Οδηγός υγείας και φυσικής κατάστασης: Τι είναι τα Fitness Activity Trackers

Η φυσική κατάσταση μπορεί να είναι δύσκολη και δύσκολη, ειδικά για άτομα που δεν είναι σωματικά δραστήρια. Ωστόσο, χάρη στην αφθονία των gadgets υγείας στην αγορά σήμερα, πολλά άτομα έχουν κίνητρο να βελτιώσουν την ευημερία τους. Ένα από αυτά τα gadget είναι τα λεγόμενα «fitness activity trackers».

Αυτοί οι ιχνηλάτες είναι δημοφιλείς στους λάτρεις της υγείας, καθώς τεκμηριώνουν τις δραστηριότητες του ατόμου και παρέχουν σχόλια που μπορεί να είναι χρήσιμα, ειδικά εάν το άτομο που συμμετέχει στην άσκηση έχει παθήσεις ή θέλει να παρακολουθεί τις δραστηριότητές του.

Για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα πρόγραμμα παρακολούθησης δραστηριοτήτων φυσικής κατάστασης, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Υπάρχουν διάφοροι τύποι στην αγορά? Ωστόσο, το καθένα είναι διαφορετικό και το να καταλάβεις τι ακριβώς χρειάζεται θα βοηθήσει στην εξοικονόμηση χρόνου και στη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων του gadget.

Fitness Trackers

Τα Fitness Tracker διατίθενται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Μερικά κατασκευάζονται ως κορδέλες καρπού, αθλητικά ρολόγια ή ως κλιπ. Ανάλογα με το άτομο, τα κλιπ είναι τέλεια για όσους θέλουν να παρακολουθούν διακριτικά τις δραστηριότητές τους. Οι ιχνηλάτες που διαθέτουν χαρακτηριστικά αθλητικών ρολογιών βοηθούν τους λάτρεις της φυσικής κατάστασης να παρακολουθούν τις δραστηριότητές τους και παρέχουν στον χρήστη λεπτομέρειες όπως καρδιακούς παλμούς, θερμίδες που καίει, καθώς και απόσταση και βήματα.

Τι να ψάξετε σε ένα Tracker

Πριν αγοράσετε έναν ιχνηλάτη, είναι απαραίτητο να προσδιορίσετε ποιος τύπος ιχνηλάτη θα τους ωφελούσε περισσότερο, τον οποίο μπορούν να μεγιστοποιήσουν μακροπρόθεσμα. Ένα από τα πράγματα που πρέπει να λάβει κανείς υπόψη είναι τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στο tracker. Μερικοί έχουν δυνατότητα παρακολούθησης του καρδιακού ρυθμού ενώ άλλοι όχι. Ορισμένες συσκευές που δεν διαθέτουν τη λειτουργία παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού μπορεί να έχουν άλλα ειδικά χαρακτηριστικά, όπως παρακολούθηση αρτηριακής πίεσης ή κατανάλωση θερμίδων που μπορεί να χρειαστεί κάποιος. Άλλοι ιχνηλάτες έχουν επίσης ενεργοποιημένη την παρακολούθηση GPS, παρακολούθηση ύπνου καθώς και άλλες λειτουργίες. Ωστόσο, σημειώστε ότι όσο περισσότερες δυνατότητες έχει μια συσκευή, τόσο πιο ακριβό θα κοστίσει. Καθώς ένα αθλητικό ρολόι μπορεί να είναι ακριβό, ένας ιχνηλάτης γυμναστικής που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά ενός αθλητικού ρολογιού χωρίς το επιπλέον κόστος.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει επίσης να ελέγξετε είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής. Ορισμένες συσκευές μπορούν να διαρκέσουν για τρεις ημέρες, ορισμένες έως και μια εβδομάδα, ενώ αυτές με τις μπαταρίες που περιλαμβάνονται μπορούν να διαρκέσουν για ένα χρόνο. Η συμβατότητα συσκευών με εφαρμογές smartphone είναι επίσης ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη, καθώς ορισμένες συσκευές μπορούν να συγχρονιστούν με το smartphone του ατόμου και να διευκολύνουν τη συλλογή δεδομένων.

Σχολιάστε