Πώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο Διαδίκτυο

Όλοι έχουν τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές εκπομπές που μισούν να χάνουν, αλλά μερικές φορές είναι απλώς αδύνατο να φτάσουν στην τηλεόραση εγκαίρως. Εάν ένα DVR δεν είναι στον προϋπολογισμό, υπάρχουν τρόποι για τους ανθρώπους να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους εκπομπές στο διαδίκτυο. Είναι απλό να παρακολουθήσετε νέα επεισόδια μερικών από τις καλύτερες εκπομπές στην τηλεόραση λίγο μετά την προβολή τους στην τηλεόραση.

Εάν κάποιος έχει μια συγκεκριμένη εκπομπή που θα ήθελε να παρακολουθήσει, θα πρέπει να δοκιμάσει να ελέγξει τον ιστότοπο του δικτύου που μεταδίδει την εκπομπή. Πολλοί ιστότοποι δικτύου προσφέρουν δωρεάν ροή ολόκληρων επεισοδίων, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να δουν τα αγαπημένα τους προγράμματα. Τα επεισόδια είναι συνήθως διαθέσιμα στο διαδίκτυο ολόκληρα μόλις μία ημέρα μετά την προβολή τους στην τηλεόραση για το ευρύ κοινό.

Υπάρχουν επίσης πολλοί ιστότοποι που προσφέρουν ζωντανή ροή ποικίλων εκπομπών. Ο πιο δημοφιλής από αυτούς τους ιστότοπους είναι ο Hulu, ο οποίος προσφέρει πλήρη επεισόδια δημοφιλών εκπομπών καθώς και δημοφιλή κλιπ και τρέιλερ για επερχόμενες ταινίες. Οι χρήστες μπορούν ακόμη και να εγγραφούν στο Hulu plus για να έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Hulu στην οικιακή τους τηλεόραση ή στη συμβατή κινητή συσκευή τους.

Προτού κάποιος αρχίσει να απολαμβάνει τις αγαπημένες του τηλεοπτικές εκπομπές από τον υπολογιστή του, πρέπει να βεβαιωθεί ότι έχει όλες τις κατάλληλες αναβαθμίσεις λογισμικού. Προγράμματα όπως το βίντεο Flash βγαίνουν συνεχώς με νεότερες εκδόσεις. Εάν κάποιος δεν έχει την πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού που χρειάζεται, το βίντεό του θα είναι πολύ αργό ή δεν θα μπαίνει καθόλου.

Εάν κάποιος δεν μπορεί να είναι στην τηλεόραση όταν προβάλλεται η αγαπημένη του εκπομπή, εξακολουθεί να έχει επιλογές για να το παρακολουθήσει μέσα στην ημέρα. Υπάρχουν πολλοί διαδικτυακοί ιστότοποι που προσφέρουν δωρεάν ζωντανή ροή τηλεοπτικών εκπομπών μόλις μια μέρα μετά την προβολή τους στην τηλεόραση. Ορισμένα προσφέρουν ακόμη και επιλογές για αναπαραγωγή των βίντεο σε τηλεόραση ή έξυπνο τηλέφωνο, ώστε να μπορείτε να τα απολαύσετε πραγματικά οπουδήποτε.

Σχολιάστε