Ρολόι Armani – Επιδεικνύοντας το θράσος με αξιόλογο τρόπο

Τα κομμάτια του χρόνου είναι διαθέσιμα σε όλα τα σχήματα και μεγέθη και υπάρχουν τόνοι διαφόρων ειδών τεμαχίων σε όλο τον κόσμο. Τα ρολόγια συχνά υποδηλώνουν έννοιες όπως ο πλούτος και η δύναμη. Μερικοί άνθρωποι φορούν αυτά τα αξεσουάρ μόνο για να κρατήσουν χρόνο. Υπάρχουν διάφοροι τύποι αναλογικών ρολογιών, τα οποία διαθέτουν πολλαπλές λειτουργίες.

Αυτά τα ψηφιακά κομμάτια προβάλλονται και αγοράζονται καθώς ικανοποιούν το γούστο και την τάση κάθε ατόμου. Αυτά τα αξεσουάρ καρπού μπορούν ακόμη και να καθορίσουν την προσωπικότητα ενός ατόμου. Μερικές φορές, το ρολόι armani αγοράζεται λόγω της ελίτ και βασιλικής του εμφάνισης και ότι ξεχωρίζει από το πλήθος. Το μοντέλο Silver Link, εξοπλισμένο με δεύτερο χέρι είναι ένα αναλογικό ρολόι από ανοξείδωτο χάλυβα που προσφέρεται από τη Skagen. Η θήκη αυτού του μοντέλου είναι πολύ μεγάλη και είναι επενδυμένη με ασημί επίστρωση. Η επίστρωση από χάλυβα και η πόρπη ανάπτυξης υποδηλώνουν τη ζώνη του ρολογιού. Το Silver Link επιδεικνύει κυρίως μια εμφάνιση ορυκτού κρυστάλλου.

Ένα πολύπλευρο μοντέλο που κουβαλά η Skagen είναι το Swiss Movement. Αυτό το ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι διαθέτει μαύρη δερμάτινη ταινία με κούμπωμα με πόρπη. Η θήκη είναι από ατσάλι με ασημένια επένδυση και περιέχει καντράν χρωμίου. Αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με δεύτερο χέρι.

Το καφέ δερμάτινο ρολόι από ατσάλι επιδεικνύει διπλή λειτουργικότητα. Η θήκη αυτού του μοντέλου είναι μια χαλύβδινη θήκη S10, η οποία έχει στρογγυλό σχήμα. Διαθέτει καντράν σε μπλε χρώμα και η θήκη είναι επάργυρη. Η ταινία του Brown Leather Steel είναι μαύρο δέρμα με μεταλλική πόρπη. Το αναλογικό ρολόι Swiss Movement Chronograph προσφέρει λειτουργίες stop watch και λειτουργίες εγγραφής χρόνου. Η συσκευή έχει μια αγκράφα συνδεδεμένη με μια μαύρη δερμάτινη πλάκα. Η θήκη είναι επάργυρη και έχει στρογγυλό σχήμα. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι εξαιρετικά μεγάλο. Η θήκη δείχνει ένα χρυσό καντράν. Εκτός από τους άνδρες, οι γυναίκες αγαπούν ακόμη και να έχουν ένα ρολόι armani.

Σχολιάστε