από μερικά γραφεία, καρέκλες και ένα ρολόι καλής ποιότητας. Φυσικά, είναι απαραίτητο να καθαρίσετε το χαλί και να έχετε μια φρέσκια μπογιά στους τοίχους.

Πόσο θα σας κάνει αυτό πίσω; Λοιπόν, εξαρτάται από τον αριθμό των θρανίων και των καρεκλών που χρειάζεστε στο γραφείο σας. Αλλά μετρήστε αυτό το κόστος σε σχέση με το πόσο καλύτερα θα έχει πιθανώς η επιχείρησή σας να δημιουργήσει μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση και πιθανή αύξηση των μετατροπών στον αριθμό των επισκεπτών και θα μπορούσε να είναι μια πολύ αξιόλογη επένδυση.

Και μην ξεχνάμε ότι όλα αυτά μπορείτε να τα διεκδικήσετε ως έξοδα για την επιχείρησή σας! Πραγματικά, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην έχετε ένα όμορφα επιπλωμένο γραφείο, υπό την προϋπόθεση ότι δημιουργείτε αρκετό εισόδημα για να αντισταθμίσετε αυτά τα έξοδα έναντι του φόρου.

Σχολιάστε