Μάθετε την καλύτερη τιμή των ρολογιών Rado για τη μόδα σας

Η Rado είναι μια από τις πιο γνωστές μάρκες πολυτελών ρολογιών με μια σειρά από ρολόγια με μοντέρνα λεπτομέρειες για τους λάτρεις των ρολογιών. Δεδομένου ότι φιλοξενεί ρολόγια πολυτελείας, χαρακτηρίζει τις τιμές αυτών των ρολογιών λίγο ακριβές λόγω της προσφοράς λεπτών γραμμών και εξαιρετικής κατασκευής. Αυτά τα ρολόγια είναι περισσότερο το αντικείμενο του πόθου παρά τα απλά αξεσουάρ αφού προσφέρουν πολλές λειτουργίες με εκπληκτικό τρόπο. Η τιμή των ρολογιών Rado αποδίδει την τέχνη που προκαλείται από τους τεχνίτες της μάρκας. Με ένα εκπληκτικό μείγμα τεχνολογίας και αισθητικής, αυτά τα ρολόγια θεωρούνται διαχρονικά κομμάτια που δεν χάνουν ποτέ την ελκυστικότητά τους στους λάτρεις των ρολογιών. Πριν αγοράσετε τέτοια ρολόγια, πρέπει να θυμάστε ότι η επωνυμία εκχωρεί την εξουσία πώλησης αυτών των κομματιών σε λίγους λιανοπωλητές ρολογιών για τη διατήρηση της μοναδικότητάς τους. Γι’ αυτό αγοράστε ρολόγια Rado μόνο από εξουσιοδοτημένα καταστήματα. Μερικά κομμάτια αναφέρθηκαν παρακάτω με τις λεπτομέρειες τιμής για εσάς.

R27057732:

Αυτό το ρολόι που προέρχεται από τη συλλογή True είναι φτιαγμένο για τον καρπό των γυναικών. Το μαύρο ρολόι καντράν 40 χιλιοστών έχει ροζ-χρυσούς δείκτες ώρας και δείκτες που αναδεικνύουν το στυλ προσθέτοντας γυναικεία χάρη στο σχέδιο. Αυτό το εκπληκτικά σχεδιασμένο ρολόι διατηρεί τη βασική κομψότητα του Rado, η οποία εξερευνάται μέσω της σχεδίασης χωρίς λεπτομέρειες και της εντατικοποιημένης διαδικασίας χειροτεχνίας. Το μεγάλο, μαύρο καντράν ποζάρει δελεαστικά με το μαύρο πλαίσιο και το κεραμικό λουράκι. Είναι εκπληκτικό να παρακολουθείς μια τόσο λαμπρή λεπτομέρεια που αντανακλά τη γοητεία της μέσω κεραμικού υλικού. Αυτό το αυτόματο ρολόι απεικονίζει άψογα τη γυναικεία ομορφιά. Η τιμή του ρολογιού είναι 146.050 σε ινδικές ρουπίες.

R32175302:

Μεταξύ των ανδρών, το Hyperchrome έχει μια πραγματική αξία που όχι μόνο καθορίζει τις ανάγκες τους στη μόδα, αλλά και αναδεικνύει σωστά την ατομική τους προσωπικότητα. Αυτό το R32175302 είναι από την ίδια συλλογή για να προσθέσει μια τολμηρή εμφάνιση στην προσωπικότητά του. Το ρολόι σε ακαταμάχητο καφέ δείχνει λαμπερό στον καρπό των ανδρών που λατρεύουν να επιδεικνύουν τη χαρακτηριστική τους δήλωση μόδας. Το καφέ καντράν 45 χιλιοστών είναι λεπτομερές με τους ροζ χρυσούς δείκτες και τα ευρετήρια που εκφράζουν μια δημιουργική εμφάνιση του ρολογιού. Ενώ διατηρεί τις λεπτομέρειες καταπραϋντικές και ήρεμες, αντικατοπτρίζει μια γοητεία αιχμής που εντείνει το στυλ του ρολογιού. Η ανάγλυφη κεραμική στεφάνη με ταχύμετρο κάνει επίσης τη δουλειά της για να κάνει το μοντέλο εξαιρετικό. Η μάρκα διατηρεί έναν ρυθμό σχεδίων σε όλη τη λεπτομέρεια του ρολογιού που είναι ορατή από το καφέ καντράν μέχρι το καφέ κεραμικό λουράκι. Αυτό το ειλικρινές ρολόι κοστίζει 298.500 σε ινδικές ρουπίες.

