Τι κάνει το Samsung UN40EH5300 να διαφέρει από άλλες μάρκες;

Η λειτουργία All Share Play του UN40EH5300 σάς επιτρέπει να κάνετε ροή περιεχομένου πολυμέσων από άλλες συσκευές, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την παρακολούθηση των ταινιών και των εκπομπών που έχετε κατεβάσει στη μεγάλη οθόνη. Επιπλέον, το Samsung UN40EH5300 διαθέτει μια λειτουργία Wide Color Enhancer Plus που παρέχει καθαρές και ζωντανές εικόνες με φυσική εμφάνιση. Αυτή η εκπληκτική δυνατότητα σάς δίνει τη δυνατότητα να δείτε το χρώμα της εικόνας που αρχικά προοριζόταν από τον σκηνοθέτη της ταινίας που παρακολουθείτε.

Με το Samsung UN40EH5300, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, ενώ περιηγείστε στον Ιστό ή εξερευνώντας τη λειτουργία Smart Hub αυτής της Smart TV της Samsung. Μπορείτε να αναζητήσετε εκπομπές, βίντεο και ταινίες σε διαφορετικούς παρόχους ψηφιακού περιεχομένου όπως το vudu, το Hulu Plus και το YouTube. Μπορείτε εύκολα και άνετα να επιλέξετε ταινίες μέσω προτάσεων με βάση τις βαθμολογίες προβολής και το ιστορικό σας. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές σας και να κατεβάσετε νέες όπως το Netflix, το Facebook και το Twitter χρησιμοποιώντας αυτήν τη Samsung Smart TV. Μπορείτε να περιηγηθείτε στον Ιστό, να παρακολουθήσετε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες και να συνομιλήσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας στο Διαδίκτυο, όλα ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας μια μεγάλη οθόνη.

Οι Υπηρεσίες Signature αυτής της νέας Smart TV της Samsung περιλαμβάνουν Family Story, Fitness και Kids Story. Το Family Story σάς δίνει τη δυνατότητα να ανεβάζετε γρήγορα φωτογραφίες από μια κινητή συσκευή σε μια συλλογή και να μοιράζεστε οικογενειακές στιγμές σε μια μεγάλη οθόνη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Οικογενειακή ιστορία για να συνομιλήσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας σε πραγματικό χρόνο, να δημοσιεύσετε μηνύματα και να μοιραστείτε σημαντικά γεγονότα για να ενημερώνεστε για όλους. Με την υπηρεσία Fitness, μπορείτε να ασκηθείτε στο σπίτι και να διαχειριστείτε το ιστορικό της προπόνησής σας μέσω της υπηρεσίας video-on-demand για να διατηρήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Μπορείτε ακόμη να παρακολουθείτε την πρόοδο της προπόνησής σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Άσκηση που μπορείτε να κατεβάσετε στην κινητή συσκευή σας. Το Kids Story συνδυάζει εκπαίδευση και ψυχαγωγία παρέχοντας φιλικό προς τα παιδιά προγραμματισμό για να απολαύσουν τα παιδιά. Παρέχει επίσης διασκεδαστικά και συναρπαστικά παιχνίδια για να διασκεδάσει εσάς και όλη την οικογένειά σας για ώρες.

Η Samsung UN40EH5300 40 ιντσών 1080p LED HDTV διαθέτει κομψό εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό σε μαύρο χρώμα. Έχει πλάτος 36,5 ίντσες, ύψος 21,7 ίντσες και βάθος 3,7 ίντσες (χωρίς βάση). Ζυγίζει μόνο 19,6 λίβρες. χωρίς βάση (24 λίβρες με βάση). Διαθέτει επίσης μέγεθος VESA (Video Electronics Standards Association) 200×200.

Με τη βελτιωμένη συνδεσιμότητα, τη βελτιωμένη πρόσβαση σε έξυπνες εφαρμογές και τις εξαιρετικές δυνατότητες τηλεόρασης, το Samsung UN40EH5300 αξίζει σίγουρα τα χρήματα που πληρώσατε. Σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, ενώ κατεβάζετε περιεχόμενο πολυμέσων από το Διαδίκτυο και συνομιλείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας στο διαδίκτυο.

Σχολιάστε