Ρολόγια Diesel: Η ιστορία ενός υπέροχου ρολογιού

Τα ρολόγια ντίζελ είναι γνωστά ευρέως ως επιθυμητά κοσμήματα, και αν θέλετε να αποκτήσετε ένα για τον εαυτό σας, δεν θα απογοητευτείτε. Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση της ιστορίας αυτού του διάσημου ρολογιού για να σας δώσει μια καλύτερη ιδέα για το ρολόι που αγοράζετε.

Company Origins

Η ιστορία του Diesel ξεκινά από το 1978 όταν η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Renzo Rosso στην Ιταλία. Σε αυτό το σημείο, τα ρολόγια Diesel δεν είχαν δημιουργηθεί και η εταιρεία επικεντρώθηκε στα ρούχα.

Στην αρχή, η Diesel παρέμεινε μια αρκετά μικρή και άγνωστη μάρκα, τουλάχιστον σε παγκόσμια κλίμακα. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι τώρα είναι μια από τις μεγαλύτερες μάρκες μόδας στον κόσμο, αλλά για πάνω από μια δεκαετία έτσι παρέμεινε. Στην πραγματικότητα, η μάρκα Diesel άρχισε να λαμβάνει διεθνή αναγνώριση μόλις στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Στρατηγική πωλήσεων

Η διεθνής στρατηγική μάρκετινγκ της εταιρείας διαμορφώθηκε το 1991 και θα μπορούσατε να πείτε ότι αυτή ήταν η χρονιά που τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν πραγματικά για την εταιρεία και άρχισε να χτίζει μια φήμη όπου τα ρολόγια Diesel είναι πλέον γνωστά σε όλο τον κόσμο.

Πέντε χρόνια αργότερα, η Diesel άνοιξε το πρώτο της κατάστημα premium στη Νέα Υόρκη στη λεωφόρο Lexington. Ταυτόχρονα, η Diesel είχε αρχίσει να βλέπει μερικές πολύ μεγαλύτερες πωλήσεις στην Αμερική και η επωνυμία της εταιρείας άρχιζε πραγματικά να απογειώνεται σε όλο τον κόσμο.

Εστίαση στη νεανική εικόνα

Η Diesel επικεντρωνόταν πάντα στη στόχευση των προϊόντων της σε ένα νεότερο, πιο μοντέρνο κοινό. Αυτό ισχύει και για τα ρολόγια Diesel, τα οποία συνοδεύουν τη σειρά ρούχων και πωλούνται ως προϊόντα lifestyle.

Ένας από τους κύριους υπεύθυνους για αυτήν την επιτυχημένη στρατηγική είναι ο Wilbert Das, ο οποίος εντάχθηκε στην εταιρεία το 1988. Υπερπόντια όλες τις δημιουργικές αποφάσεις, συμπεριλαμβανομένων των αδειοδοτημένων συλλογών της που αποτελούνται από κοσμήματα και ρολόγια Diesel.

Συνεχίζοντας την Καινοτομία

Η Diesel έχει αποδειχθεί ότι είναι μια καινοτόμος και κομψή μάρκα, και Ρολόγια ντίζελ είναι πλέον δημοφιλή σε όλο τον κόσμο για το στυλ και την ποιότητά τους. Αφού αποδείχθηκε για πάνω από δύο δεκαετίες ότι είναι γνήσιος καινοτόμος, μπορούμε να περιμένουμε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να δημιουργεί όλο και πιο συναρπαστικά μοντέλα ρολογιών και άλλα ρούχα για πολλά χρόνια ακόμα.

συμπέρασμα

Απολαύστε το ιστορικό ρολόι σας

Τα ρολόγια ντίζελ είναι εξαιρετικά ρολόγια και όταν αγοράζετε το δικό σας θα αποκτήσετε ένα ρολόι που είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο. Τώρα ξέρετε λίγο περισσότερα για την ιστορία του ρολογιού, μπορείτε να αγοράσετε το δικό σας με σιγουριά γνωρίζοντας ότι παίρνετε ένα πραγματικά ιστορικό ρολόι.

-B

Σχολιάστε