Μια σύντομη μελέτη για τα ρολόγια Tag Heuer και Michele

Τα ρολόγια Michele, που προέρχονται από το Βέλγιο το 1940, είναι ευρέως γνωστά για τα μοναδικά σχέδια και το στυλ τους. Αρχικά η ιδέα της δημιουργίας ρολογιών αυτής της μάρκας προήλθε από τον διάσημο ωρολογοποιό Maurice Barouh. Αργότερα με τον γιο του, Jack Barouh, ο Maurice κατάφερε να δημιουργήσει περισσότερα απαράμιλλα σχέδια. Η «συλλογή MW» για γυναίκες ήταν αυτή που κέρδισε τη μεγαλύτερη δημοτικότητα μέσα σε χρόνια και η αγορά CSX Diamond έγινε τρέλα εκείνες τις μέρες.

Όταν η επιχείρηση κέρδιζε δημοτικότητα στην αγορά της τρίτης γενιάς του Barouh, ο Jeremy και ο Michele εντάχθηκαν στην εταιρεία του Jack το 2000 και το 2002 αντίστοιχα. Με την κοινή τους προσπάθεια, η εταιρεία δημιούργησε σάλο σε ολόκληρο τον κλάδο της ωρολογοποιίας. Η εταιρεία άρχισε να σχεδιάζει μοναδικά ρολόγια όπως τα CSX-Diamond Chronographs, τα οποία απλά τρέλαιναν τον κόσμο. Ένα διάσημο αμερικανικό περιοδικό Time ονόμασε τον Michele ως «αστέρα της αγοράς ρολογιών» για τη συνεισφορά του στη βιομηχανία κατασκευής ρολογιών.

Η Michele εστιάζει πάντα στην παραγωγή ρολογιών που διατηρούν τον πανάρχαιο παραδοσιακό σχεδιασμό και την ποιότητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε κομμάτι έχει την ίδια εμφάνιση. Κάθε κομμάτι έρχεται σε εξαιρετικό σχήμα, μοντέρνο σχέδιο και εντυπωσιακό χρώμα. Τα καντράν με πλούσια υφή και τα πολυτελή δερμάτινα λουριά κάνουν τα ρολόγια να φαίνονται πιο μοναδικά.

Όπως τα φορέματα Michele, έτσι και τα ρολόγια Tag Heuer έχουν επίσης μακρά ιστορία. Ο Edouard Heuer είναι ο ιδρυτής της μάρκας. Είναι διάσημος για την παραγωγή χρονογράφων και αθλητικών ρολογιών. Δημιουργεί πρωτοποριακή συλλογή από το 1860. Η πρώτη δημιουργία της εταιρείας είναι το «ταλαντευόμενο πινιόν» το 1887, το οποίο εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από τους μεγάλους ωρολογοποιούς για την κατασκευή μηχανικών χρονογράφων. Ο Heuer πέτυχε πνευματικά δικαιώματα για το “Time of Trip”. Αυτός ήταν ο πρώτος χρονογράφος ταμπλό που σχεδιάστηκε για χρήση σε αεροσκάφη και αυτοκίνητα. Το 1914 παρουσίασε τον πρώτο χρονογράφο καρπού. Το «Autavia» ήταν το επόμενο χρονόμετρο ταμπλό που παρουσιάστηκε το 1933 για τον τομέα της αεροπορίας και του αυτοκινήτου. Συνέχισε να κατασκευάζει χρονογράφους για τους πιλότους της γερμανικής αεροπορίας από το 1935 έως τις αρχές της δεκαετίας του 1940. Στη συνέχεια, στα τέλη της δεκαετίας του 1950 εμφανίστηκε η νέα σειρά χρονόμετρων ταμπλό. Οι χρονογράφοι που σχεδιάστηκαν μεταξύ του 1970 και του 1980 αξίζουν επίσης ειδική μνεία. Ωστόσο, η τρέχουσα σειρά ρολογιών Tag Heuer περιλαμβάνει τα Aquaracer, Formula One και Grand Carrera.

Υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα που διαθέτουν ρολόγια Tag Heuer και Michele. Κατά την αγορά τους πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς υπάρχουν πολλά καταστήματα που πωλούν ψεύτικα ρολόγια ως αυθεντικά στους πελάτες τους. Έτσι, θα ήταν πάντα μια σοφή ιδέα να αγοράζετε από έναν αυθεντικό διαδικτυακό αντιπρόσωπο των εμπορικών σημάτων.

-B

Σχολιάστε