R30187172:

Η συλλογή ρολογιών Rado Centrix είναι γνωστή για το ότι προσφέρει ένα δημιουργικό στυλ διακοσμημένο με εμφάνιση χωρίς λεπτομέρειες. Αυτό το ρολόι R30187172 αποπνέει την ίδια γοητεία για την οποία η συλλογή είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο. Η λεπτομέρεια είναι τέτοια που μπορείτε να προσδιορίσετε εύκολα τη βασική αξία της επωνυμίας. Ευλογημένο με το μαύρο καντράν 40 mm, μεγεθύνει τη σχεδίασή του με τους ροζ-χρυσούς δείκτες και τους δείκτες. Δεδομένου ότι η αναγνωσιμότητα κυριαρχεί στην ωρολογοποιία του, σας δίνει μια καθαρή άποψη του καντράν με ένα χρωματικό παιχνίδι με αντίθεση μεταξύ μαύρου και ροζ-χρυσού. Γύρω από το καντράν υπάρχει η μαύρη στεφάνη που φαίνεται φοβερή με το δίχρωμο λουράκι. Εκτός από τις υπέροχες λεπτομέρειες, οι λειτουργίες παίζουν επίσης πολύ σημαντικό ρόλο για να προσθέσουν μια όμορφη γοητεία στη σχεδίαση. Οι τρεις υποεπιλογείς που διαθέτουν λειτουργία χρονογράφου απολαμβάνουν τις άλλες λεπτομέρειες. Η τιμή του ρολογιού είναι 127.000 σε ρουπίες Ινδίας.

R30036013:

Το πάθος για την ωρολογοποιία αντιπροσωπεύεται με επιτυχία από μια δημιουργική εμφάνιση του ρολογιού R30036013. Με το λευκό καντράν 38 mm διακοσμημένο με μαύρους λατινικούς αριθμούς, προσφέρει μια εμφάνιση που είναι τόσο τολμηρή όσο και η προσωπικότητά σας. Η καινοτομία έγκειται στο πλαίσιο του ρολογιού καθώς και στον συνδυασμό των χρωμάτων που χρησιμοποιούνται για τον καθορισμό των χαρακτηριστικών. Αυτό το αυτόματο ρολόι τονίζει τις λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα στη λευκή επιφάνεια. Δίνοντας μια ροζ χρυσή πινελιά στη στεφάνη και στο ανοξείδωτο ατσάλι, η μάρκα κάνει το ρολόι εξαιρετικά όμορφο για τον ανδρικό καρπό. Κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλλει για την ποιότητα όταν πρόκειται για τα κομμάτια των ρολογιών Rado. Αυτό το ρολόι αντιπροσωπεύει το ίδιο μέσω της υψηλής ακρίβειας και τελειότητας του. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το ρολόι στα 92.100 σε ινδικές ρουπίες.

R30183722:

Τίποτα δεν μπορεί να κρύψει την αύρα της απλότητας και αυτό το ρολόι R30183722 κάνει τη δήλωση αληθινή ακόμη και για τους λάτρεις του ρολογιού. Αυτό είναι ένα ρολόι Centrix που είναι γνωστό για τις καλύτερες λεπτομέρειες. Το καφέ καντράν 28 χλστ. έχει κομψή λεπτομέρεια με τους τριμηνιαίους δείκτες ώρας με πέτρινες κουκκίδες που διατηρούν την αναγνωσιμότητα του ρολογιού. Το ρολόι είναι διακοσμημένο με τη ροζ-χρυσή στεφάνη και το δίχρωμο λουράκι που κυκλώνει με αγάπη τους καρπούς των γυναικών. Το πλήρες ρολόι παρουσιάζει την ευδαιμονία της γυναικείας μόδας μέσα από μια χαλαρωτική αρχιτεκτονική. Αυτό το αυτόματο ρολόι έχει προσθήκες που αντανακλούν λαμπερά τη γυναικεία χάρη. Το ρολόι κοστίζει 127.000 σε ινδικές ρουπίες.

Τα ρολόγια Rado έχουν σχεδιαστεί δημιουργικά για τη σημερινή γενιά. Εκφράζουν απλώς λεπτές γραμμές και επιτυχημένη παρουσίαση της κυριαρχίας της μάρκας στην ωρολογοποιία. Αυτά τα ρολόγια διατηρούν την ακρίβεια τόσο στη λειτουργία όσο και στη μόδα.

Σχολιάστε