Συμβουλές για να κάνετε τη μεταλλική ζώνη ρολογιών άνετη για εσάς

Υπάρχουν πολλά ρολόγια που έχουν μέταλ μπάντες. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα metal συγκροτήματα είναι πρακτικά επειδή διαρκούν περισσότερο από άλλα συγκροτήματα. Αλλά ένα κοινό παράπονο που λένε πάντα οι χρήστες του metal συγκροτήματος είναι ότι μπορεί να γίνει άβολο μερικές φορές. Υπάρχουν μερικά μέρη που μπορεί να προκαλέσουν ενόχληση όταν πιέζονται και τρίβονται στο δέρμα τους. Υπάρχουν μερικές συμβουλές που μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε το μέταλ ρολόι σας άνετο στη χρήση.

ΡΥΘΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ

Ένα σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να προσαρμόσετε την εφαρμογή της μπάντας. Προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι το μέγεθος είναι κατάλληλο για το μέγεθος του καρπού σας. Πρέπει να ξέρετε ότι όταν η ταινία είναι πολύ χαλαρή, μπορεί να σφίξει το δέρμα σας και να προκαλέσει δυσφορία και αν είναι πολύ σφιχτή, μπορεί να εμποδίσει την κυκλοφορία στην περιοχή. Βεβαιωθείτε ότι σας ταιριάζει καλά.

ΣΤΡΕΤΣΥ ΜΠΑΝΤΑ

Υπάρχουν πολλά ρολόγια που έχουν ελαστικές ταινίες. Εάν έχετε ένα ρολόι που έχει ελαστική ταινία, φροντίστε να το φοράτε άνετα. Προσπαθήστε να τεντώσετε τη ζώνη όσο περισσότερο μπορείτε χρησιμοποιώντας το άλλο σας χέρι και αφήστε την αργά και απαλά στον καρπό σας για να αποφύγετε οποιαδήποτε ενόχληση μετά.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΜΠΡΑΖΙ ΣΑΣ

Εάν το ρολόι στο χέρι σας προκαλεί ενόχληση λόγω του τραβήγματος των μαλλιών, προσπαθήστε να το αφαιρέσετε. Πρέπει να γνωρίζετε ότι μερικές τρίχες μπορεί να εισέλθουν στα τμήματα της ζώνης. Αυτό μπορεί να προκαλέσει δυσφορία όταν τραβιέται. Μπορείτε να αφαιρέσετε τις τρίχες στην περιοχή με αποτρίχωση ή οποιαδήποτε μέθοδο ξέρετε.

ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ

Προσπαθήστε να εξετάσετε το συγκρότημα ενδελεχώς. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχει τραχιές περιοχές που μπορεί να προκαλέσουν ενόχληση στο χέρι σας. Αν βρείτε κάποια τραχιά περιοχή, προσπαθήστε να την κάνετε λεία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεταλλική λίμα ή γυαλόχαρτο. Αυτό θα κάνει την περιοχή ομαλή και άνετη.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΟΔΡΑ

Μια καλή μέθοδος που μπορείτε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε μια εσωτερική επένδυση. Προσπαθήστε να κόψετε ένα δέρμα και να το ταιριάξετε με το σχήμα της ταινίας. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα είναι πιο φαρδύ από την ταινία. Στερεώστε την επένδυση στο εσωτερικό της ταινίας χρησιμοποιώντας μια κόλλα κοσμήματος.

Το ρολόι είναι πράγματι χρήσιμο και λειτουργικό για την καθημερινότητά σας. Εάν έχετε ένα μεταλλικό ρολόι, προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι είναι άνετο στη χρήση. Υπάρχουν μερικοί τρόποι που μπορείτε να κάνετε για να το κάνετε άνετο και δροσερό στη χρήση.

-B

Σχολιάστε