Σουβέρ για ποτό Square Versus Round

Το τετράγωνο έναντι του στρογγυλού είναι ένα κοινό θέμα στη διακόσμηση του σπιτιού. Είναι ένα είδος βασικού φιλοσοφικού σημείου, μια έμφυτη επιλογή στυλ που ο καθένας κάνει με έναν σχετικά σπλαχνικό τρόπο. Όταν επιλέγετε σουβέρ ποτών, η σύγκρουση αποκρυσταλλώνεται, καθιστώντας τη στιλιστική προτίμηση ευδιάκριτη.

Υπάρχει μια μακρά και ποικίλη ιστορία του στρογγυλού σε ευθεία άκρα στον κόσμο της τέχνης και της αρχιτεκτονικής. Γενικά οι ορθές γωνίες σε τετράγωνο είναι πιο εύκολο να γίνουν. Γι’ αυτό το πιο απλό σπίτι θα είναι συνήθως τετράγωνο ή ορθογώνιο. Από την άλλη πλευρά, μερικές φορές ο στρογγυλός είναι πιο δυνατός, όπως όταν κατασκευάζετε έναν θόλο ή μια καμάρα. Με αυτόν τον τρόπο τα στρογγυλεμένα σχήματα ήταν πάντα λίγο πιο προχωρημένα από τα τετράγωνα.

Στο μοντέρνο κίνημα της τέχνης και του σχεδιασμού αυτή η ιδέα απορρίφθηκε και τα τετράγωνα γωνιακά σχήματα άρχισαν να δίνονται έμφαση σε αυτά που προηγουμένως θεωρούνταν πιο κομψά στρογγυλεμένα σχήματα.

Ωστόσο, αυτή είναι μια διαδικασία σκέψης που έχει γυρίσει μπρος-πίσω χιλιάδες φορές στις γενιές. Μπορεί πραγματικά να γίνει κατανοητό σε ένα ακόμη βαθύ, πιο συμβολικό επίπεδο. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν τις ευθείες γραμμές και τις απλές φόρμες. Αυτοί είναι συχνά άνθρωποι αριθμοί, άνθρωποι που προσπαθούν να κατανοήσουν τον κόσμο με πολύ άμεσους και λογικούς τρόπους.

Από την άλλη, έχετε στριμωγμένους ανθρώπους. Τείνουν να είναι λίγο πιο χαοτικοί, επιπλέουν από ιδέα σε ιδέα, δημιουργώντας συνδέσεις με έναν πιο τυχαίο, ελεύθερο τρόπο σκέψης.

Φυσικά, το ότι είσαι τσιγκούνης δεν σημαίνει ότι θα προτιμήσεις κυκλικά σουβέρ. Μπορεί να αναζητήσετε ισορροπία στην προσωπικότητά σας μέσω του σχεδιασμού του κόσμου γύρω σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σχέδιο για να εξισορροπήσετε την καθημερινότητά σας. Εάν έχετε μια βαρετή, απαιτητική δουλειά, όπως πολλοί άνθρωποι, που απαιτεί από εσάς να κάνετε το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, μπορείτε να το εξισορροπήσετε με την τέχνη στη ζωή σας. Η αναζήτηση αφηρημένων εικόνων και το τυχαίο χάος μπορεί να είναι υγιές για το μυαλό και την προσωπικότητά σας.

Το ερώτημα αν θα επιλέξετε ένα στρογγυλό ή ένα τετράγωνο σουβέρ ποτών είναι αυτό που εκτείνεται πολύ περισσότερο και εμβαθύνει πολύ περισσότερο από μια απλή στιλιστική προτίμηση. Είναι θέμα του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί το μυαλό σου, του τρόπου με τον οποίο βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο.

Σχολιάστε