Το Casio σπάει ρεκόρ για έναν λόγο – Το ισχυρότερο ρολόι στον κόσμο

Η κομψότητα των G-Shocks βελτιώθηκε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990 και παρόλο που έχουν σχεδιαστεί κυρίως για αθλήματα και αναψυχή με οδηγό την περιπέτεια σε εξωτερικούς χώρους, είναι επίσης γνωστό ότι είναι κομψά. Τα ρολόγια G Shock Tough Solar διαθέτουν κάποια κατηγορία χαρακτηριστικών χρονόμετρου, ο χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης είναι ελαφρύ και ανθεκτικό στο νερό. Είναι ένα από τα πιο δυνατά ρουλεμάν ρολόγια στον κόσμο με ανθεκτική κατασκευή.

Αυτό το πρώτο μοντέλο του ρολογιού ήταν ένα ψηφιακό ρολόι ικανό να εμφανίζει το έτος, το μήνα, την ημερομηνία, το λεπτό της ώρας και το δευτερόλεπτο της ώρας. Τώρα αυτή η σειρά ρολογιών περιλαμβάνει το ρολόι Gshock Atomic Solar. Έχει τα χαρακτηριστικά της ατομικής συγχρονικότητας ρολογιού και της ανθεκτικής ηλιακής πρακτικότητας.

Η επωνυμία CasioShockWatch είναι διαθέσιμη παντού στον κόσμο. Χρησιμοποιεί τεχνολογία σύνθετης ζώνης για τη μείωση των κραδασμών που μεταδίδονται στο ρολόι και χρησιμοποιεί επίσης πέντε ισχυρούς κινητήρες για να φέρει τους χρονογράφους Multi-Band Atomic Solar. Το νέο μοντέλο περιλαμβάνει όπως η πηγή ενέργειας Tough Solar και ψηφιακή πυξίδα. Το G Shock Atomic Solar συνεχίζει να λειτουργεί πολύ καλά. ακόμη και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η στάθμη της μπαταρίας παραμένει σε μεσαία τιμή για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.

Τα ατομικά ηλιακά ρολόγια της Casio συμβολίζουν την καινοτόμο τεχνολογία μέτρησης χρόνου και τροφοδοτούνται από μπαταρίες μακράς διαρκείας που ρυθμίζουν την ώρα χρησιμοποιώντας έναν δέκτη στο εσωτερικό που λαμβάνει μια ραδιοσυχνότητα. Το ρολόι Atomic Solar G Shock Casio διαθέτει Tough Solar Power και μέχρι το δεύτερο χρονομέτρηση ακριβείας και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ηλιακή ενέργεια, ατομική χρονομέτρηση, αυτόματο ημερολόγιο, πάνω από τέσσερις ημερήσιους συναγερμούς με αναβολή, αυτόματο οπίσθιο φωτισμό με μετατόπιση, πλήρη αντοχή σε κραδασμούς, κόσμος τριάντα πόλεων χρόνο, ωριαίο σήμα ώρας, χρονόμετρο, και είναι αδιάβροχα έως και διακόσια μέτρα.

Σχολιάστε