Ποιοι είναι οι λόγοι για να αγοράσετε ρολόγια Rado;

Εάν είστε μανιώδης συλλέκτης ρολογιών και αγαπάτε τα κομμάτια που μπορούν να σταθούν ψηλά από το πλήθος, τότε τα ρολόγια Rado μπορούν να είναι τα καλύτερα για εσάς.

Είτε πρόκειται για τη χρήση σπάνιων ουσιών είτε για την κατασκευή ρολογιών εκτός συσκευασίας, τα ρολόγια αυτού του παραγωγού πολυτελών ρολογιών χαιρετίζονται από τους παγκόσμιους χρήστες ρολογιών αλλά και από τους λάτρεις.

Έτσι, παρακάτω θα γνωρίζουμε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να αγοράσετε ένα ρολόι από τη θρυλική ωρολογοποιία Rado.

1 .Ρύθμιση τάσεων με κεραμικά ρολόγια-

Είναι η Rado που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά κεραμικά στα ρολόγια της. Το έτος 1986 είδε τα κεραμικά ρολόγια υψηλής τεχνολογίας που αποτέλεσαν σημείο καμπής για τη φήμη της μάρκας στην ωρολογοποιία. Αυτά τα ρολόγια τράβηξαν την προσοχή των εραστών των ρολογιών.

Η Rado Ceramica είναι η συλλογή που παρουσίασε τα ολοκληρωμένα κεραμικά ρολόγια υψηλής τεχνολογίας στους θαυμαστές των ρολογιών, γεννώντας μια επανάσταση στον κόσμο της ωρολογίας. Η ιδιαιτερότητα αυτών των ρολογιών είναι ότι παραμένουν ανθεκτικά με την εύκαμπτη και σκληρή βάση τους. Αργότερα, η μάρκα συνδύασε κεραμικό και τιτάνιο με κεραμικό που οδήγησε σε μια νέα συλλογή ρολογιών που ονομάζεται Rado Sintra.

Τα ρολόγια Rado Diamaster είναι επίσης κεραμικά ρολόγια. Τα αποτελεσματικά χαρακτηριστικά τους με τον εμπλουτιστικό σχεδιασμό τους τα κρατούν ανάμεσα στα αγαπημένα των χρηστών.

2. Άψογα σχέδια-

Ο σχεδιασμός ενός ρολογιού είναι πολύ κρίσιμοι παράγοντες που ανατρέπουν την παλίρροια και κάνουν τον αγοραστή να αποφασίσει αν θα το αγοράσει ή όχι. Η Rado είναι από τις λίγες μάρκες ρολογιών που επικεντρώνονται πάντα στα σχέδια των ρολογιών τους.

Οι παγκοσμίου φήμης τεχνίτες τους με τη μέγιστη προσοχή και επιδεξιότητα παράγουν ρολόγια που είναι τέλεια από όλες τις απόψεις. Τα άψογα σχέδια των μοντέλων τους τα κρατούν διαφορετικά. Είτε πρόκειται για Integral είτε για DiaMaster, κομμάτια κάθε συλλογής αποτελούν παράδειγμα της μοναδικότητάς τους στην αρχιτεκτονική των ρολογιών.

Η μεγάλη σειρά των ρολογιών τους με σκελετό αλλάζει το παιχνίδι από την πλευρά τους. Αυτά είναι τα ρολόγια που βοηθούν τον χρήστη να βλέπει και τις δύο πλευρές του καντράν.

3. Ευέλικτο εύρος τιμών-

Για έναν αγοραστή ρολογιού, η τιμή ενός ρολογιού είναι πολύ σημαντική. Αυτός ή αυτή βλέπει την τιμή ενός κομματιού πριν το αγοράσει. Τα ρολόγια Rado έχουν ένα πολύ λογικό εύρος τιμών που προσελκύει τους παγκόσμιους αγοραστές ρολογιών, ειδικά τους Ινδούς.

Στην Ινδία, μπορείτε να αγοράσετε ένα ρολόι της μάρκας με μια απλή ποσότητα περίπου Rs. 40.000 μόνο. Φυσικά, υπάρχουν ρολόγια υψηλότερης τιμής.

Το Rado Sintra R13719702 έχει τιμή Rs. 188, 100 μόνο στην Ινδία. Αυτό το show-stopper είναι ένα κομμάτι τετράγωνου σχήματος που προσκολλάται στους στιβαρούς και λαμπερούς άντρες. Αυτό το ασημί κεραμικό κομμάτι είναι χαραγμένο με τέσσερα κομμάτια διαμαντιών κατά μήκος του καντράν έτσι ώστε να αποκαλύπτει την αξία του και επίσης να αναδεικνύει το στυλ του χρήστη. Το εξαιρετικό σχήμα του το κρατά ένα αξιολάτρευτο κομμάτι.

4. Λειτουργίες που σας κρατούν ενήμερους-

Μετά την τιμή, είναι τα χαρακτηριστικά ενός ρολογιού που συμβάλλουν πολύ. Προσφέρονται με ένα κομμάτι προκειμένου να βελτιωθεί η απόδοσή του. Υπάρχουν τεράστια ρολόγια από αυτόν τον Ελβετό παραγωγό ρολογιών πολυτελείας. Λειτουργίες όπως σκελετό καντράν, tourbillon, χρονογράφος, ένδειξη ημερομηνίας και άλλα είναι προσαρτημένα στα ρολόγια τους.

Το Rado Diamaster R14129116 είναι ένα μεγάλο δεύτερο ρολόι. Είναι ένα ειδικό είδος ρολογιού που έχει καντράν δευτερολέπτων με ένα κανονικό που το διατηρεί μοναδικό. Επεξεργασμένο με κεραμικό υψηλής τεχνολογίας πλάσματος, αυτό το ρολόι προστατεύεται από γρατσουνιές με το κρυστάλλινο γυαλί από ζαφείρι.

5. Διαφορετικές επιλογές και χρώματα λουριών-

Όπως το καντράν και η θήκη, ο ιμάντας ενός ρολογιού είναι επίσης πολύ σημαντικός. Τα ρολόγια Rado προσφέρονται με μια τεράστια ποικιλία ιμάντων και χρωμάτων δίνοντας στον χρήστη του ρολογιού την ευκαιρία να επιλέξει μία από τις επιλογές του.

Ένα DiaMaster με δερμάτινο λουράκι και καφέ χρώμα είναι πολύ της μόδας. Από την άλλη πλευρά, ένα Centrix με δίχρωμο χρώμα και ταινία από ανοξείδωτο ατσάλι δημιουργεί ένα ευχάριστο αποτέλεσμα σε μια όμορφη κυρία.

Αυτοί είναι λοιπόν οι κύριοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να αγοράσει κανείς τα ρολόγια της Rado.

Σχολιάστε