Χαρακτηριστικά ρολογιού Sligh Grandfather και Συμβουλές για λίπανση

Το ρολόι του παππού Sligh αγοράζεται ευρέως. Είναι ένα προϊόν της Sligh Company, η οποία ιδρύθηκε από έναν άνθρωπο που ονομάζεται Charles R. Sligh. Εκείνες τις μέρες ο κ. Σλιχ κατασκεύαζε έπιπλα σε ένα εργοστάσιο μικρής κλίμακας Grand Rapids. Η εταιρεία του είχε μερικούς εργάτες και το σύνθημά της ήταν η εξασφάλιση υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής δεξιοτεχνίας. Μετά από μερικά χρόνια, η εταιρεία είχε αναπτυχθεί και επεκταθεί σε ένα επίπεδο παγκόσμιας αναγνώρισης. Έγινε πολύ γνωστό για τα ρολόγια του παππού. Η εταιρεία λειτουργεί εδώ και τέσσερις γενιές και εξακολουθεί να διατηρεί απαράμιλλη δεξιοτεχνία.

Κανονικά, οι άνθρωποι αγοράζουν αυτό το παππού ρολόι για δύο λόγους. Πρώτα το αγοράζουν για να γνωρίζουν την ώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Δεύτερον, αγοράζουν το ρολόι Sligh για σκοπούς διακόσμησης σπιτιού και εσωτερικής διακόσμησης. Αυτά τα ρολόγια είναι ζεστά και κομψά. Είναι πολύ πιο πιθανό να εκτιμήσετε πώς το ρολόι μεταμορφώνει το σπίτι σας. Ωστόσο, πρέπει να το φροντίζετε σωστά και συχνά. Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις για να προστατεύσετε το ρολόι σας από φθορά. Στην πραγματικότητα το λάδωμα είναι αυτό που απαιτεί περισσότερο το ρολόι για να διευκολύνει την κίνηση του γραναζιού. Ακολουθούν τέσσερις συμβουλές που θα σας καθοδηγήσουν για το πώς να λαδώσετε το ρολόι σας:

* Αγοράστε το κιτ λαδιού από το πλησιέστερο κατάστημα ρολογιών. Βεβαιωθείτε ότι έχει εργαλεία για χρήση κατά την εφαρμογή και φυσικά το λάδι.

* Αφαιρέστε τον επιλογέα για πρόσβαση στην μπροστινή πλάκα. Στη συνέχεια, αλείψτε λάδι σε κάθε διασταύρωση και ενώσεις γραναζιών.

* Ελέγξτε την εξωτερική πλευρά του πιάτου. Το ρολόι Sligh έχει ένα μικροσκοπικό αυλάκι, το οποίο συνήθως ονομάζεται νιπτήρας λαδιού. Βάλτε λάδι μέσα σε αυτό το αυλάκι μέχρι τη μέση περίπου.

* Προχωρώντας από κάτω προς τα πάνω, εφαρμόστε λάδι σε όλους τους συρμούς ταχυτήτων. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το φυλλάδιο οδηγιών του ρολογιού σας εάν δεν γνωρίζετε τις περιοχές που χρειάζονται λάδι. Διαφορετικά ρολόγια Sligh απαιτούν μοναδικό λάδωμα.

Η ιστορία είναι κάτι που οι αγοραστές δεν αγνοούν. Ακόμα κι αν υπάρχουν τα πιο πρόσφατα ρολόγια Sligh, μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να επιμένουν να αγοράζουν τα κλασικά στυλ. Αυτά είναι πολλά και έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Μερικά από τα κοινά χαρακτηριστικά που είναι πιθανό να ανακαλύψετε σε παλαιότερες εκδόσεις είναι:

* Πολλά ρολόγια έχουν μεταλλικά μέρη από ανοξείδωτο χάλυβα ή μπρούτζο, συμπεριλαμβανομένων των αξόνων. Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί η ανθεκτικότητα και η κομψότητα. Αυτά τα μέταλλα δεν είναι επίσης διαβρωτικά.

* Διακοσμητικοί και πολύχρωμοι δίσκοι και καντράν φεγγαριού. Αυτά κατασκευάζονται κυρίως από ορείχαλκο.

* Πολλά έχουν κάτω και πάνω μπροστινές αρθρωτές πόρτες και άλλες αρθρωτές πόρτες στο πλάι για εύκολη πρόσβαση στην κίνηση.

* Πολλά ρολόγια έχουν πλαϊνά πάνελ από γυαλί.

* Τα εκκρεμή του ρολογιού είναι διακοσμημένα στη μέση και κρέμονται από μια στριμμένη ράβδο που μοιάζει με αρχαία ορειχάλκινη λύρα.

* Τα περισσότερα ρολόγια είναι κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο με διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

* Αυτά τα ρολόγια Sligh παλαιότερης έκδοσης διαθέτουν προαιρετικές κινήσεις κουδουνίσματος Westminster, Whittington ή St. Michael. Μερικά ρολόγια έχουν και τα τρία ταυτόχρονα.

* Τα μεγέθη του ρολογιού ποικίλλουν, επομένως είναι πιθανό να βρείτε το αγαπημένο σας.

Υπάρχει μια μεγάλη Ρολόι του παππού της ελκυστήρα για εσάς στην αγορά σήμερα. Ο μόνος σας ρόλος είναι να το αναζητήσετε σοβαρά ειδικά στο Διαδίκτυο.

Σχολιάστε