Μια προσωπική ανασκόπηση των ρολογιών Rado

Τα ρολόγια Rado έχουν στριμώξει τη θέση για τα πολυτελή ρολόγια που διαφέρουν από τα πιο παραδοσιακά ελβετικά ρολόγια. Τα ρολόγια Rado ξεχωρίζουν από άλλα ρολόγια λόγω της χρήσης νέων, σύγχρονων υλικών και της εντυπωσιακής σχεδίασης από τη Rado. Η Rado ήταν η πρώτη που κατασκεύασε το πρώτο πραγματικά ανθεκτικό στις γρατσουνιές ρολόι στον κόσμο. το DiaStar.

Αν ψάχνετε για ένα κορυφαίο, όμορφο ρολόι που είναι λίγο διαφορετικό από άλλα συγκρίσιμα ρολόγια, τότε θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στην τρέχουσα συλλογή ρολογιών Rado. Λατρεύω τα ρολόγια Rado λόγω των ασυνήθιστων, σύγχρονων υλικών που χρησιμοποιούνται. Τα ρολόγια Rado είναι κατασκευασμένα από υλικά όπως κεραμικό ανθεκτικό στις γρατσουνιές, καουτσούκ και σκληρό μέταλλο.

Το Rado Ceramica έχει γίνει ένα κλασικό σχέδιο. Το γυαλί είναι κατασκευασμένο από ζαφείρι και η θήκη, η κορώνα και το βραχιόλι είναι κατασκευασμένα από κεραμικό υψηλής τεχνολογίας, ανθεκτικό στις γρατσουνιές. Η κίνηση είναι μια εξαιρετικά ακριβής ελβετική κίνηση σε αναλογική ή ψηφιακή οθόνη. Διατίθεται μόνο σε δύο χρώματα. μαύρο ή πλατινέ χρώμα. Η θήκη και το βραχιόλι είναι πολύ κομψά, με το βραχιόλι να αποτελείται από απλούς ορθογώνιους συνδέσμους. Αυτό το ρολόι, όπως και τα περισσότερα ρολόγια Rado, φαίνεται πολύ μινιμαλιστικό, με πολύ συγκρατημένο στυλ.

Το Rado Original μοιάζει περισσότερο με ένα παραδοσιακό ρολόι δυτών/αθλημάτων. Έχει πολύ απλό σχεδιασμό. Σε αντίθεση με άλλες μάρκες, η στεφάνη είναι λεία, το πρόσωπο είναι ακατάστατο και απλό και το βραχιόλι είναι απλό. Το στυλ του είναι τόσο απλό. μοιάζει σχεδόν με γυναικείο ρολόι. Στην πραγματικότητα, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες θα ένιωθαν άνετα φορώντας ένα Rado Original. Τώρα για τις τεχνικές πληροφορίες: το Rado Original έρχεται με σκληρό μεταλλικό πλαίσιο, κρύσταλλο από ζαφείρι, βιδωτή κορώνα με προστασία κορώνας, βιδωτή χαλύβδινη θήκη με το σφραγισμένο μενταγιόν «Seahorses» του Rado, 100 μέτρα / 333 πόδια αδιάβροχο . Υπάρχει μια αυτόματη κίνηση. Το ρολόι Rado Original είναι όπως ήταν παλιά τα ρολόγια των δυτών: απλό, πριν ο ανταγωνισμός μεταξύ των κατασκευαστών ρολογιών μετατρέψει αυτά τα βοηθητικά ρολόγια στα κομμάτια μετάλλου τεστοστερόνης που είναι σήμερα. Λατρεύω αυτό το ρολόι. Στην πραγματικότητα, μου αρέσει τόσο πολύ που αγόρασα ένα.

Το Rado Original DiaStar έφερε επανάσταση στα ρολόγια. Ήταν το πρώτο ρολόι του κόσμου που δεν γρατσουνιές. Το Rado DiaStar εξακολουθεί να έχει την εμφάνιση ενός πολύ σύγχρονου ρολογιού. είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι το ρολόι σχεδιάστηκε για πρώτη φορά πριν από σαράντα χρόνια!

Το Rado Cerix είναι ένα πολύ κομψό γυναικείο ρολόι. Το στρογγυλό πρόσωπο έρχεται σε αντίθεση και όμως συμπληρώνει το ρομβοειδές σχήμα του περιβλήματος. Ολόκληρο το κομμάτι είναι όμορφα φινιρισμένο με διαγώνια μετατοπισμένα συνδετικά στοιχεία βραχιολιού. Το Rado Cerix είναι κατασκευασμένο από συνδυασμό κεραμικών υψηλής τεχνολογίας και κρυστάλλου ζαφείρι. Μου αρέσει ιδιαίτερα η ασυνήθιστη θέση μετατόπισης της κορώνας. Το γυναικείο ρολόι Rado Cerix διατίθεται σε τρία μοντέλα, ένα με όψη αεροπλάνου, ένα με 6 διαμάντια που βρίσκονται μεταξύ της θέσης 3 η ώρα και 6 η ώρα και ένα με διαμάντια που περιβάλλουν πλήρως την επιφάνεια του ρολογιού. Το Rado Cerix είναι ένα όμορφο γυναικείο ρολόι για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Μια κριτική για τα ρολόγια Rado δεν μπορεί να παραβλέψει το ρολόι Rado V10K. Το Rado V10K πρέπει να είναι ένα από τα καλύτερα ρολόγια χειρός που μπορείτε να αγοράσετε. Για όσους αναζητούν ένα ρολόι που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας, το Rado V10K ξεχωρίζει κατά ένα μίλι. Το V10K είναι το πιο ανθεκτικό στις γρατσουνιές ρολόι που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Το Rado V10K είναι κατασκευασμένο από «σκληρό διαμάντι». Το V10K στην πραγματικότητα σημαίνει Vickers 10.000 – Το Vickers είναι ένα μέτρο σκληρότητας, με την κλίμακα να πηγαίνει από το 0 έως το 10.000. την τελική αξία που μόνο τα διαμάντια μπορούν να επιτύχουν. Ο Rado το χρησιμοποίησε ως σημείο αναφοράς κατά την ανάπτυξη του πιο σκληρού ρολογιού στον κόσμο. Ας το θέσουμε σε προοπτική. Ο ανοξείδωτος χάλυβας, ο οποίος χρησιμοποιείται κυρίως σε αθλητικά ρολόγια, έχει μόνο αξία Vickers 200. μόνο τα διαμάντια μπορούν να χαράξουν την επιφάνεια ενός Rado V10K. Η θήκη του Rado V10K είναι κατασκευασμένη από Diamond υψηλής τεχνολογίας και το βραχιόλι από καουτσούκ και διατίθεται σε μαύρο, πορτοκαλί, κόκκινο ή μπλε. Το Rado V10K είναι ένα ρολόι που θέλω πραγματικά να αγοράσω. ίσως μια μέρα.

Υπάρχουν πολλές άλλες συλλογές διαθέσιμες από τα ρολόγια Rado: τα Sintra, Integral, Crysma, Coupole και άλλα. Όλα τα ρολόγια Rado είναι ρολόγια υψηλής ποιότητας. Είναι ιδιαίτερα επιθυμητά τόσο από τους συλλέκτες όσο και από τους τακτικούς αγοραστές. Αν ψάχνετε για ένα κορυφαίο ρολόι χειρός που ξεχωρίζει από το πλήθος, τότε ένα ρολόι χειρός Rado είναι αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να σκεφτείτε.

Σχολιάστε