Κρυφές Κάμερες Ασφαλείας – Συνεργάτης που εξαπατούσε καταγράφηκε στην κάμερα – Τρεις τρόποι για να το κάνετε

Όταν μιλάτε για εξαπατημένους συνεργάτες, μπορεί να είναι η σύζυγός σας ή ο επιχειρηματικός σας συνεργάτης. Το θεμέλιο οποιασδήποτε σχέσης είτε πρόκειται για μια σχέση αγάπης είτε για επαγγελματική σχέση είναι η εμπιστοσύνη. Εάν δεν εμπιστεύεστε τον σύντροφό σας, η σχέση σας είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Αυτή δεν είναι μόνο η προσωπική μου παρατήρηση, αλλά είναι η παρατήρηση των επαγγελματιών του χώρου.

Και όταν αυτός ο σύντροφος, είτε είναι η σύζυγός σας είτε ο σύζυγός σας είτε ο επιχειρηματικός σας συνεργάτης αποφασίσει ότι θα σας απατήσει, μπαίνουν στον κόπο να το κρατήσουν μυστικό για να μην το μάθετε. Ίσως θα ήταν απλώς καλύτερα να έβγαιναν και να σας το έλεγαν. Αλλά ξέρετε ότι δεν λειτουργεί έτσι.

Έτσι φτάνουν στα άκρα για να κρατήσουν την απάτη τους από εσάς και ίσως χρειαστεί να φτάσετε στα άκρα για να τους πιάσετε.

Υπάρχουν όλων των ειδών οι τρόποι για να πιάσετε έναν απατή σύντροφο, αλλά ο καλύτερος τρόπος είναι με μια κρυφή κάμερα ασφαλείας ή μια κρυφή κάμερα κατασκοπείας. Ένας απατός σύντροφος που καταγράφεται στην κάμερα δεν είναι τόσο δύσκολος όσο νομίζετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια καλή κάμερα κατασκοπείας, ένα DVR και το θέμα σας. Υπάρχουν πολλές κρυφές κάμερες εκεί έξω. Εδώ είναι τρεις τύποι.

1. Κανονική κρυφή κάμερα μεταμφιεσμένη σε περισσότερα από 30 διαφορετικά είδη προϊόντων, από ρολόι τοίχου, καθρέφτες νιπτήρα, μπούμπες και πολλά άλλα. Αυτές οι κρυφές κάμερες μεταδίδουν εικόνες σε οθόνη τηλεόρασης ή οθόνη υπολογιστή για προβολή. Δεν καταγράφουν τις εικόνες. Για να το κάνετε αυτό χρειάζεστε ένα VCR ή ένα DVR.

2. Μια κρυφή κάμερα all-inclusive. Αυτές είναι νέας γενιάς κρυφές κάμερες με ενσωματωμένο DVR. Είναι λίγο πιο ακριβές αλλά είναι τόσο εύκολες στη λειτουργία τους που πραγματικά αξίζουν τον κόπο. Οι εικόνες εγγράφονται σε κάρτα SD 8 GB. Τοποθετήστε την κάρτα SD στη συσκευή ανάγνωσης καρτών SD του υπολογιστή σας για εύκολη αναπαραγωγή.

3. Το τρίτο είδος είναι η λεγόμενη «σωματική κάμερα» και είναι το μόνο είδος κρυφής κάμερας που μπορεί νόμιμα να καταγράφει ήχο. Περιλαμβάνει DVR, κάμερα και μικρόφωνο σε μικρότερο αντικείμενο από τους άλλους δύο τύπους. Αυτό περιορίζει αναγκαστικά τον χρόνο εγγραφής και τον χρόνο αναπαραγωγής.

Όταν πρέπει να μάθετε τι συμβαίνει στη ζωή σας και θέλετε να πιάσετε έναν απατό σύντροφο στην κάμερα, η κρυφή κατασκοπευτική κάμερα είναι ο καλύτερος τρόπος.

Πότε παίρνετε ένα;

Σχολιάστε