Τα καλύτερα ρολόγια σχεδιαστών για άνδρες και γυναίκες (Σκουπίστε τα σάλια σας, παρακαλώ)

Αν είστε στην αγορά των καλύτερων ρολογιών σχεδιαστών για άνδρες και γυναίκες, τότε πρέπει είτε να είστε ένας επιτυχημένος επαγγελματίας με άφθονο διαθέσιμο εισόδημα, ένας κληρονόμος μιας τεράστιας περιουσίας που συναγωνίζεται του Warren Buffet ή μια πολύ χαϊδεμένη φίλη/αγόρι. Ή ίσως απλώς ένας γνώστης των επώνυμων ρολογιών που λατρεύει να κρατά πολύτιμο χρόνο στα καλύτερα επώνυμα ρολόγια για άνδρες και γυναίκες που υπάρχουν και κάνει τους ανθρώπους να βουρκώνουν από φθόνο στη διαδικασία!

Όποιος και αν είναι ο σταθμός και ο σκοπός σας στη ζωή, κάνετε μια εξαιρετική επιλογή μόδας και επιλογή επένδυσης με κάθε αγορά των καλύτερων επώνυμων ρολογιών για άνδρες και γυναίκες. Αλλά προσέξτε – ούτε η ετικέτα του σχεδιαστή είναι ίση με την ακρίβεια ούτε η ακριβή τιμή ίση με την τέλεια.

Η πραγματική αξία έγκειται στην επιλογή Όταν επιλέγετε τα πιο μοντέρνα ρολόγια για άνδρες και γυναίκες, η πραγματική αξία έγκειται στην επιλογή των καλύτερων ρολογιών που θα είναι τέλεια για τον σκοπό που έχετε στο μυαλό σας. Πρέπει να θυμάστε αυτές τις συμβουλές κοινής λογικής πριν αγοράσετε επώνυμα ρολόγια που λαχταρούσατε:

Για τα καλύτερα ρολόγια μόδας για άνδρες και γυναίκες, το δέρμα δεν μπορεί να ξεπεράσει την ευελιξία και την προσιτή τιμή του. Για casual ρούχα, θα μπορούσατε να τα συνδυάσετε με μοντέρνα δερμάτινα ρολόγια στο καλούπι Fossil στυλ που κοστίζουν σχετικά λίγο αλλά προσφέρουν απολύτως μεγαλύτερα αποτελέσματα. Για επίσημο σύνολο, θα λάμψετε σε δερμάτινα ρολόγια με ασημένιες όψεις όπως τα Cartier και Rolex που εξακολουθούν να είναι τα καλύτερα ρολόγια σχεδιαστών για άνδρες και γυναίκες οπουδήποτε στον κόσμο. Ή τουλάχιστον, το πιο δημοφιλές και το πιο προσιτό στη γραμμή πολυτέλειας, αν εργάζεστε για το πρώτο σας εκατομμύριο δολάρια.

Τα αθλητικά ρολόγια είναι ακριβώς αυτό που υποδηλώνει το όνομά τους – ρολόγια για αθλητικές δραστηριότητες. Θα πρέπει να σκεφτείτε να αποκτήσετε τουλάχιστον δύο από τα καλύτερα επώνυμα ρολόγια για άνδρες και γυναίκες αυτής της κατηγορίας για τις αναπόφευκτες στιγμές που πρέπει να επιδείξετε τόσο την υπέροχη σωματική σας διάπλαση όσο και το εξαιρετικό γούστο σας στο γυμναστήριο. Έχετε πολλές επιλογές επωνυμίας για να διαλέξετε – Polar, Nike, Nixon, Timex και Puma – και εξίσου πολλές δυνατότητες όπως αισθητήρας GPS, βαρομετρική πίεση και υψόμετρο και ακρίβεια χρόνου. Δηλαδή, αν φτάσετε στο σημείο να χρησιμοποιήσετε πραγματικά αυτό το χαρακτηριστικό των καλύτερων ρολογιών σχεδιαστών για άνδρες και γυναίκες με ενεργό τρόπο ζωής.

