Πώς να συναρμολογήσετε έπιπλα επίπεδης συσκευασίας με επαγγελματικό τρόπο!

Stanley Knife – Χρησιμοποιείται από επαγγελματίες ειδικούς στη συναρμολόγηση επίπεδων συσκευασιών για την αφαίρεση συσκευασιών από χαρτόνι, πλαστικής συσκευασίας από επίπεδες συσκευασίες. Οι περισσότεροι κατασκευαστές επίπλων επίπεδης συσκευασίας σας απαγορεύουν να χρησιμοποιήσετε ένα μαχαίρι Stanley, καθώς ο άπειρος συναρμολογητής επίπεδων συσκευασιών είναι επιρρεπής στο να καταστρέψει ή να χαράξει τον καπλαμά/ελασματοποιημένο υλικό των επίπλων/επίπεδες συσκευασίες μέσα στα κουτιά.

Λαστιχένια σφύρα χωρίς σήμανση (συνήθως 16 oz) – Χρησιμοποιείται από επαγγελματίες ειδικούς συναρμολόγησης επίπλων επίπεδων συσκευασιών για να χτυπήσουν τα πάνελ, τα ράφια κ.λπ. κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συναρμολόγησης επίπλων επίπεδης συσκευασίας χωρίς σήμανση ή ζημιά ή αποχρωματισμό των επιφανειών (επίσης ιδανικό για το χτύπημα των ξύλινων πείρων του σπιτιού χωρίς να ξεφυτρώνουν τις κεφαλές, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα πιο κάτω στη γραμμή συναρμολόγησης επίπεδης συσκευασίας).

Τρυπάνι μπαταρίας με φορτισμένη εφεδρική μπαταρία (Ελάχιστο 14 V) – Κατά προτίμηση με γραναζωτό συμπλέκτη, ώστε να σφίγγετε επαρκώς, αλλά όχι υπερβολικά, βίδες ή μπουλόνια άλεν στα νέα σας επίπεδα έπιπλα. Αυτό το εργαλείο διευκολύνει την κατασκευή όλων των αντικειμένων επίπεδης συσκευασίας σας και επίσης επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία συναρμολόγησης! Τα αξεσουάρ Drill Driver που αναφέρονται παρακάτω πρέπει να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τον οδηγό τρυπανιού και αποτελούν απαραίτητο κιτ για κάθε ειδικό στη συναρμολόγηση flatpack! Χρησιμοποιώντας τις τεχνικές μας, μπορείτε να πετάξετε τα κλειδιά allen σας και να πείτε αντίο σε αυτά τα χέρια με φουσκάλες και πόνο. Αυτά τα εργαλεία εξοικονομούν χρόνο και εξασφαλίζουν μια πρώτης τάξεως επίπεδη συναρμολόγηση επίπλων κάθε φορά!

Μύτες οδηγού τρυπανιού – Posi-drive, Philips, Hex και σχισμή (απαιτείται εύρος διαφορετικών μεγεθών σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις συναρμολόγησης επίπεδης συσκευασίας). Τα μαγνητισμένα bits θα επιτρέψουν στον ειδικό στη συναρμολόγηση flatpack να παρατάξει μια βίδα στον οδηγό, ενώ το υπόλοιπο χέρι θα κρατήσει ελεύθερο για να κρατήσει οτιδήποτε στερεώνεται στη θέση του. Τα μαγνητισμένα κομμάτια, είναι μια εξαιρετικά εύχρηστη και εξοικονόμηση χρόνου προσθήκη στο πρόγραμμα οδήγησης τρυπανιού σας.

Τρυπάνια – Χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες εμπειρογνώμονες συναρμολόγησης flatpack για τη διάνοιξη πιλοτικών οπών σε ξύλο και τοιχοποιία. Τα τρυπάνια χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με ένα ασύρματο τρυπάνι/σφυρί τρυπάνι για να διασφαλιστεί ότι δημιουργούνται οπές επαρκούς μεγέθους για την εισαγωγή των στερεώσεων σας ενώ τοποθετείτε ράφια, στερεώνετε τα επίπεδά σας έπιπλα στους τοίχους, τοποθετείτε θήκες για ρολά τουαλέτας, περσίδες, στύλους κουρτινών κ.λπ. Συμβουλή συναρμολόγησης επίπλων Flat Pack: Όταν ανοίγετε τρύπες στο ξύλο, όπως για να τοποθετείτε χερούλια για ντουλάπα και συρταριέρα, βεβαιωθείτε πάντα ότι ξεκινάτε να ανοίγετε την τρύπα σας από το συρτάρι/μπροστινό μέρος της πόρτας και τοποθετείτε ένα μικρό ξύλο στην άλλη πλευρά την οπή για να δεχτεί το τρυπάνι και να αποτρέψει το σπάσιμο.

Τρύπα Πριόνια – Χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες ειδικούς συναρμολόγησης επίπλων επίπεδων συσκευασιών για να κόψουν γρήγορα και προσεκτικά μια τρύπα στο πίσω μέρος ή στο πλάι ντουλαπιών πολυμέσων επίπεδης συσκευασίας ή βιβλιοθηκών επίπεδης συσκευασίας που φιλοξενούν οθόνες πλάσματος, ηχεία και εξοπλισμό hi-fi. Η οπή πρόσβασης επιτρέπει στο χρήστη να τροφοδοτεί ηλεκτρικά βύσματα από τις συσκευές του μέσω και εντός της πρίζας του ηλεκτρικού ρεύματος. Τα τρυποπρίονα χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με ένα τρυπάνι. Η χρήση του εργαλείου οπής πριονιού κάνει μια γενικά πιο προσεγμένη δουλειά και αφήνει τα νέα σας επίπεδα έπιπλα χωρίς ακατάστατη καλωδίωση. Συμβουλή συναρμολόγησης Flat Pack: Όταν κάνετε την τρύπα πρόσβασης, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την τομή εκεί που δεν θα προκαλέσει την αποδυνάμωση της δομής του επίπλου (π.χ. Κοντά σε έκκεντρα έπιπλα/πείρους κ.λπ.), και επίσης βεβαιωθείτε ότι η τρύπα είναι εκτός τοποθεσία όσο το δυνατόν.

Ευέλικτο μαγνητικό τρυπάνι ή άξονας 90 μοιρών – Χρησιμοποιείται από επαγγελματίες ειδικούς στη συναρμολόγηση επίπεδης συσκευασίας για την εισαγωγή μιας βίδας όπου ο χώρος είναι περιορισμένος. Ένα παράδειγμα αυτού είναι όταν προσπαθείτε να στερεώσετε το γείσο στην κορυφή είτε μιας εντοιχισμένης ντουλάπας είτε μιας επίπεδης ανεξάρτητης ντουλάπας όπου η ντουλάπα είναι πολύ κοντά στην οροφή και ο οδηγός του τρυπανιού σας δεν θα μπορεί να χωρέσει στο κενό. Μια εναλλακτική λύση σε αυτό το εργαλείο θα ήταν ένα στιβαρό κατσαβίδι, αλλά λόγω των χρονικών περιορισμών κατά τη συναρμολόγηση των επίπλων του πελάτη μας, αυτό θα έπαιρνε πολύ χρόνο και θα καθιστούσε τη συναρμολόγηση δαπανηρή και παρόμοια με τη σκληρή δουλειά. >>Ο εύκαμπτος μαγνητικός άξονας οδήγησης είναι το απόλυτο gadget συναρμολόγησης επίπεδης συσκευασίας και είναι απαραίτητο για κάθε επαγγελματία συναρμολόγησης επίπεδης συσκευασίας

Σχολιάστε