Ρολόγια και στυλ Nixon

“Ποτέ δεν άκουσα γι’ αυτούς” είναι μια φράση που απαγγέλλεται πολύ πιο συχνά από όσο άξιζε όταν σας ζητήθηκε ο κατασκευαστής του ρολογιού σας όταν είστε κάτοχος ενός Nixon.

«Ομαδικά σχεδιασμένα, ειδικά κατασκευασμένα ρολόγια» φέρεται να είπε ο Nixon, για να περιγράψει την ιδεολογία στην ίδρυση της εταιρείας. Παράγουν ρολόγια που είναι και φθηνά και πραγματικά μοναδικά σε στυλ.

Αν δεν έχετε δει ποτέ ένα από αυτά τα ρολόγια, η Nixon σίγουρα θα σας φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Την πρώτη φορά που έριξα μια ματιά στην γκάμα τους είπα “Ουάου! Ποιος τα φτιάχνει;” (ακολουθεί το προαναφερθέν «δεν άκουσα ποτέ για αυτούς»). Πράγματι, η γκάμα είναι σίγουρα διαφορετική.

Πάρτε το μοντέλο “Rotolog”. Είναι ένθετο με καρυδιά. Το ρολόι Metal Atom, είναι μαύρο και μωβ. Εννοώ….είναι ΟΛΑ μαύρα και μωβ, συμπεριλαμβανομένου του ιμάντα.

Η σειρά Time Teller PU διατίθεται στα πιο φανταστικά χρώματα, όλα με ταιριαστούς ιμάντες καρπού και όψεις σε έντονα χρώματα. Πολλά από αυτά έχουν βαθιές αποχρώσεις με παστέλ αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου, του πορτοκαλί κ.λπ. Φαίνονται εντελώς εκπληκτικά και πιθανότατα δεν έχετε ξαναδεί τέτοια σειρά.

Το Lodown Titanium είναι το νέον ροζ μοντέλο της Nixon και είναι απλά εκπληκτικό. Είναι προφορτωμένο με τα κούτσουρα παλίρροιας για 200 από τις καλύτερες παραλίες για σέρφινγκ τα επόμενα δεκαπέντε χρόνια. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ορισμένοι από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της εταιρείας είναι η κοινότητα του σερφ, αυτό μπορεί να μην αποτελεί έκπληξη.

Τα ρολόγια Nixon φοριούνται εδώ και χρόνια από τους κορυφαίους σκιέρ, σκέιτερ και σέρφινγκ στον κόσμο και γίνονται γρήγορα ένα αξεσουάρ μόδας που πρέπει να έχετε. Πράγματι, εκτός από τα ρολόγια, η Nixon έχει επεκταθεί και σε άλλα μοντέρνα είδη ένδυσης κ.λπ. Μπορεί να μην αργήσει πολύς καιρός μέχρι να εμφανιστούν τα στοιχεία μόδας της Nixon στην πασαρέλα.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1997 στην Καλιφόρνια, ξεκινώντας με μια πολύ μικρή γκάμα προσαρμοσμένων ρολογιών σχεδιαστών που απευθύνονται στην αγορά νέων στην Καλιφόρνια, όπως σκέιτμπορντ, σκιέρ και σέρφερ. Πολύ σύντομα έγιναν το μοντέρνο αντικείμενο που όλοι ήθελαν να φορούν, και από την πώληση μιας μικρής σειράς ρολογιών η Nixon επεκτάθηκε στις αρχές του αιώνα στην αγορά αξεσουάρ και τώρα δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες. Η Nixon παράγει επίσης μια σειρά από μοντέρνα ακουστικά μουσικής.

Και το να «βλέπεσαι» να φοράς ένα από αυτά τα ρολόγια δεν είναι τόσο δύσκολο. Για να είμαι ειλικρινής, μόλις ρίξετε μια ματιά στη φανταστική σειρά ρολογιών που παράγουν, σίγουρα θα μπορούσατε να εντοπίσετε ένα στο χέρι κάποιου από ένα μίλι μακριά. Εκτός από την πώληση ρολογιών, η Nixon χορηγεί έναν διαγωνισμό σερφ στην Ισπανία κάθε χρόνο με έπαθλο 10.000 $.

Οι τρεις κύριες κατηγορίες προμήθειας ρολογιών Nixon είναι τα ανδρικά, τα γυναικεία και τα ρολόγια Elite. Η elite σειρά περιλαμβάνει επίσης μερικά συναρπαστικά μοντέλα. Το ένα είναι ένα κεραμικό ρολόι. Ακούγεται περίεργο, αλλά ρίξτε μια ματιά και θα δείτε τι όμορφο κομμάτι χειροτεχνίας είναι πραγματικά.

Δεν αποτελεί έκπληξη (λαμβανομένου υπόψη του γεγονότος ότι φοριούνται από ιστιοσανίδες κ.λπ.) ότι τα ρολόγια Nixon είναι όλα αδιάβροχα σε υψηλές προδιαγραφές. Συνιστάται αφού έχουν βρεθεί στη θάλασσα, το αλμυρό νερό να ξεπλένεται με καθαρό σαπούνι και νερό.

-B

Σχολιάστε