Τα δικα σου "Σχετικά με μένα" Σελίδα: Δεν είναι πραγματικά για εσάς

Ίσως η πιο παραμελημένη και λιγότερο κατανοητή σελίδα σε οποιονδήποτε ιστότοπο είναι η σελίδα “About Me”, η σελίδα που παρουσιάζει εσάς, την ομάδα σας και την επιχείρησή σας στον κόσμο γενικότερα.

Εδώ είναι το θέμα: Η σελίδα σας “Σχετικά με εμένα” είναι πολύτιμη ακίνητη περιουσία και θα πρέπει να καταβάλετε τόση προσπάθεια σε αυτήν όσο και στις σελίδες πωλήσεών σας. Γιατί; Επειδή η σελίδα σας “Σχετικά με εμένα” πουλάει το πιο σημαντικό πράγμα από όλα – γιατί οι υποψήφιοί σας πρέπει να συναλλάσσονται μαζί σας.

Ακολουθούν οκτώ τρόποι για να βελτιστοποιήσετε καλύτερα τη σελίδα σας “Σχετικά με εμένα”:

1. Ενημερώστε, εμπνεύστε τους και ωθήστε τους να αναλάβουν δράση. Ουάου – και σκεφτήκατε να ρίξετε μια ή δύο παραγράφους για το πώς και γιατί ξεκινήσατε θα αρκούσε. Η ενημέρωση, η έμπνευση και η παρότρυνση για δράση ακούγονται σαν αληθινό copywriting, έτσι δεν είναι; Και είναι – η σελίδα σας “Σχετικά με εμάς” μπορεί να είναι ένα από τα πιο πολύτιμα κομμάτια εικονικής ακίνητης περιουσίας στον ιστότοπό σας.

2. Γίνε ενδιαφέρον. Σκεφτείτε τα πιο ενδιαφέροντα άτομα που γνωρίζετε. Για ποιον μιλάνε; Εσύ, αυτός είναι ποιος. Όποιος ψιθυρίζει για τον εαυτό του χωρίς να βγαίνει στον αέρα είναι βαρετός. Αλλά αν μιλούν για τον εαυτό τους σε ένα πλαίσιο, αυτό είναι το παν εσύ, κάθε λέξη που προφέρουν είναι συναρπαστική.

Για παράδειγμα, αντί για: “Είμαστε πολύ περήφανοι για τη νέα μας υπηρεσία αποστολής εκατομμυρίων δολαρίων”, πείτε “Η ομάδα αποστολής μας έχει να κάνει με την αποστολή της παραγγελίας σας την ίδια μέρα που θα την παραλάβουμε, με ακρίβεια και ασφάλεια. αποκτήστε τα προϊόντα σας γρήγορα και σε ένα κομμάτι.”

3. Κάντε το προσωπικό. Οι άνθρωποι θέλουν να δουν με ποιον έχουν να κάνουν, είτε πρόκειται για επιχείρηση ενός ατόμου είτε για μεγάλη εταιρεία. Στο παραπάνω παράδειγμα χρησιμοποίησα “ομάδα αποστολής”, αλλά αν η ομάδα είναι μικρή θα τους φώναζα με το όνομά τους και σε κάθε περίπτωση θα συμπεριέλαβα σίγουρα μια φωτογραφία της ομάδας αποστολής με λεζάντα που δείχνει τα ονόματά τους και τι κάνουν για τον πελάτη.

4. Κάντε τους τίτλους σας “Σχετικά με εμάς” σχετικά με τον πελάτη σας. Για παράδειγμα, “Πιστεύουμε ότι η εξαιρετική εξυπηρέτηση και τα εξαιρετικά προϊόντα θα σας φέρουν πίσω για περισσότερα.” Αυτό δείχνει τι κάνετε από την άποψη του οφέλους του πελάτη σας, καθώς και γιατί το κάνετε από την άποψη των δικών σας συμφερόντων, γεγονός που το κάνει πολύ πιο πιστευτό.

5. Ενσωματώστε τη συναισθηματική αφήγηση στη σελίδα σας. Η συναισθηματική αφήγηση απελευθερώνει χημικές ουσίες στον εγκέφαλο του παραλήπτη που μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα να συνεργαστεί μαζί σας.

6. Πες τους τι να κάνουν. Αφού δώσετε στους επισκέπτες πολλούς λόγους να πιστέψουν σε εσάς και τα προϊόντα σας, πιάστε τους από το χέρι και δείξτε τους τι να κάνουν στη συνέχεια, είτε πρόκειται για εγγραφή στη λίστα email σας, είτε αγοράζουν το προϊόν σας, σας καλούν κ.λπ.

7. Διατηρήστε το απλό και καθαρό. Μια γεμάτη σελίδα “About Me” δεν είναι χρήσιμη και δεν είναι αξιομνημόνευτη. Χωρίστε το αντίγραφο της σελίδας “Σχετικά με εμένα” σε μικρά, εύπεπτα κομμάτια. Χρησιμοποιήστε υπο-κεφαλές για να διατηρήσετε τη ροή των ματιών. Μην συμπιέζετε το αντίγραφο μεταξύ τους σε μικρό χώρο. Χρησιμοποιήστε φωτογραφίες με λεζάντες. Κάντε το εύκολο στην ανάγνωση και διασκεδαστικό στην αφομοίωση.

8. Χρησιμοποιήστε χιούμορ και προσωπικότητα. Ξεχάστε το θαμπό, ξηρό και βαρετό. Κάντε το αληθινό, ώστε ο αναγνώστης να νιώθει ότι ένας πραγματικός άνθρωπος μιλάει και αλληλεπιδρά μαζί του. Χρησιμοποιήστε ενδιαφέρουσες φωτογραφίες, ειδικά του εαυτού σας, των πελατών και των εργαζομένων σας.

Κατώτατη γραμμή: Επενδύστε χρόνο και προσπάθεια για να κάνετε τη σελίδα σας “Σχετικά με εμένα” πρεσβευτή για την επιχείρησή σας που κάνει τους πελάτες σας να αισθάνονται καλά μαζί σας και κυρίως, τους κάνει να θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας.

Σχολιάστε