Τα ρολόγια Vera Bradley είναι ευέλικτα και κομψά

Τα ρολόγια Vera Bradley είναι άλλη μια προσθήκη στο τεράστιο είδος των προϊόντων τους. Τα ρολόγια τους έχουν μια χαλαρή αλλά και επίσημη στάση και μπορούν να βρεθούν σε διάφορες ποικιλίες και είδη. Κάποια από τη συλλογή τους διατίθεται σε εναλλάξιμα συγκροτήματα και μια ποικιλία από συνοδούς. Όπως και τα casual ρολόγια τους που έχουν απλό ορθογώνιο ή τετράγωνο καντράν, έχουν μια πολύ κομψή αλλά απλή εμφάνιση που μπορούν να φορεθούν από κορίτσια γυμνασίου ή κολεγίου.

Αυτά τα ρολόγια διαθέτουν τέσσερις εναλλάξιμους ιμάντες σε διαφορετικούς συνδυασμούς, όπως Windsor navy και mesa red και κλασικό μαύρο και μενταγιόν. Είναι συγκριτικά φθηνότερα και συνδυάζονται πολύ καλά με την casual εμφάνιση. Αυτά τα λουράκια μαζί με μοτίβα σε αυτούς τους διαφορετικούς συνδυασμούς, όπως το Windsor navy, έχει πάρει τις ρίγες πάνω του και το mesa κόκκινο, όπως ένα περσικό γεωμετρικό σχέδιο σε διπλό τόνο και το κλασικό μαύρο έχει έναν συνδυασμό μαύρου και λευκού με κυκλικά σχέδια και το medallion co lour το λουράκι έχει μενταγιόν σε πιο ανοιχτή απόχρωση.

Ο άλλος τύπος ρολογιών Vera Bradley είναι επίσης λίγο επίσημος. Η τεράστια συλλογή τους περιλαμβάνει ένα ρολόι χελώνας Kensington και ένα ρολόι καφέ χελώνας Kensington. Αυτή η σειρά πηγαίνει περισσότερο στην επίσημη πλευρά και όσο για πιο casual πράγματα έχουμε το ρολόι με ροζ Bermuda και το σχέδιο ρολόι με κέλυφος χελώνας καθώς και τη νέα συλλογή που περιλαμβάνει ρολόι καρπού Nantucket κόκκινο χαλαζία. Αυτό έχει έναν βαθύ κόκκινο και έναν έντονο κόκκινο συνδυασμό και είναι πλούσιο και κομψό για εμφάνιση, ειδικά σε ένα casual ντύσιμο που αναδεικνύει πλήρως το σύνολο της ενδυμασίας. Παρόλο που το χρώμα είναι έντονο κόκκινο, δεν φαίνεται τόσο φανταχτερό και δίνει μια ωραία ισορροπία τόσο σε casual όσο και σε επίσημο ντύσιμο και φωτίζει και τις δύο περιπτώσεις.

-B

Σχολιάστε