Κορυφαία τέσσερα ρολόγια σχεδιαστών για εσάς

Υπάρχουν διάφορες μάρκες ρολογιών για να διαλέξετε. Με τον συντριπτικό αριθμό επιλογών, πρέπει να γνωρίζετε ποιες μάρκες θα ταιριάζουν με το γούστο και τον τρόπο ζωής σας. Σε αυτήν τη σύντομη λίστα των τεσσάρων από τις πιο αγαπημένες μου μάρκες ρολογιών, ανακαλύψτε τις ιδιότητες των ρολογιών που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ. Εδώ είναι τα τέσσερα κορυφαία επώνυμα ρολόγια που πρέπει να αναζητήσετε στην αγορά σήμερα.

Απολίθωμα

Γνωστά για το πολύ καλό εύρος τιμών τους, τα ρολόγια Fossil είναι ένα από τα πιο προσιτά επώνυμα ρολόγια που κυκλοφορούν. Αυτά τα ρολόγια είναι περισσότερο γνωστά για ποιοτικά σχέδια κατάλληλα για τους νέους επαγγελματίες της πόλης. Τα σχέδια ταιριάζουν καλύτερα για την περιπετειώδη και δραστήρια προσωπικότητα. Εάν ξεκινάτε με την καριέρα σας, αυτή η μάρκα ρολογιών αξίζει σίγουρα να εξετάσετε.

Esq

Αυτά τα επώνυμα ρολόγια είναι κλασικά και είναι γνωστό ότι διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτά τα ρολόγια είναι γνωστό ότι ξεπερνούν τις τάσεις στην ανδρική μόδα. Η μάρκα είναι γνωστή για τα διαχρονικά σχέδια με εξαιρετικές λεπτομέρειες στο πρόσωπο και τους ιμάντες ρολογιών.

Bulova

Γνωστή για τη μεγάλη της φήμη στην παροχή εξαιρετικών σχεδίων στη βιομηχανία, η Bulova είναι επίσης δημοφιλής λόγω των ανθεκτικών ρολογιών της που μπορούν να διαρκέσουν απροσδόκητα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Γνωρίζατε ότι ένα Bulova Automatic χάθηκε το 1941 στον ωκεανό και ανακαλύφθηκε ξανά το 2008 για να είναι ακόμα σε κατάσταση λειτουργίας; Αυτό είναι πραγματικά μια μαρτυρία για τη μεγάλη αξία των χρημάτων.

Το κορυφαίο ρολόι παρακάτω είναι για εκείνους τους ανθρώπους που ήταν επιτυχημένοι με τις αντίστοιχες σταδιοδρομίες τους και έχουν ανέβει στην εταιρική σκάλα. Εάν ανήκετε σε αυτή την ομάδα επιτυχημένων ανθρώπων, τότε θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε αυτήν τη συνιστώμενη μάρκα ρολογιών.

IWC

Η International Watch Company ή IWC είναι μία από τις μάρκες που πρέπει να αναζητήσετε. Αυτά τα ρολόγια είναι προσεκτικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην τελειότητα. Γνωστή για την εκλεπτυσμένη κομψότητά της, η εταιρεία εγγυάται ότι έχει τη δυνατότητα να επισκευάζει τα δικά της ρολόγια από κάθε εποχή της ιστορίας της εταιρείας, ανεξάρτητα από το πόσο παλιό είναι το ρολόι. Μάλιστα, η εταιρεία είναι γνωστή για το ρολόι Da Vinci. Αυτό το αξιοσημείωτο ρολόι είναι προγραμματισμένο μηχανικά ώστε να παραμένει λειτουργικό για έως και 500 χρόνια.

Αλλά με αυτά τα ποιοτικά σχέδια και την κορυφαία αντοχή, το IWC δεν είναι για τον απλό επαγγελματία με περιορισμένο προϋπολογισμό. Τα ρολόγια της IWC είναι πραγματικά high-end. Ως εκ τούτου, προετοιμαστείτε για εκατοντάδες έως χιλιάδες δολάρια για κάθε ρολόι που σκοπεύετε να αγοράσετε.

συμπέρασμα

Συμπερασματικά, αυτά τα τέσσερα ρολόγια είναι απαραίτητα, ανάλογα με τον προϋπολογισμό και τον τρόπο ζωής σας. Ένα ρολόι είναι σίγουρα ένα από τα πιο λειτουργικά και πολύτιμα αξεσουάρ που πρέπει να έχετε για την καριέρα σας. Επομένως, αναζητήστε αυτές τις μάρκες όταν αγοράζετε ρολόγια τριγύρω. Σίγουρα θα είστε ευχαριστημένοι με αυτές τις κορυφαίες επιλογές.

-B

Σχολιάστε