Τάσεις ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά που πρέπει να προσέχετε

Τα τελευταία χρόνια, η βιομηχανία εφαρμογών για κινητά έχει δει κάποιες ιλιγγιώδεις καινοτομίες και υφίσταται μια ριζική αναμόρφωση. Οι προηγμένες τεχνολογίες όπως η τεχνολογία Beacon για την προσέλκυση της προσοχής σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IOT) για τη συλλογή και ανταλλαγή δεδομένων, τα Big Data, το Cloud computing είναι στις ειδήσεις.

Στη σημερινή ζωή οι εφαρμογές για κινητά παίζουν σημαντικό ρόλο στην απλοποίηση των καθημερινών εργασιών. Έχουμε εφαρμογές για κινητά για όλα τα πράγματα σήμερα. Είναι αποδεδειγμένο ότι οι περισσότεροι χρήστες κινητών ξοδεύουν τον χρόνο τους σε εφαρμογές σερφάροντας.

Ακολουθούν ορισμένες τάσεις ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά για να αναζητήσετε καινοτόμες εφαρμογές για κινητά για να επιβιώσετε στην ανταγωνιστική αγορά.

Υψηλού επιπέδου ασφάλεια εφαρμογών για κινητά

Τα βασικά μέτρα ασφαλείας είναι το επίκεντρο. Σε κανέναν δεν αρέσει όταν οι προσωπικές ή οικονομικές πληροφορίες του χρήστη γίνονται διαθέσιμες στον χάκερ. Ως εκ τούτου, το Apple IOS και το Google Android θεωρούν την ασφάλεια ως σημαντικό παράγοντα. Έτσι, οι προγραμματιστές πρέπει να προσπαθούν ώστε οι εφαρμογές τους να εκτελούνται με επιτυχία, πληρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Εφαρμογές που βασίζονται στην τοποθεσία με τεχνολογία Beacon

Η τεχνολογία beacon της Apple έχει δημιουργήσει θόρυβο στη βιομηχανία εφαρμογών. Η τεχνολογία Beacon κάνει τις εφαρμογές να προσελκύουν την προσοχή σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Εάν είστε χρήστης iOS, δοκιμάστε το, αυτό θα παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών και προτάσεων με βάση τη γεωγραφική σας θέση. Έχει να κάνει με την παροχή των σωστών πληροφοριών στα δικαιώματα του χρήστη.

Εφαρμογές που φοριούνται

Τώρα η προσοχή όλων στράφηκε στην τεχνολογία wearable. Ανεβάζει τη βιομηχανία εφαρμογών στο επόμενο επίπεδο. Οι προγραμματιστές πρέπει να ξεκινήσουν τη δημιουργία φορητών εφαρμογών. Αυτή η τεχνολογία εξερευνά από την υγειονομική περίθαλψη, τη φυσική κατάσταση έως τη μόδα, τα υφάσματα και πολλά άλλα. Smart wears, Apple Watch, Google γυαλί, Samsung gear είναι το εξαιρετικό παράδειγμα φορετής τεχνολογίας.

Internet of Things (IOT)

Διάφορες επιχειρήσεις έχουν επίσης αρχίσει να ενσωματώνουν το IOT. Θα βοηθήσει την ανάπτυξη εφαρμογών με προηγμένες δυνατότητες, νέα πρότυπα και τις δικές τους ανησυχίες για την ασφάλεια και το απόρρητο. Όπως τα έξυπνα αυτοκίνητα θα μπορούν να συνδέουν συστήματα όπως ένα σήμα κυκλοφορίας. Ο αισθητήρας του σήματος, με τη σειρά του, θα δώσει οδηγίες κυκλοφορίας, τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες, θα στείλει ειδοποιήσεις ατυχήματος και θα παρέχει εναλλακτικές επιλογές διαδρομής στον οδηγό.

Εταιρικές εφαρμογές

Τόσο στο app store όσο και στο play store, μεταξύ ενός συνολικού αριθμού εφαρμογών, οι εταιρικές εφαρμογές έχουν κερδίσει μεγαλύτερη έλξη. Οι εταιρικές εφαρμογές για κινητά είναι σίγουρα πολύ πιο δαπανηρές από τις εφαρμογές για κινητά των καταναλωτών. Οι εφαρμογές εταιρικού επιπέδου παρέχονται με τα μέγιστα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως όνομα χρήστη/κωδικό πρόσβασης, κρυπτογράφηση/αποκρυπτογράφηση και λογισμικό MDM για την προστασία των εμπιστευτικών δεδομένων από διαρροή. Έρευνες δείχνουν ότι οι επιχειρήσεις που παρέχουν λύσεις πρόκειται να κερδίσουν την ικανοποίηση των εργαζομένων και το φιλικό περιβάλλον εργασίας.

Ποιοτικό περιεχόμενο και σχέδιο μάρκετινγκ

Δυστυχώς, οι προγραμματιστές εστιάζουν κυρίως στο τεχνικό θέμα και αγνοούν το περιεχόμενο. Οι προγραμματιστές πρέπει επίσης να επικεντρωθούν στο περιεχόμενο.

Εμπειρία χρήστη

Ένα εκατομμύριο εφαρμογές υπάρχουν στο app store και στο play store. Μπορεί να βρείτε πολλές εφαρμογές που είναι παρόμοιες με την εφαρμογή σας. πρέπει να αντιμετωπίσεις τον ανταγωνισμό και να παλέψεις για να ξεχωρίσεις. Για να κάνετε την εφαρμογή σας επιτυχημένη, η εφαρμογή πρέπει να ικανοποιεί την ικανοποίηση των πελατών. Η εμπειρία χρήστη και η απόκριση είναι σημαντικές για την κατανόηση της απόδοσης της εφαρμογής. Ο προγραμματιστής μπορεί να μελετήσει τη συμπεριφορά των χρηστών χρησιμοποιώντας αναλυτικό.

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες της αγοράς

Σχολιάστε