Συναίσθημα vs Λειτουργία κατά την αγορά ενός ρολογιού

Τα ρολόγια είναι ένα από τα βασικά μέρη της προσωπικότητας. Υπάρχουν πολλοί τύποι ρολογιών. ρολόγια φόρεμα, αθλητικά ρολόγια και τεχνικά ρολόγια. Διαθέτουν πολλά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά όπως χαρακτηριστικά νυχτερινής όρασης, μέτρηση απόστασης, εύρεση υψομέτρου με τη βοήθεια βελόνας πυξίδας και ψηφιακή οθόνη. Εκτός από αυτά, είναι διαθέσιμα σε πολλά δελεαστικά στυλ και σχέδια που συμπληρώνουν πραγματικά την προσωπικότητά σας.

Η αγορά ενός ρολογιού δεν είναι κάτι λιγότερο από τέχνη ή δεξιότητα. Απαιτεί πολλή εγρήγορση. Κάθε φορά που αγοράζετε κάτι, κυρίως δύο πράγματα σχετίζονται με αυτό. τα συναισθήματα και τις ανάγκες σας. Μόλις δείτε οτιδήποτε στην αγορά, επιλέγετε να το αγοράσετε από τον πυρήνα της καρδιάς σας. Στην περίπτωση του ρολογιού, πάντα επιθυμείτε να το έχετε με οποιοδήποτε κόστος. Τα συναισθήματα είναι κάτι που προέρχεται από το ασυνείδητο μυαλό. Όταν τα συναισθήματά σας συνδέονται με αυτό, αφήνετε όλες τις τεχνικές προοπτικές που σχετίζονται με αυτό.

Όταν πηγαίνετε για την επιλογή του ρολογιού, η λειτουργία του ρολογιού θα πρέπει επίσης να δοθεί η ίδια σημασία. Μερικές φορές συμβαίνει ότι τα πράγματα που επιλέγετε δεν ταιριάζουν με την προσωπικότητά σας. Τα συναισθήματά σας λένε ότι πρέπει να το αγοράσετε, αλλά το μυαλό αποκαλύπτει τα άλλα γεγονότα που σχετίζονται με αυτό. Ένα μικρό παράδειγμα είναι το μέγεθος του καντράν. Ένα ρολόι πρέπει να είναι σύμφωνα με τον καρπό του χρήστη. Το μέγεθος του καντράν και το σχήμα του έχουν μεγάλη σημασία στην επιλογή.

Το επόμενο χαρακτηριστικό που πρέπει να προσέξετε είναι η αντοχή στο νερό. Υπάρχουν πολλά ρολόγια που είναι φαινομενικά πολύ ελκυστικά, αλλά στην πραγματικότητα δεν διαθέτουν τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά. Τα συναισθήματά σας μπορεί να σας δελεάσουν να αγνοήσετε χαρακτηριστικά όπως η αντοχή στο νερό, αλλά μακροπρόθεσμα, είναι πολύ σημαντικό για εσάς. Μερικά ρολόγια είναι απλώς ανθεκτικά στη βροχή και τον ιδρώτα. Εάν επιλέξετε να έχετε ένα τυπικό ρολόι, αναζητήστε ρολόγια με αντοχή στην υγρασία έως και 50 έως 100 μέτρα.

Το άλλο σημαντικό πράγμα είναι η απαίτησή σας. Η απαίτηση ποικίλλει ανάλογα με τον χώρο. Εάν είστε επιχειρηματίας, δεν μπορείτε να επιλέξετε το κομψό ρολόι hip hop. Εδώ, πρέπει να αφήσετε τις προτιμήσεις σας και να επιλέξετε ένα νηφάλιο ρολόι που είναι κατάλληλο σε επαγγελματικό και επίσημο περιβάλλον. Ομοίως, δεν μπορείτε να επιλέξετε ένα ρολόι κοσμήματος στη θέση του αθλητικού ρολογιού. Όσον αφορά την επαγγελματική ζωή, η απαίτηση κυριαρχεί πάνω από τα συναισθήματα.

Το άλλο πρόβλημα είναι τα ψεύτικα ρολόγια. Όποτε πας να αγοράσεις ένα ρολόι δεν σκέφτεσαι να το εξετάσεις. Καθώς σας άρεσε το ρολόι από την εμφάνισή του, δεν κάνετε τον κόπο να ελέγξετε την πρωτοτυπία του. Στην αγορά διατίθενται πολλά ψεύτικα ρολόγια που αντιγράφουν τα σχέδια των διάσημων εμπορικών σημάτων όπως η Rolex και η Seiko. Έτσι, στη ροή των συναισθημάτων, επιλέγετε ένα ψεύτικο ρολόι. Αυτό το ψεύτικο ρολόι μπορεί να σας κοστίσει το ίδιο, αλλά αποτελείται από υποβαθμισμένο υλικό με μειωμένες λειτουργίες.

Επομένως, κατά την επιλογή ενός ρολογιού, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη και οι λειτουργίες. Σε πολλές περιπτώσεις, δεν μπορείτε να θυσιάσετε τις λειτουργίες. Οποιοδήποτε ρολόι, έχοντας απλώς ένα δελεαστικό σχέδιο, δεν ωφελεί. Όταν αγοράζετε ένα ρολόι, προσπαθήστε να συνδέσετε τα συναισθήματά σας με τις τεχνικές πτυχές που σχετίζονται με τη λειτουργία του ρολογιού.

Σχολιάστε