Ρολόγια Oris BC4

Όλοι αγαπούν ένα ρολόι εξαιρετικής ποιότητας και το Oris BC4 είναι ένα εξαιρετικό ρολόι αεροπορίας που θα άρεσε σε οποιονδήποτε. Το συγκεκριμένο ρολόι εμπνεύστηκε από το ίδιο το αεροσκάφος από το οποίο πήρε το όνομά του. Αυτό είναι ουσιαστικά η κορυφή της γραμμής όσον αφορά την αεροπορία και δεν θα απογοητεύσει κανέναν. Καμία λεπτομέρεια δεν έχει παραβλεφθεί όταν δημιουργήθηκε αυτό το ρολόι, ανεξάρτητα από το πόσο μικροσκοπικό μπορεί να ήταν. Διαθέτει τρεις διαφορετικές ζώνες ώρας καθώς και το σύστημα Oris Quick Lock Crown που θα επιτρέψει στον ιδιοκτήτη να έχει ουσιαστικά ένα φορητό πιλοτήριο ανά πάσα στιγμή.

Χαρακτηριστικά του Oris BC4

Το Oris BC4 έχει πολλά χαρακτηριστικά που είναι εντελώς κορυφαία στα ρολόγια αεροσκαφών. Το ρολόι διαθέτει μαύρο καντράν, μαύρο δερμάτινο λουράκι με πτυσσόμενο κούμπωμα από ανοξείδωτο χάλυβα και θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι. Υπάρχει ένας αυτόματος παγκόσμιος χρονοδιακόπτης περιέλιξης που αναπτύχθηκε από την Oris. Το ίδιο το γυαλί στο ρολόι είναι κατασκευασμένο από ζαφείρι, έχει θόλο από όλες τις πλευρές και έχει αντιανακλαστική επίστρωση. Το πίσω μέρος του ρολογιού είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, έχει βίδες και έχει επίσης έναν τύπο ορυκτού γυαλιού που μπορεί να διαφανεί. Είναι αδιάβροχο έως και εκατό μέτρα. Όχι μόνο το Oris BC4 διαθέτει όλα αυτά τα απίστευτα χαρακτηριστικά, αλλά και ως ειδικό σετ παρουσίασης. Αυτό σημαίνει ότι το κουτί στο οποίο περιέχεται το ρολόι είναι ένα κουτί πολυτελείας που έχει τη μορφή οργάνου πτήσης. Υπάρχει επίσης η πυξίδα με το σήμα Oris που βρίσκεται στο ίδιο το κουτί.

Το Oris BC4 δεν περιορίζεται στα χαρακτηριστικά που αναφέρονται παραπάνω. Υπάρχουν επίσης συγκεκριμένες λειτουργίες που περιλαμβάνονται. Υπάρχει ταυτόχρονη ένδειξη δύο ξεχωριστών ζωνών ώρας. Ο κεντρικός δείκτης του ρολογιού χρησιμοποιείται για την ώρα της πρώτης ζώνης ώρας ενώ ο βοηθητικός καντράν χρησιμοποιείται για την ώρα της δεύτερης ζώνης ώρας.

Κριτικές για το Oris BC4

Αν κοιτούσε κανείς μια κριτική ρολογιού ois, θα έβλεπε ότι είναι όλα πολύ θετικά και συνιστούσαν ανεπιφύλακτα τα ρολόγια της Oris. Οι κριτικές αναφέρουν ότι τα παραγόμενα ρολόγια διακρίνονται αρκετά και είναι πολύ κομψά στις εμφανίσεις τους. Αν και τα ρολόγια που κατασκευάζει η συγκεκριμένη εταιρεία μπορεί από την εμφάνισή τους να φαίνονται πολύ ακριβά, στην πραγματικότητα είναι αρκετά προσιτά για την υψηλή ποιότητα για την οποία είναι γνωστά.

Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα ρολόι Oris, υπάρχουν πολλά μέρη για να ψάξετε. Online είναι ένας εξαιρετικός και εύκολος τρόπος για να βρείτε ρολόγια Oris προς πώληση. Αν κάποιος ξόδευε σημαντικό χρόνο ψάχνοντας για ένα ρολόι, θα ανακάλυπτε ότι όχι μόνο η τιμή θα ήταν προσιτή, αλλά και η ποιότητα του ρολογιού θα ήταν εντελώς απαράμιλλη από καμία από τις ανταγωνιστικές εταιρείες.

Το Oris BC4 είναι μια εξαιρετική επιλογή όταν αναζητάτε ένα ρολόι αεροπορίας υψίστης ποιότητας. Αν και το συγκεκριμένο κομμάτι είναι πολύ υψηλής ποιότητας, η τιμή είναι πολύ προσιτή για την υψηλή ποιότητα που θα πληρώσει κανείς.

-B

Σχολιάστε