Πώς να επιλέξετε ένα σέξι ανδρικό ρολόι

Οι περισσότεροι άνδρες πιστεύουν ότι τα ρολόγια τους χρησιμεύουν μόνο για να παρακολουθούν την ώρα. Αυτό είναι αλήθεια. Αλλά σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια διαφορετική αντίληψη – δώστε προσοχή στο στυλ του ρολογιού σας γιατί έχει σημασία για τις κυρίες. Ίσως δεν θα το πιστέψετε αυτό. Και συνήθως προσποιούμαι ότι δεν κοιτάζω το ρολόι ενός άντρα όταν τον συναντώ. Αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορώ να μην το κάνω.

Γνωρίζετε ότι τα ρολόγια χειρός είναι σέξι; Ή θα μπορούσαν να είναι αν θέλετε. Όταν συναντώ έναν άντρα με ένα ωραίο ρολόι καρπού, φαντάζομαι ότι το αφαιρεί αργά πριν πάει για ύπνο. Αν φορέσει κάποιο ανόητο αγορίστικο ρολόι, τα πράγματα θα αρχίσουν να ξινίζουν.

Είναι σημαντικό να βλέπετε τα ρολόγια σας ως προέκταση της σεξουαλικής σας έλξης. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί αυτό δεν αφορά την τιμή ή τη διάσημη μάρκα. Δεν έχει σημασία πόσα θα ξοδέψετε για το ρολόι σας. Το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να είναι κατάλληλο για εσάς. Τα ρολόγια χειρός είναι τα μόνα κοσμήματα που θα ήθελα να δω στους άνδρες.

Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από στυλ στην αγορά. Αλλά κατά τη γνώμη μου, πιστεύω ότι οι άνδρες θα φαίνονται οι πιο ικανοί με μεγάλο λουράκι και μεγάλα ρολόγια χειρός με καντράν που είναι οι επιλογές του πραγματικού άντρα. Θα κάνουν τον καρπό σας να φαίνεται δυνατός.

Αθλητικό ρολόι καρπού (προτιμάται το ασημί.)

Ναί. Είναι το ρολόι που θα ήθελα να δω στον καρπό σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το όνομα της μάρκας. Οποιαδήποτε μάρκα θα είναι εντάξει αν φαίνεται κομψή και κλασική στον καρπό σας. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία. Αυτό που μετράει περισσότερο είναι το στυλ.

Ψηφιακό ρολόι

Αυτό το ρολόι με κάνει να σκέφτομαι αγόρια στην 6η δημοτικού. Θα με κάνει να σε σκέφτομαι με τον ίδιο τρόπο αν βρω ένα ψηφιακό ρολόι πάνω σου.

Ρολόι αριθμομηχανής (επίσης ψηφιακό ρολόι)

Οι άνθρωποι που το έχουν το χρησιμοποιούν πραγματικά για τον υπολογισμό; Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι σοβαροί μαθηματικοί έχουν συνήθως ακριβές και φανταχτερές αριθμομηχανές. Θα κάνετε λάθος υπολογισμό με ρολόγια που έχουν απίστευτα μικροσκοπικά κουμπιά.

Σχεδιαστής ή Κοσμήματα

Αν φοράς ρολόι με κόσμημα, θα πιστεύω ότι είσαι γυναίκα στην καρδιά. Έχω έναν φίλο που έχει μερικά ρολόγια με κοσμήματα και του ζητάω πάντα να μην τα φοράει όποτε βγαίνει μαζί μου. Αν πρόκειται να με συναντήσετε, ελπίζω να μην μοιάζετε με τον χαμένο γιο του Θέρστον Χάουελ.

Ρολόι φόρεμα (συνήθως με δερμάτινα λουριά)

Σε πολλούς άνδρες αρέσει να φορούν αυτά τα ρολόγια. Αλλά ειλικρινά μιλώντας δεν μου αρέσουν. Αυτά μου φαίνονται κοριτσίστικα και αδύναμα. Επιπλέον, το δέρμα στο μυαλό μου δεν είναι αρκετά δυνατό.

Άλλοι παράγοντες που πρέπει να σκεφτείτε:

Σχήμα – Προτιμώ το κυκλικό. Το τετράγωνο φαίνεται πάντα λίγο περίεργο.

Φινίρισμα – Νομίζω ότι το ματ είναι το καλύτερο γιατί είναι το πιο εύκολο να διατηρηθεί καθαρό. Οι άνθρωποι αφήνουν πάντα λιπαρά δακτυλικά αποτυπώματα σε γυαλιστερές επιφάνειες, κάτι που είναι πολύ άσχημο.

Χρυσός – Μην επιλέγετε χρυσό αν δεν πάτε σε κάποιες ειδικές περιστάσεις. Γιατί αυτό θα κάνει τους άλλους να πιστεύουν ότι θέλετε να επιδείξετε.

Ρολόι μοντέλου – Αυτό το σχέδιο καθιστά αδύνατο να προσδιορίσετε την ώρα. Είναι άχρηστο. Αγοράστε ένα πραγματικό ρολόι!

Λευκό ρολόι – Ταιριάζει καλά με ένα αθλητικό ρολόι. Αλλά πρέπει να θυμάστε ότι αυτό δεν ταιριάζει με μια δερμάτινη ζώνη. Η έντονη αντίθεση συνήθως κάνει το ρολόι να φαίνεται φθηνό.

Μαύρο ρολόι – Μου αρέσει αυτό για αθλητικό ρολόι. Νομίζω ότι φαίνεται σέξι.

Ρολόγια κατάδυσης – Ποτέ μην αγοράζετε ρολόγια κατάδυσης αν δεν ξέρετε πώς να τα εφαρμόσετε. Έχω ζητήσει από πολλούς άνδρες να μου πουν πώς λειτουργούσαν τα ρολόγια κατάδυσης. Αλλά πολλοί από αυτούς μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα και απλώς τους άρεσε η εμφάνιση των ρολογιών τους.

Φυσικά, αυτοί οι κανόνες δεν είναι πάντα σωστοί. Μερικά χρυσά ρολόγια είναι κομψά και μερικά δερμάτινα ρολόγια φαίνονται τέλεια στον κατάλληλο χρήστη. Ωστόσο, εάν θέλετε να είστε ασφαλείς, σας συμβουλεύω να τηρείτε αυτούς τους κανόνες.

Σχολιάστε