Το ρολόι γυμναστικής

Για να συμβαδίζουν με την αλλαγή των καιρών, οι κατασκευαστές κομματιών χρόνου έχουν κυκλοφορήσει με ειδικά ρολόγια που ονομάζονται ρολόι γυμναστικής. Διαβάστε για να μάθετε περισσότερα.

Είναι προφανές με τον όρο ότι το ρολόι κάνει κάτι περισσότερο από το να λέει την ώρα. λοιπόν τι ακριβώς μας λέει. Μερικά κοινά χαρακτηριστικά είναι ότι μπορεί να σας πει τον καρδιακό σας ρυθμό, πόσες θερμίδες έχετε κάψει, πόσους γύρους έχετε τρέξει, έχει χρονογράφο, μνήμη. Μερικά έρχονται με ιμάντα στήθους για να παρακολουθούν με μεγαλύτερη ακρίβεια τον καρδιακό ρυθμό. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πολύ ωφέλιμα για άτομα που έχουν έναν συγκεκριμένο στόχο να επιτύχουν. για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να προπονείται για να χάσει βάρος και κάποιος άλλος μπορεί να προπονείται για ένα συγκεκριμένο άθλημα. Πώς βοηθούν λοιπόν αυτές οι δυνατότητες;

  • Η συσκευή παρακολούθησης καρδιακών παλμών παρέχει έναν τρόπο παρακολούθησης της προόδου κάποιου στην επίτευξη των στόχων φυσικής κατάστασης. Υπάρχει βέλτιστος καρδιακός ρυθμός που διαφέρει από την ηλικία, το φύλο και το βάρος. Ως εκ τούτου, η οθόνη σάς επιτρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν καταπονείστε και ότι έχετε τον σωστό καρδιακό ρυθμό.
  • Το χρονόμετρο σας απαλλάσσει από την ανάγκη να ελέγχετε επανειλημμένα την ώρα. απλά ακούστε το μπιπ και σταματήστε να λειτουργείτε.
  • Με τη λειτουργία μνήμης μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοσή σας και να πιέζετε τον εαυτό σας να κάνει περισσότερα.
  • Τα περισσότερα ρολόγια γυμναστικής είναι αδιάβροχα, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον ιδρώτα.
  • Ορισμένα διαθέτουν σύστημα παρακολούθησης GPS που θυμάται τις διαδρομές που είχατε κάνει ενώ τρέχατε και σας ενημερώνει επίσης για την τρέχουσα τοποθεσία σας. Είναι χρήσιμο σε αθλητές και επαγγελματίες λέγοντας την απόδοσή τους σε πραγματικό χρόνο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μετάδοση δεδομένων σε συμβατές συσκευές.

Σχολιάστε