Ποια είναι τα πιο δημοφιλή ρολόγια Tissot αυτά τα Χριστούγεννα;

Τα ρολόγια Tissot ήταν η συζήτηση του κόσμου των ρολογιών στη δεκαετία του 00, η ​​δημιουργία του κινήματος ρολογιών T-Touch άλλαξε το πρόσωπο της μάρκας ρολογιών Tissot. Ως ελβετική εταιρεία ρολογιών, τα ρολόγια Tissot αποτελούν την κορυφή του κόσμου των αγοραστών ρολογιών, αλλά για πολλά χρόνια η μάρκα Tissot είναι απλώς μια ακόμη ελβετική εταιρεία ρολογιών στο πλήθος των ελβετικών εταιρειών ρολογιών που κυκλοφορούν στην αγορά. Το T Touch άλλαξε τη θέση των ρολογιών Tissot στην αγορά και το T-Touch μετέτρεψε αυτήν την παραδοσιακή ελβετική εταιρεία ρολογιών σε γίγαντα αθλητικών ρολογιών μέσα σε 10 χρόνια.

Το 2010 ήταν μια μεγάλη χρονιά για την Tissot, η επέκταση των συμβολαίων τους με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλητικού κόσμου έχει ανυψώσει την αναγνωρισιμότητα της μάρκας της Tissot και έχει παγιώσει τη νέα της θέση στην αγορά ως άμεσος ανταγωνιστής με μάρκες όπως τα ρολόγια Tag Heuer και Oris . Η δύναμη της μάρκας έχει αυξηθεί τα τελευταία 10 χρόνια, η Tissot έχει προσθέσει πολλές νέες σειρές φέτος για να διασφαλίσει ότι η νέα τους θέση ως κατασκευαστές αθλητικών ρολογιών δεν είναι απλώς μια περαστική φάση.

Φέτος, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες ήταν η σειρά ρολογιών Tissot Courturier, μια ολοκαίνουργια σειρά ρολογιών που απευθύνεται απευθείας στην αγορά ανδρικών ρολογιών. Το νέο Tissot Courturier έχει μια τεράστια επιλογή διαμορφώσεων καντράν και τύπων κίνησης, γεγονός που καθιστά τη σειρά ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε όταν αναζητάτε ανδρικά ρολόγια φέτος. Η Tissot ήταν πάντα δυνατή στη συλλογή των ανδρικών ρολογιών της, ωστόσο η Tissot Courturier είναι πραγματικά ένα βήμα μπροστά από την ελβετική μάρκα ρολογιών, έχουν προσθέσει μια σειρά από αυτόματες κινήσεις ρολογιών στη σειρά Tissot Courturier καθώς και την κίνηση Valjoux που συναντάται παραδοσιακά. όπως τα ρολόγια Longines. Αυτή η αυτόματη κίνηση έχει μικρότερο περιθώριο σφάλματος από την αυτόματη κίνηση που βρίσκεται στις κύριες αυτόματες σειρές που βρίσκονται στη σειρά ρολογιών Tissot, ωστόσο έχει μια τιμή και αυτή η τιμή είναι σχεδόν διπλάσια από αυτή της αρχικής αυτόματης έκδοσης Courturier, αλλά καθώς πείτε ότι πληρώνετε για την ποιότητα και αυτό το ρολόι είναι πραγματικά ποιοτικό. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, όλα αυτά τα ρολόγια ήταν δημοφιλή φέτος και είναι σίγουρα ένα υπέροχο δώρο για τα Χριστούγεννα.

Η Tissot ωστόσο δεν έχει ξεχάσει τις κυρίες εκεί έξω που αγαπούν τη μάρκα Tissot και στην πραγματικότητα η φετινή χρονιά ήταν μια πραγματικά μεγάλη χρονιά για τα γυναικεία ρολόγια της σειράς Tissot. Η Tissot έχει προσθέσει περισσότερα γυναικεία ρολόγια από ποτέ στη γκάμα, οι καταναλωτές φώναζαν να προσθέσει η Tissot γυναικεία αθλητικά ρολόγια στη συλλογή και το 2010 η Tissot υποχρέωσε επιτέλους. Η Tissot έχει προσθέσει τους Veloci-T μια τολμηρή σειρά χρονογράφων που ήταν ισχυρή στην ανδρική αγορά, αλλά τώρα με την προσθήκη ροζ επιμετάλλωσης και λευκό λουράκι, το ρολόι είναι πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή γυναικεία ρολόγια που διαθέτουν. τις αθλητικές συλλογές τους. Η Tissot πρόσθεσε επίσης μια γυναικεία έκδοση στη συλλογή T-Touch με το νέο Sailing Touch, το οποίο είναι ένα πιο κομψό και ανθεκτικό αθλητικό ρολόι από οποιοδήποτε άλλο T-Touch πριν.

Αν όμως είναι κάτι πιο ευγενικό και κλασικό που απαιτείται, η γκάμα ρολογιών Tissot Cocktail έχει επεκταθεί φέτος και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από λεπτά, ευαίσθητα γυναικεία ρολόγια ιδανικά για εκείνες τις γυναίκες που θέλουν να είναι διακριτικές και κλασικές.

Η επέκταση του Tissot Η φετινή μάρκα είναι μια πρώιμη προειδοποίηση για όλες τις εταιρείες ρολογιών κύρους ότι το Tissot δεν είναι απλώς μια λάμψη στο τηγάνι το 2010, αυτά τα ρολόγια πρόκειται να κυκλοφορήσουν για τα επόμενα χρόνια.

Σχολιάστε