Οδηγός ανδρικών ρολογιών Girard Perrregaux: Παγκόσμιος Πρωταθλητής GP Pour Ferrari F1

Το GP Pour Ferrari F1 World Champion είναι αυτόματο που χρησιμοποιεί το διαμέτρημα GP 3370 με βάση GP 3300 και ETA/D. Μονάδα χρονογράφου Depraz 2021. Αυτό το κομμάτι έχει αυτονομία περίπου 42 ωρών. Τρέχει με 28.800vph και 11,5″, έχει 63 κοσμήματα.

Αυτό το λοξότμητο κομμάτι υλοποιήθηκε και φινιρίστηκε στο χέρι από τους ωρολογοποιούς του οίκου και διακοσμήθηκε το Cotes de Geneve. Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν ώρα, λεπτά, μικρά δευτερόλεπτα και ημερομηνία. Ο χρονογράφος έχει 3 μετρητές.

Η θήκη τριών τεμαχίων από ανοξείδωτο χάλυβα είναι γυαλισμένη και βουρτσισμένη με αντιανακλαστικό κρύσταλλο ζαφείρι και βιδωτή κορώνα. Η διάμετρος αυτού του τεμαχίου είναι 40mm με πάχος 12,6mm.

Το πίσω μέρος της θήκης στερεώνεται με 7 βίδες και είναι χαραγμένο, αντιπροσωπεύοντας το παγκόσμιο πρωταθλητή μηχανοκίνητο όχημα F1 2002. Είναι αδιάβροχο έως 3atm (30m). Ο ιμάντας είναι κατασκευασμένος από καουτσούκ με ατσάλινο κούμπωμα. Παρουσιάζεται σε ξύλινο κουτί λάκας “Ferrari Red”.

Το καντράν είναι από ανθρακονήματα με υποκαντράν σε κόκκινη λάκα. Το λογότυπο της Ferrari μαζί με τους φωτεινούς δείκτες μπαστούνι και τους αραβικούς αριθμούς βρίσκονται στο 12. Αυτό συνοδεύεται από φωτεινά χέρια σε στυλ σπαθιού από ορείχαλκο επιμεταλλωμένο με ρόδιο.

Οι ενδείξεις περιλαμβάνουν μικρά δευτερόλεπτα στο 3 με ημερομηνία μεταξύ 4 και 5. Ο μετρητής ωρών βρίσκεται στο 6 με τον μετρητή λεπτών στο 8 μαζί με τον κεντρικό μετρητή δευτερολέπτων και το κομμάτι λεπτών με βαθμολόγηση 1/5 δευτερολέπτου. Η κλίμακα του στροφόμετρου βρίσκεται στην πιο εξωτερική περιφέρεια του επιλογέα.

Άλλες εκδόσεις είναι διαθέσιμες είναι ατσάλινη θήκη με ασημί καντράν και κόκκινοι μετρητές. καντράν από ανθρακονήματα ή μαύρο καντράν συνοδευόμενο με ασημί ζώνες ή agent με κίτρινες ζώνες. Υπάρχουν επίσης οι μη περιορισμένες εκδόσεις κυκλοφορούν σε λευκό-χρυσό, κίτρινο-χρυσό, ροζ-χρυσό, ιβουάρ ή ανθρακί καντράν με ασημένιες ζώνες.

Πρόσθετες πληροφορίες για Ζιράρ Περεγκό

Σχολιάστε