Ρολόγια Rado

Τα ρολόγια Rado σήμερα είναι μερικά από τα καλύτερα ρολόγια στον κόσμο. Η επιτυχία των ρολογιών τους είναι αυτή που δεν έγινε εν μία νυκτί. Αντίθετα, ο Rado έχει δημιουργήσει τα θεμέλια για την επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια. Η εταιρεία ιδρύθηκε για πρώτη φορά στην Ελβετία το 1917 με το όνομα Schlup and Co. Ωστόσο, μόλις το 1957 εμφανίστηκε το όνομα Rado. Ήταν εκείνη τη στιγμή που σχεδιάστηκε η πρώτη συλλογή ρολογιών. Το Rado ήταν το εμπορικό σήμα που δημιουργήθηκε και από τότε το όνομα Rado έχει κολλήσει.

Οι Rado έχουν αποκτήσει μεγάλη φήμη τα πιο πρόσφατα χρόνια κερδίζοντας μια σειρά από βραβεία. Όλα τα βραβεία είναι άξια αναφοράς, αλλά αυτά που έχουν ιδιαίτερη σημασία για μια μάρκα ρολογιών όπως η Rado συνδέονται με τη σχεδίαση. Αυτά περιλαμβάνουν το «Βραβείο Καλού Σχεδιασμού», που κέρδισε μία φορά στο Σικάγο το 2002 και ξανά στην Ιαπωνία το 2005, και το «Βραβείο σχεδίασης IF» που κέρδισε επίσης στην Κίνα το 2005. Ο σχεδιασμός είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία όταν χτίζονται γερές βάσεις για ένα μάρκα που είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η Rado μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι η καλύτερη εταιρεία ρολογιών.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Rado έχει κερδίσει μια σειρά από βραβεία με βάση τα προσεγμένα, δημιουργικά και καινοτόμα σχέδια της συλλογής ρολογιών τους. Τα ρολόγια Rado είναι εξαιρετικής ποιότητας και η ομάδα σχεδιασμού τους μπορεί να είναι εξαιρετικά περήφανη για τα ρολόγια που παράγουν. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι ρολογιών Rado. Αυτά περιλαμβάνουν κεραμικά, integral, original, sintra και true, τα οποία έχουν τη δική τους προσωπική εμφάνιση, στυλ και ατομικότητα. Ο σχεδιασμός κάθε ρολογιού είναι πραγματικά εξαιρετικός και τα ρολόγια Rado γίνονται όλο και πιο δημοφιλή όσο αυξάνεται η γκάμα ρολογιών Rado.

Η Rado έχει επίσης μια εξαιρετικά ισχυρή δήλωση αποστολής της εταιρείας. Αυτή η δήλωση αποστολής δίνει την εντύπωση ότι η Rado είναι μια δημιουργική εταιρεία που πραγματικά σκέφτεται τα ρολόγια προτού τα κατασκευάσει. Τους αρέσει να χτίζουν τη συλλογή ρολογιών τους με νέες και ευφάνταστες ιδέες και να προσφέρουν στους καταναλωτές τα είδη ρολογιών που εμφανίζονται μόνο στα όνειρα. Η δήλωση της αποστολής έχει ως εξής: «Αν μπορούμε να το φανταστούμε, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αν μπορούμε να τα καταφέρουμε, θα τα καταφέρουμε.» Βάζουν την επιχείρησή τους στο όριο ότι έχουν ρεαλιστικές ελπίδες ότι μπορούν να δημιουργήσουν κάτι από το τίποτα και να το μετατρέψουν σε κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Με τον εξαίσιο σχεδιασμό και την εξαιρετική εμφάνιση, τα ρολόγια Rado έχουν γίνει μία από τις πιο δημοφιλείς και αναγνωρισμένες συλλογές ρολογιών στην αγορά σήμερα. Οι καταναλωτές έχουν πάει στα ράφια και τα ρολόγια Rado σίγουρα αγοράζονται. Πολλοί άνθρωποι θα πουν ότι τα ρολόγια Rado είναι τα καλύτερα ρολόγια και αν η Rado συνεχίσει να παράγει τέτοια εξαιρετικά ρολόγια, η Rado θα συνεχίσει να λάμπει για πολλά χρόνια ακόμα.

-B

Σχολιάστε