Φωτίστε το σπίτι σας με νέα τέχνη τοίχου

“Η ζωή δεν είναι να βρεις τον εαυτό σου. Η ζωή είναι να δημιουργήσεις τον εαυτό σου.” – Τζορτζ Μπέρναρντ Σο

Σου αξίζει να είσαι άνετος. Το σπίτι σας θα αποκαλύψει αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι. Ενώ η παραγγελία για στέγη στο σπίτι συνεχίζει να δοκιμάζει το επίπεδο άνεσής μας, τι μπορείτε να κάνετε; Η ζωή είναι γεμάτη από τόσα ερωτήματα. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε κάποιες αλλαγές;

Τα αντικείμενα στο σπίτι σας εκφράζουν την προσωπικότητά σας, το ατομικό σας γούστο ή τον προϋπολογισμό της διακόσμησης σας; Όταν επιλέγετε έργα τέχνης τοίχου για το σπίτι σας, ένα καλοσχεδιασμένο αντικείμενο χαμηλότερης τιμής μπορεί να φαίνεται ακριβό και να λειτουργεί εξίσου καλά με το αντικείμενο με την υψηλότερη τιμή. Απλώς φροντίστε να συγκρίνετε την αντοχή και την ποιότητα του φθηνότερου είδους με το πιο ακριβό.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία για την πιο πρόσφατη εντυπωσιακή τέχνη τοίχων. Μάθετε να ξέρετε τι λειτουργεί με αυτό που ήδη έχετε. Λάβετε ιδέες από τις αγαπημένες σας διαδικτυακές αναζητήσεις, άλλα δίκτυα αγορών ή από δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές. Στη συνέχεια, εφαρμόστε αυτές τις ιδέες στο δικό σας στυλ διακόσμησης του σπιτιού σας.

Τι λέει το σπίτι σου για το ποιος είσαι; Οι επιλογές που κάνετε είναι σημαντικές. Εάν οι επιλογές σας κάνουν δυσμενή εντύπωση, η εικόνα σας μπορεί να υποφέρει όταν η οικογένεια και οι φίλοι σας έρχονται να σας επισκεφτούν. Το ιδιαίτερο στυλ σας καθορίζει την εικόνα σας. Το στυλ σας και η εικόνα σας μαζί κάνουν τη δήλωσή σας.

Τι θετική εντύπωση δημιουργεί ήδη η διακόσμηση του σπιτιού σας; Είστε δημιουργικοί στον συντονισμό διαφορετικών έργων τέχνης τοίχων; Τι γίνεται με την επιλογή των χρωμάτων σας; Για παράδειγμα, η χρυσή επένδυση στον νέο σας καθρέφτη τοίχου φαίνεται περίεργη όταν τοποθετείται ανάμεσα σε ένα ζευγάρι πράσινες απλίκες για κεριά;

Ψάξτε για μικρά πράγματα που μπορεί να φαίνονται παράταιρα όταν συνδυάζονται με άλλο αντικείμενο. Πώς φαίνεται το ίδιο χρώμα δύο διαφορετικών αντικειμένων όταν τοποθετούνται δίπλα-δίπλα; Πολλά αντικείμενα τέχνης τοίχου μπορούν να συνδυαστούν ή να συντονιστούν για να αναδείξουν το δημιουργικό σας στυλ.

Δοκιμάστε μια κομψή καπνιστή γυάλινη απλίκα κεριών για να προσθέσετε φως και διάθεση. Πολλά άλλα αντικείμενα τέχνης τοίχου είναι διαθέσιμα που όχι μόνο φέρνουν χρησιμότητα και πληρότητα στους τοίχους σας στο σπίτι, αλλά μπορούν να καθορίσουν και την προσωπικότητά σας. Η τέχνη τοίχων περιλαμβάνει διακοσμητικές επιγραφές, κρεμαστά ζαρντινιέρες, πλάκες, διακοσμητικά ρολόγια, καθρέφτες και άλλα.

Οποιοδήποτε από αυτά θα αναδείξει τη δημιουργική σας πλευρά. Ρίξτε μια ματιά γύρω από το σπίτι σας. Είναι ένα ευχάριστο μέρος για να ζεις; Να επισκεφθείτε; Εκφράζει μια ήρεμη και άνετη ατμόσφαιρα; Αν όχι, τώρα μπορεί να είναι η τέλεια στιγμή για να ψωνίσετε για κάποια νέα έργα τέχνης τοίχου.

Σχολιάστε