Η ουσία είναι ότι θα πρέπει να επιλέξετε μόνο τα καλύτερα ρολόγια σχεδιαστών για άνδρες και γυναίκες που θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του τρόπου ζωής σας, της περίστασης και του σκοπού σας. Ακόμη και τα πιο ακριβά ρολόγια επώνυμων σχεδιαστών δεν θα σας σώσουν από ένα ψεύτικο στυλ! Το μόνο που θα κάνουν είναι να ενισχύσουν την ιδέα ότι τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν όμορφα πράγματα, αλλά δεν μπορούν να αγοράσουν διαχρονικό στυλ.

Ελάχιστα γνωστό εκτός του ελίτ κύκλου των πολυεκατομμυριούχων συλλεκτών ρολογιών, το Tour de l’Ile by Vacheron Constantin κοστίζει 1,5 εκατομμύρια δολάρια! Πολύ προσιτό αν έχετε εκατό εκατομμύρια κρυμμένα σε ελβετικές τράπεζες.

Το Excalibur EX 08 από τον Roger Dubuis γεμίζει τα πάντα με την τιμή των 450.000 $. Φανταστείτε πόσα σπίτια που έχουν αποκλειστεί θα μπορούσατε να έχετε σώσει με αυτό το ποσό! Και πάλι, πιθανότατα θα θέλετε να στερεώσετε με ασφάλεια αυτό το ρολόι στον καρπό σας, όπως το ξίφος Excalibur που θάφτηκε στην πέτρα, το οποίο είναι χαρακτηριστικό των καλύτερων επώνυμων ρολογιών για άνδρες και γυναίκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δημοφιλείς κατασκευαστές ρολογιών Omega, Patek Philippe, Breitling και Rolex με τις σειρές των καλύτερων ρολογιών σχεδιαστών για άνδρες και γυναίκες, προσιτές σε όμοιους με εσάς και εμένα. Εάν έχετε τα χρήματα για αυτό, επιλέξτε το Skeleton Central Tourbillon της Omega (282.500 $), το Ten Day Tourbillon του Patek Philippe (240.000 $), το Bentley Mulliner Tourbillon της Breitling (215.000 $).

Οι συλλέκτες ρολογιών πληρώνουν για αυτές τις στρατοσφαιρικές τιμές για τα καλύτερα επώνυμα ρολόγια για άνδρες και γυναίκες για να επιτύχουν έναν τριπλό σκοπό: πρώτον, να δείξουν την οικονομική ικανότητα. Δεύτερον, να αποδείξει άψογο προσωπικό στυλ? και τρίτον, να επενδύσουν σε ρολόγια. Το πρώτο και το δεύτερο είναι απολύτως κατανοητά, καθώς κάθε άνδρας και γυναίκα θέλει να φοράει όμορφα πράγματα, συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων ρολόγια σχεδιαστών για άνδρες και γυναίκες, με τα χρήματά τους και να εκφράζουν την προσωπικότητά τους στη διαδικασία.

Αλλά ο πιο σημαντικός λόγος για την αγορά οποιουδήποτε από τα καλύτερα επώνυμα ρολόγια για άνδρες και γυναίκες είναι ότι επενδύετε σε ρολόγια που έχουν απόδοση επένδυσης πάνω από τρεις φορές την αρχική τιμή αγοράς τους. Απλώς ρωτήστε οποιονδήποτε ιδιοκτήτη Patek Philippe και Rolex και θα έχετε επιβεβαίωση.

Τώρα δεν είναι αρκετός λόγος για να βουρκώνουμε από φθόνο τόσο για το διαχρονικό στυλ όσο και για την επενδυτική σοφία;

-B

Σχολιάστε