Το νέο ορόσημο Android Motorola – Έξυπνο και καλύτερο κινητό τηλέφωνο

Πολύ σύντομα το νέο ορόσημο της Motorola πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά σε όλο τον κόσμο. Έχει ήδη δημιουργήσει κύματα σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό το νέο κινητό τηλέφωνο που βασίζεται σε Android ονομάζεται επίσης Motorola Droid στις Ηνωμένες Πολιτείες. Διαθέτει υλικό υψηλής ποιότητας, με πλήρεις λειτουργίες φυσικού πληκτρολογίου QUERTY.

Αυτό το έξυπνο τηλέφωνο έχει ευρεία οθόνη 3,7 ιντσών. Αυτό το ακουστικό διαθέτει CPU ARM Cortex A8 που τροφοδοτείται στα 600 MHz. Αυτή η σειρά κινητών τηλεφώνων Motorola αναμένεται να ανταγωνιστεί τα έξυπνα τηλέφωνα όπως το N97 και το Blackberry Storm 2. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του κινητού στην παγκόσμια αγορά δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Αυτό το ακουστικό θα έχει κάμερα 5MP με φακούς αυτόματης εστίασης και διπλό φλας LED. Διαθέτει επίσης την πρόσθετη δυνατότητα σταθεροποίησης εικόνας για σωστή εστίαση και απεικόνιση των φωτογραφιών. Αυτή η νέα σειρά κινητών ορόσημο της Motorola αναμένεται να έρθει μαζί με το Android 2.1.

Είναι επίσης δυνατή η λήψη βίντεο ποιότητας VD στο τηλέφωνο. Το ακουστικό θα είναι τύπου λειτουργίας δικτύου 3.5G. Θα είναι εξοπλισμένο με δεδομένα καλωδίου Bluetooth και USB. Έτσι, η λειτουργία του κινητού Android θα είναι εύκολη στο διαδίκτυο και ο χρήστης του έξυπνου τηλεφώνου μπορεί να ανοίξει και να περιηγηθεί σε προφορτωμένες εφαρμογές της Google.

Με το έξυπνο κινητό τηλέφωνο εγκαθίσταται και η εφαρμογή κινητής τηλεόρασης του StarHub. Αυτό θα επιτρέψει στον χρήστη να παρακολουθήσει μερικά από τα κανάλια χωρίς κόστος. Το ακουστικό διαθέτει Wifi, Bluetooth, GPS, Ψηφιακή Πυξίδα και κάρτα micro SD 8 GB. Η φυσική μέτρηση του έξυπνου τηλεφώνου είναι μόλις 13,7 mm, και ως εκ τούτου είναι ένα από τα κομψά κινητά τηλέφωνα που διατίθενται στην αγορά.

Η οθόνη του ακουστικού μπορεί να εμφανίσει ένα ευρύ φάσμα 16 M χρωμάτων. Το κινητό συνολικά ζυγίζει 169 γραμμάρια. Η ανάλυση που παρέχεται στην οθόνη του ορόσημου της Motorola θα είναι στα 480 x 854 pixel.

Σχολιάστε