Προστατεύστε τα τιμαλφή σας με χρηματοκιβώτια τοίχου

Εάν έχετε αντικείμενα υψηλής αξίας ή μετρητά στο σπίτι σας, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να τα προστατέψετε είναι με ένα κρυμμένο χρηματοκιβώτιο. Αυτά τα χρηματοκιβώτια μετατρέπουν τα καθημερινά οικιακά αντικείμενα σε προστατευτικά χρηματοκιβώτια, ώστε να μπορείτε ουσιαστικά να κρύβετε αυτά τα αντικείμενα σε κοινή θέα. Τούτου λεχθέντος, υπάρχει μια ορισμένη τέχνη στην αποτελεσματική χρήση αυτού του τύπου ασφαλούς. Με τη σωστή χρήση, αυτά τα χρηματοκιβώτια έχουν σχεδιαστεί για να μπερδεύουν τους εγκληματίες, προκαλώντας τους να χάνουν χρόνο. Επειδή ο κύριος στόχος τους είναι να μπαίνουν και να βγαίνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, η σπατάλη οποιουδήποτε χρόνου είναι πολύ επιζήμια για την αποστολή τους. Το να πρέπει να ψάξετε τα κανονικά σας αντικείμενα για να βρείτε τα τιμαλφή σας απογοητεύει τους εγκληματίες, οδηγώντας συχνά στη σύλληψή τους.

Εάν ενδιαφέρεστε να προστατεύσετε τα πολύτιμα αντικείμενά σας, είτε πρόκειται για κοσμήματα, μετρητά, ηλεκτρονικά είδη ή όπλα, θα πρέπει να εξετάσετε την τοποθέτηση κρυμμένων χρηματοκιβωτίων στα σπίτια σας. Μπορείτε να βρείτε χρηματοκιβώτια σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων και στυλ, και οι κατασκευαστές έχουν μετατρέψει σχεδόν κάθε οικιακό αντικείμενο σε χρηματοκιβώτιο. Οι κοινές ποικιλίες περιλαμβάνουν βιβλία, λούτρινα ζωάκια, εικόνες και διακοσμητικά τοίχου, φωτιστικά, φυτά, ρολόγια τοίχου και ημερολόγια τοίχου.

Στο παρελθόν, πολλά χρηματοκιβώτια τοποθετούνταν σε κοινή θέα ή απλώς κρύβονταν πίσω από ένα ράφι ή μια ζωγραφιά στον τοίχο. Λόγω του πόσο συνηθισμένος ήταν αυτός ο τύπος χρηματοκιβωτίου, αυτά τα χρηματοκιβώτια έχουν γίνει λίγο πολύ προβλέψιμα, επομένως είναι εύκολο να τα βρουν οι εγκληματίες και είτε να τα ανοίξουν είτε να τα πάρουν μαζί τους.

Παρόλο που τα χρηματοκιβώτια είναι πιο δύσκολο από ποτέ να σπάσουν, ένα έμπειρο ασφαλές κράκερ μπορεί να σπάσει το χρηματοκιβώτιο σας στο σπίτι ή απλώς να το συσκευάσει και να το πάρει μαζί του. Χρησιμοποιώντας αντικείμενα που φαίνονται να είναι απλώς κανονικά είδη οικιακής χρήσης, προσφέρετε στον εαυτό σας ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας, καθιστώντας τους εξαρχής δύσκολο να βρουν το χρηματοκιβώτιο.

Αυτές τις μέρες, οι κατασκευαστές ασφαλών έχουν μετατρέψει τα πάντα, από προϊόντα καθαρισμού έως κουτάκια αναψυκτικού σε ασφαλή και κρυφά χρηματοκιβώτια. Έχετε επιλογές για τα παιδιά σας, όπως λούτρινα ζωάκια, τρόπαια ή κουκλόσπιτα. Λόγω της ατελείωτης ποικιλίας κρυφών χρηματοκιβωτίων που διατίθενται, υπάρχουν επιλογές που ταιριάζουν τέλεια σε κάθε σπίτι.

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τύπους κρυφού χρηματοκιβωτίου είναι το χρηματοκιβώτιο βιβλίων. Αυτός ο τύπος χρηματοκιβωτίου έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει ακριβώς με ένα κανονικό βιβλίο. Στην πραγματικότητα, συχνά είναι φτιαγμένα από επανασχεδιασμένα βιβλία για να φαίνονται όσο πιο αληθινά γίνεται. Παίρνετε το βιβλίο χρηματοκιβώτιο, τοποθετείτε τα τιμαλφή σας μέσα σε αυτό και μετά το τοποθετείτε στο ράφι με όλα τα άλλα βιβλία σας. Κάθε φορά που τοποθετείται σε μια βιβλιοθήκη με πολλά βιβλία, συνήθως δεν αξίζει καν ο διαρρήκτης να τα ψάξει για να δει εάν ένα από τα βιβλία έχει ή όχι χρηματοκιβώτιο μέσα του. Ως αποτέλεσμα, τα τιμαλφή σας είτε απλώς παραβλέπονται είτε ο εγκληματίας ξοδεύει τόσο πολύ χρόνο κοιτάζοντας τα βιβλία σας που γίνονται αντιληπτά και ελπίζουμε να συλληφθούν.

Αυξάνοντας τον χρόνο που χρειάζεται ένας εγκληματίας για να πάρει αντικείμενα αξίας από το σπίτι σας, αυξάνετε πολύ τις πιθανότητές σας να κρατήσετε τα τιμαλφή σας ή να σταματήσετε και να συλλάβετε τους απατεώνες. Με αυτό, και μερικές άλλες απλές συμβουλές ασφαλείας, το σπίτι σας μπορεί να είναι πολύ ασφαλές από εισβολή.

Σχολιάστε